reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Wróciłaz z Reala-uffffff zakupy zrobione.
Kupiłam w aptece balsam Oillan i ten płyn do kąpieli -zobaczymy czy duzo gorszy niż Oilatum.
Jedyneczka tą Neutrogene też kupię, ale to w Rossmanei nastepnym razem
Dziewczyny ja to jestem durna-cały dzien mnei bolał żołądek -trochę popołudniu przeszło to ja zaraz pognałam w tym Realu do Kfc , normlanie nie mam słów do siebie.
Vanilka ja też zaraz kąpanko i piżamka-uwielbiam łazić w piżamie hihi
Mysza ja też myślałam o ponczo ale czuję że mogę w tym jak ufoludek wyglądać więc póki co zrezygnuję i chodzę w rozpiętych kurtkach skórzanych :)

reklama
ja za 2 tyg jadę na week do domu, chciałabym jakoś normalnie wyglądać, ale chyba się nie zanosi :-D W sumie brzuch jeszcze mały, ale faktycznie biodra mi się rozeszły i łażę cały czas w jednym ciążowych jeansach. Najwyżej opcja awaryjna to będą rajtki na poopie i na szybko zamówiona jakaś dłuższa tunika. Modlę się, żeby było ciepło...

powiem Ci ,ze u Was ma byc ladna pogoda ..ale za kilka dni ma przyjsc do Was front z deszczem od nas -to tak w skrocie:-D

pogode i sloneczko przyjme z otwartymi ramionami ale te deszcze to sobie zostawcie na wyspach ;-) :-)

mysza
ja dzis widzialam laske w ciazy w plaszczyku krotkim grzybku-wygladala super :tak:

madzik
ja tez laze w porozpinanych kurtkach za malych :-D:-D:-D glownie w "ceracie" pimkie ktora byla ciut za luzna-teraz jak znalazl. ale i tak sie nie dopina

mysza i ty się mu jeszcze za te słowa nie trzepnęłaś pozwem w twarz?:-D

Ja zazwyczaj tez juz o tej porze w piżamce ale dziś mam poślizg przez te zakupy, teraz zjadłam warzywka jeszcze z wczoraj i piecze mi się lasagna z biedrony mniam mniam:-)A te truskawy my z M od 2 lat chyba wcinamy ale inna chłodnia mi się wydaje bo tej nie kojarze, muszę zakupić może jeszcze lepsze:tak:

A tego kolege to juz zaprosiłam na grilla jak się ociepli:-D

a ja sie opilam pepsi-Stas sie cieszy chyba bo fika...albo wkurza jak M twierdzi :-) bo po kawie tez fika i wierzga. chyba sie ide wreszcie troche uwalic. to powazna decyzja i wiazaca-w sensie na caly wieczor, bo jak juz zalegne to nie wstane do nocy-dopiero wtedy sie umyc i spac. tak wiec do jutra laseczki :-)

reklama
A tego kolege to juz zaprosiłam na grilla jak się ociepli:-D
- i prawidlowo! Trzeba sie otaczac ludzmi co dobrze widza!! :)
- z lasagne'a narobilas smaka! a piekarnika nie mam w domu niestety :(

vanilka i perla - ja w UK zylam 4 lata, wiec deszczu sie nie boje, zwlaszcza, ze bylam tez tam w najulewniejsze lato od kilkudziesieciu lat! Szczezrze powiedziawczy to wole te wilgoc powietrza niz nasza zime okrutna!!

mysza - na pewno ladnie bedziesz wygladala u rodziny - Twoj opis: leginsy z zary, kurteczka skorzana, tunika, kozaki pasuje do mojej estetyki :) wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek, jakbys od razu zaszla w ciaze w noc poslubna to juz teraz bys rodzila :) w warszawie wesele bylo?
- leginsy z zary - jakies ciazowe??

Ostatnia edycja:
Do góry