reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam sie popoludniowo.
pomalowalam prawie cala sciane w kuchni i 2 futryny i rure-ta ktora ostatnio hudraulik zamontowal. aha i jeszcze kolo okna kawalek bo cos upapralismy. w koncu pedzlem malowalam-nawet nawet mi wyszlo :tak::cool2: potem M przyjechal wczesniej z pracy i pojechalismy obejrzec stoly i od razu kupilismy bo nam przypasowal. wiec M skreca szafke i stol i chyba mam nadzieje reling tez zdazy...potem zrobilam 2 obiad (oprocz barszczu bialego w swieta) w nowej kuchni-filety z udzca z indyka i ziemniaczki i mizerie-mniom. a za nasyfilam okrutnie to jeszcze posprzatalam i umyl;am podlogi :-)

wlasnie mialam pisac o tej wyprawce ze juz jest taki watek ale juz perla mnie ubiegla :tak:

oddechu tez czasem nie moge zlapac-zwlaszcza jak sie budze w nocy lezac na plecach. ale chwile sie pomecze a potem przewracam na lewy bok i ide dalej spac-to moja podstawowa pozycja, na szczescie mam wygodne wyrko :-)

legginsy=getry=chyba to samo...?:confused:

zgage tez czasem miewam-zaczela sie w ostatnich 2 tygodniach-nie wiem czemu ale mam wrazenie ze zbiegla sie w czasie z jedzeniem tych swinstw ze sloika. brrrr. ale dzis po pysznym swiezym domowym obiadku tez czuje jak sie czai-narazie slaba

wlasnie gdzie mammi emih ashika i jedyneczka????

aha-zapomnialam dodac ze w ostatnich dniach bardzo mi urosl brzuszek i sie podniosl tez bardzo :-) czuje malego jak mnie kopiena wysokosci zeber, no doslownie troche pod cyckami :-) to chyba dobrze bo mialam brzuch b nisko. i kopie juz tak bardzo mocno ze az mi sie kocyk z brzucha zsunal ostatnio od jego kopsiurkow

Ostatnia edycja:
reklama
a czy któraś z Was zamawiala coś w dino-sklepie? Przymierzam się u nich większe zakupy zrobić, ale mam coraz większe wątpliwości po tym, jak drugi dzień czekam na odpowiedź na mojego maila...:crazy:

jestem.

dzamena tu masz stronke producenta tych drzwi, sa też składane na pół;-)
SBS - panele, podłogi, drzwi.
z tym że są one cieńsze od tradycyjnych o połowe , nie maja zaczepu od dołu i słupa dojazdowego więc nie są szczelne zbytnio ale na nasze potrzeby wystarczy.A jakbyś chciała jakieś szczelne które tez np. zamknąć na klucz można to polecam porte albo polskone, wszystkie modele mogą być przesuwne, to sa już takie solidne drzwi tyle że kosztują jeszcze raz tyle co SBS.Jak sobie jakiekolwiek upatrzysz to napisz, doradzę, bo ja w drzwiach siedzę od kilku lat;-)

miluszka te podkłady ja kupuję jako podkłady:-)z 10 kupię na początek.

tweenie czytałam o tyma masażu ale jakoś nie mam weny żeby się masować:-Dmam nadzieję że się trochę rozluźnie przed terminem i będę pomgła korzystać z naturalnych masaży:-D

louise he he, ja mam książke o szumnym tytule "aerobik":-pnie fajnie z tym puchnięciem, może choc przed samym weselem pokawkuj i popiwkuj bo czemu masz czuć tam dyskomfort:sorry2:ja się w getrach bardzo dobrze czuje, może dlatego że nie mam lustra:-D

aneta o rany ale zwyczaje były w tym szpitalu:szok:jak ja rodziłam pipki miały być gołe tylko do wglądu na wizycie:-D

ewelad dobrze że wam się nic nie stało:no:a co to za badania takie drogie?

supcio nie robi mi się tak, nie wiem co Ci doradzić:sorry2:

tiffi też myślałam żebyśmy już zaczęły pisać niedługo co potrzebne, może będziemy to robić na naszym temacie o rzeczach zbędnych i niezbędnych, co wy na to laseczki?

perla z wątkami racja.

Vanilka brakuje:-(

aisim Martynka mi się widzi:tak:

tweenie to dobrze że maleńkiej nic nie grozi ale oczywiście oby przeszło jak najszybciej bo Ciebie żal:sorry2:

supcio mnie też właśnie lewe biodro boli bo najwięcej na nim leże:baffled:

madzik ja kupiłam ostatnio balsam neutrogena bo miałam kiedyś tylko teraz taki z czerwoną nalepką do b. suchej skóry i rewelacja:wydajny, wchłania się raz dwa i skóra jak aksamit.

kasik uwielbiam te misie:-)

Mój pysiu doleciał szczęśliwie i z radości popijam leszka free:-Dzamówiłam panelki, wytargowałam rabat od szefa, w cenach hurtowych kupie więc cosik oszczędze.I spotkałam zajomego M i mówi że mogłabym zostac reproduktorką bo bardzo ładnie ciąże przechodzę więc teraz jest moim ulubionym kolegą M:-DJa wiem że grzeczność nakazuje tak mówić ale i tak było to miłe:happy2:On ma córę 2,5 roku i mówi że zawsze chciał troje albo choć dwoje ale zweryfikował marzenia jak mała sie urodziła:-Dno ale minęły 2 lata , co złe przysłoniła mgała niepamięci i myślą teraz o kolejnym, to tak odnośnie M-ków którzy zarzekaja że chcą jedno;-)

jedyneczka a ja sie zastanawialam gdzie cie wcielo na caly dzien...:-) dobrze ze pierwsze koty za ploty-znaczy pierwsze zakupy remontowe wykonane...

vanilka juz w pizamie???:szok::-D

tiffi - widzisz, ja nie dostalam zdjecia 3d w wilanowie :( a teraz na to rozwojowe usg 28-32 tc Pani mi powiedziala, ze nie w szpitalu :( a tylko tam 3d maja! (to chyba nie bylo dodatkowo platne, prawda?)

mruczka - a wiec sliwki pomogly!! :) ciesze sie!

louise - no wlasnie tak nagle zniknelas, a Ty tyle dzi rzeczy zrobilas, ze az sie wstydze. Ja caly dzien w lozku i nawet wstac mi sie nie chcialo by kwiatki podlac :/ no ale uczyc sie zaczelam tej zafajdanej statystyki, gdyby chociaz egzamin byl z jakims humanitarnym wykladowca i ustny to bym z tym brzuszkiem posymulowala, a tak dostane kartke i mam rozwiazac zadania - eh!!

tweenie - rozumiem Twoje rozzalenie na sklep Dino, ale jest 2 dzien po swietach, moj mezusz mowi, ze u nich to sie dopiero dzis przebudzili, wczoraj wszyscy chodzili jak na skazaniu. Moze zadzwon do nich predzej!!

jedyneczka - no ja tez kupie z 10, w watku przez emih prowadzonym wkleilam linka. Z reszta emih swietna liste zrobila tylko nie zauwazylam!
- kolega sie nie dziwie, ze ulbiony! Powiedzialas m? Jak zareagowal?

reklama
miluszka no nie az tak duzo ale teraz to sie boje polozyc bo znow nie bede umiala wstac. poki chodze to chodze ale jak juz sie poloze po takim dniu to plecy napierdzielaja ze szok. juz niedlugo z tymi studiami-do czerwca chyba i koniec semestru nie? ;-)

mysza
no ja z Toba nie moge :-D:-D:-D jak nie spanie do 12-13, to caly dzionek w pizamie :-) jestem twoja fanka :-D:-D:-D

Do góry