reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

miluszka - leginsy nie są ciążowe, ale mają grubą gumę, więc fajnie leżą i nie gniotą brzuszka
Też właśnie myślałam o tym suwaczku, faktycznie już byłabym na finiszu.;-)
A wesele było na stadionie Zagłębia Sosnowiec :-D
Spadam wziąć szybki prysznic i będę oglądać film na tv4. Potem może YCD, chociaż podoba mi się oglądanie z poślizgiem bez reklam na VOD.
Do później kobitki. Miłego wieczoru Wam życzę. :-)

reklama
Ja wypedzilam M po swiezego ananasa :-pi lody:-)
A On wcale nie marudzi ,ze nie chce jechac bo zawsze sobie browarki kupi :tak:
niedlugo YCD wiec trzeba bedzie cos podjadac w czasie ogladania:tak:

witam ponownie wieczorową porą:-)

ruch na forum jak w ulu:-D

oglądałyście wczoraj KSD? ale smutne było:-(

narobiłyście mi smaka tymi truskawkami Bolero, ajajaj..

vanilka ja też czekam na YCD, ale do podjadania nic za bardzo nie mam:-D no chyba, że morele suszone:-D

jedyneczka dzieki skarbie za linka ,no ja juz własnie cały czas sie zastanawiam nad takimi drzwiami ale zeby były bardziej stabilne na prowadnicach na dole ,z reszta zobaczymy.
dziewczyny mi tez wspomnianych osób brakuje ,szkoda tylko ze nie daja znaku a my tu sie martwimy

trochę mi lepiej z tym oddychanie,nawet pospałam ze dwie godzinki w pozycji lezącej, ciekawe jak będzie w nocy,a le to męczące ejst strasznie....:no:

mysza mi też dziś po balkonie gołębie chodziły i goniłam a czym więcej goniłam to tym więcej ich przylatywało,chyba ze 4 razy wstawałam, ale tą siatke własnej roboty to musisz zdjecie wstawić:-)

louise no nareszcie możesz spokojnie gotować pyszne obiadki:-)

jedyneczka fajne te drzwi,te potrójne przesuwane mi się podobają, tez muszę mieć harmonijkowe do małego pokoju,ale nic ładnego nie wdziałam dotychczas

ewcik no smutne było tym razem,nawet mi sie jej żal zrobiło,mimo że jej nie lubie za te wary co wypycha zawsze:-D

ja teraz patrze na wspólną, potem kąpanko i też YCD

No to jestem po pierwszych zajeciach w szkole rodzenia (jestesmy-bo razem z M byłam). Z zajec jestem bardzo zadowolona-polozna rewelacyjna. Bardzo ciekawie mowi-dzis było o drugiej fazie porodu. Super ze udalo mi sie dostac na bezplatne zajecia. Caly cykl zajmuje 6 spotkan 2h teorii i 6 spotkan 1h-ćwiczen.

tweenie Akurat dzis ta polozna mowiła tez o masazu krocza. Mowiła ze najlepiej go robic codziennie przez 8 i 9 miesiac ciazy. Potrzebny do tego jest olejek migdałowy z witamina A+E. Posmarowac paluszki olejkiem(najpierw jeden, a pozniej po kilku dniach dokladamy pokolei nastepne paluszki) wpkladamy do pochwy i masujemy. Powiedziała ze na stronie Fundacji rodzic po ludzku jest napisane o tym masazu. Jestem zadowolona bo w szpitalu ktory wybralam nie nacinaja rutynowo krocza-wrecz staraja sie tego nie robic.

Teraz lece sie umyc i odpoczac:-)

mysza to niezłe weselicho, weselicho kibica:-D

louise na własnie dlatego tak wczas po kąpieli zawsze jestem bo jak się juz uwale to mi się potem nawet wstać kąpać nie chce:-D

Vanilka jak nie można browarka to trzeba cos w zamian, zawsze tak mówię M jak mówi że jem i jem i jem:-DDziś mam maxikinga i bounty:-p

dzamena napisałam do ashiki jakis czas temu i nic:-(mammi zajęta pewnie ale emih nie zagląda i u nich te choróbska się panoszą wstrętne:sorry2:kupiłaś kefirki?:-)

patipaula - a jak m zaraeagowal na te wszystkie wiesci, duzo osob z m bylo??
z tymi cwiczeniami, to ile ja mam tych palcy tam wkladac??:szok:
moj mezus mi powiedzial, ze on w takim razie mi kupi na rocznice slubu (za miesiac mamy) wibrator XL :]

tez zmykam, jakos calkiem niezle mi idzie dzis pod wieczor ta nauka.
Buziakuje i do jutra rano!

zjadłam frytki z rybą i surówką z jabłka i marchewki i poprawiłam lodem w czekoladzie z orzechami:-) a teraz ledwo dycham tak mi duszno...:baffled:

reklama
A ja juz w piżamie i w łożku z lapkiem-ściągnęłam sobie 3 odcinki Majki bo niedane mi jest obejrzec YCD bo moj M ogląda ligę mistrzów :)
Vanilka ja nawet przed ciążą uwielbiałam chodzić w pizamie po domku-zawsze największą kasę wydaję na piżamy i szlafroki hihi-moj M mówi ze to jakieś zboczenie.
Ja w piątek jadę z rodzicami do Brennej bo rura juz tam naprawiona a mój M będzie dozorował malowania i skręcał łóżeczko-przyjadę na gotowe -wiem wiem okropna jestem :)

Do góry