reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

madzik ktoś musi pracować by ktoś mógł odpoczywać:-p
ja się szykuje na YCD- u mnie to M by nie odpuścił tego programu, a ja oglądam z nim.
to też się chyba wgramole pod prysznic, by gorsza nie być od was;-)

reklama
aneta te składane na pół są wiele lepsze niż harmonijki, solidniejsze i ładniejsze i nie trzeszczą;-)

patipaula to ja chyba nie będę masować bo mi jeszcze tak zostanie "na luzie":-D wolę kegla poćwiczyć, i to najlepiej na hm ........ :-D

miluszka tam wibrator, niech M siebie udostępni:-D

madzik to fajowo że naprawione i możecie już wyskoczyc, oby pogoda dopisała;-)

Cholerka, M od kilkunastu godzin nie ma a ja już jakaś cała w smakach na niego:szok::-p

tweenie tak my zaczynamy w maju, koniecznie napisz mi jak na zajęciach. Co do wagi fotelika to ja też sprawdzałam i podają 2,75 (na innych stronach) więc już sama nie wiem, muszę to zweryfikować gdzieś na żywo w sklepie. Moja przyjaciółka ma MC Maxi Cosi - Fotelik Citi SPS Maxi Cosi , : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce i waga 2,7kg naprawdę lekki. Moja przyjaciółka kupowała w dino, była bardzo zadowolona
Zobacz tutaj na tej stronie podają wagę 2,75 dla tego fotelika. W ogóle rozważam ten zestaw
http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=5506
louise ty chcesz naprawdę wylądować w szpitalu???? czy ty ciągle musisz coś robić???
jedyneczka nie wiedziałam że ty taka specjalista od drzwi jesteś, ostatnio kupowaliśmy kasetę do drzwi kupiliśmy eclisse a jeszcze musimy coś wykombinować tańszego jakieś przesuwane i później jakieś drzwi wewnętrzne w domu, ale generalnie nie drewniane bo jednak drogie są
miluszka ja byłam 3 razy w wilanowie i tylko raz dostałam i to jedno zdjęcie pośród iluś tam było w 3D i to było w 12 tyg więc wiesz jak dziecko wtedy wygląda. Potem byłam tam jeszcze 2 razy na USG i już żadne zdjęcie nie było w 3D może to zależy od lekarza. Generalnie nie mam zdjęć w 3D
madzik a ile ten oilan kosztuje??
vanilka ja póki co na YCD wcinam ale luteinę
ewcik też mi się zrobiło smutno na KSD

Ja po południu poleżałam trochę bo jakoś mi się tak duszno robiło i ciężko, a teraz YCD. decyzje z domem nas gonią, a ja taka niezdecydowana

Ostatnia edycja:
dzamena
Odp: Lipiec 2010
chyba juz wszystkie spicie bo cisza tu u nas ,no nic miłych snów kochane

One nie spia tylko pewnie wszytskie ogladaja YCD:)
A ja po zakupkach musze powiedziec ze udane i nawet natrafilam na niezle ceny w H&M kupilam sobie krotkie spodenki i sweterek wsam raz na teraz :)

dzamena bo ciągle o tym piszą :-D

tiffi do ecliss pasują np. pol-skone i mozecie mieć przesuwne takie same jak te otwierane tradycyjnie a jakościowo są bardzo dobre i duży zakres cenowy;-)

Emi miała wczoraj spać ze mną ale jej tv i lampka do czytania przeszkadzała i poszła sobie, dziś znów ma dylemat gdzie spać:-p

ja nie spie, ani nie ogladam ycd tylko rozwiazuje zadania ze statystyki :crazy:

kacperek - poka poka swoje lowy!! zdjecie na modna mame albo watek z zakupami!!

pokaze ale jutro bo dzis nie dam rady bo m mi kabelek do kompa gdzie schowal a ja nie wiem gdzie a on juz komara przycina sobie ale jutro rano go poprosze to wstawie napewno!!!
Ja tez nie ogladam YCD zobaczylam pirwsza pare i mi wystarczy bo akurat tanczyla ta co mi sie podoba.

reklama
Do góry