tweenie ja tak pytam o ten fotelik, bo koleżanka ma maxi cosi i wazy 2,7, mówiła, że ważna jest ta waga, x-lander, ten x-car wycytalam, że ma 2,75 więc chyba nieźle. Fajny ten twój fotelik, gdyby był lżejszy to bym go rozważała, ale dla mnie to bardzo ciężki jest, zwłaszcza, że nam zależy na takim przypinanym do stelaża. Co do factory to ja tam czasem bywam, ciężko mi powiedzieć, zależy co się komu podoba, ale można znaleźć tam dużo tańsze rzeczy ja często odwiedzam tam atlantic, reserved. Co do butów sportowych ja tam nie kupowałam, bo ja w ogóle rzadko chodzę w sportowym obuwiu, więc mam jakieś dwie pary dawno kupione, ale na pewno można taniej kupić.
Ty idziesz na szkołę rodzenia na kasprzaka?
Dobrze, że u lekarza ok.
agatha tak z tym tamponem nieźle się sprawdza, normalnie widziałam różnicę w wynikach badań. Co do fotelika to oglądam, bo jednak ta waga jest ważna
mysza ja też nie mam nawet torby. Widzę, że walczysz z zasrańcami, ja nie mam takiego problemu, ale nie cierpię tych sralaczy
miluszka ja byłam w Wilanowie 3 razy na USG w 12 tyg, i wtedy jedno ze zdjęć było w 3D, potem powinnam być na tym w 23tyg, ale chciałam wcześniej w 18 pójść na takie zwykłe, ale oni coś zamieszali i byłam w Wilanowie w 18 i 23 tyg. Niestety nie mają tam możliwości nagrania na płytę. Co do porodu w medicoverze to się zgadzam. Co do listy to mnie bardziej chodziło, żeby stworzyć taką konkretną na tych wątkach, które mamy. Perla ma rację by nie powielać i nie śmiecić chodzi o to by stworzyć taką stricte listę dla lipcowych maleństw, typu ile body czy z długim czy którkim rękawem itp, ale by taką konkretną stworzyć na wątku już istniejącym a nie na ogólnym. Na ogólnym nie jesteśmy w stanie nic znaleźć później
aneta muszę poszukać tych truskawek
aisim mnie chyba z tych najbardziej Martyna
Ja zjadłam bigos na obiad, mam nadzieję, że mi ta kapucha nie zaszkodzi, a i popijam pepsi - tak mi się chce, a poza tym ostatnio w święta mierzyłam ciśnienie 85/50 i 90/50 więc raczej nie wysokie. Poza tym po wczorajszej rozmowie z M jakoś nie mam na nic humoru, dobrze że mała kopie to przynajmniej jakoś spokojniejsza jestem.