reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
supcio a prócz piasku coś ci jeszcze wyszło w tych wynikach?

a co do duszności- to u mnie też się pojawiły, co prawda tylko raz miałam tak, ze nie mogłam złapać powietrza- no masakra, ale ogólnie ciężko dycham ostatnio, jak po maratonie...

Rety ,wiec nie jestem sama z moimi dusznosciami !!!
Ja to na plecach dluzej jak kilka minut nie mogle lezec bo dusi mnie ...
ogolnie noce sa do bani bo nie wiem jak mam spac ;/
i tak cala noc z boku na bok ...ciekawe ile moje drewniane lozko jeszcze pociagnie :)
a ja sie za to zmagam z wszechobecna zgaga i mimo specyfikow przegrywam ta walke, ale to przez moja przepukline w polaczeniu z rozpychajaca sie krolewna... :sorry2:

a ja sie za to zmagam z wszechobecna zgaga i mimo specyfikow przegrywam ta walke, ale to przez moja przepukline w polaczeniu z rozpychajaca sie krolewna... :sorry2:
Nie masz dusznosci wiesz sama dlaczego prawda ?:happy:czy trzeba Ci przypomniec :-p
bo nie ma co Cie uciskac :tak::tak::tak:
ciuchow ciazowych kupowac nie musisz jeszcze wiec choc ponarzekaj na zgage :-D;-)

Vanilka święte słowa :-D:-D:-D
ja nie mam duszności, nie mam zgagi, ale mam twardy brzuch (rzekomo). I mam ogromny apetyt i wrrr te pierd.... gołębie na parapetach wyprowadzające mnie z równowagi :-D Właśnie je goniłam...

Mysza my kupiliśmy w końcu te kolce na gołębie, bo już się nie dało. W praktikerze najlepiej cenowo to wyglądało. A do tego taki spray odstraszający i M będzie kombinował w weekend, bo się nie da z nimi

Mysza my kupiliśmy w końcu te kolce na gołębie, bo już się nie dało. W praktikerze najlepiej cenowo to wyglądało. A do tego taki spray odstraszający i M będzie kombinował w weekend, bo się nie da z nimi

spray mam... nie potrafię ocenić czy działa, ale raczej nie... do wszystkiego te wszarze się przyzwyczajają. Będę zakładać rękami M takie siatki z ostrymi wypustkami własnej produkcji, ale teraz i tak mam nieumyte okna.

reklama
jakie siatki? my kupiliśmy taką listę z dwoma rzędami kolców. Mam nadzieję, że zadziała. Chociaż widząc, co one kombinują, pewnie sobie zaraz jakąś laweczkę przywleką:-D

Do góry