reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

aneta - no to dobrze, ze wszystko dobrze!! ciaza to nie przelwki!! kuruj sie kochana w takim razie domowymi sposobami!
Ta wizja z polozniczego to zgroza jest straszna :] ja bym nie zniosla jakby mi cos kapalo po nodze, na pewno bede zamawiala te takie majty poporodowe jednorazowe (ale kolezanka mi powiedziala zeby koniecznie wieksze wziac, bo ona sie w swoje nie zmiescila :)
sukienka ta krotka bardzo fajna, szukalam takiej, w bon prix znalazlam, ale kolory im zostaly liche. Kolezanka taka w Zarze kupila za 100 zl!

louise - chyba nie dasz rady??? ;) ja bym chetnie pomogla!!

ewa - ja tez juz co rano zaczynam ostro kombinowac! te sukienki by sie przydaly wlasnie, tak dluga jakas ladna!!

reklama
dzięki kochane dziewczyny:-)
lekarka mnie porządnie osłuchała i płuca czyste,więc to napewno ta przepona
temperatura niewielka 37,5, i gadło mam lekko zapalone, więc czosnek,cytryna, syrop z cebuli i poleciał mi miód z pierzgą dobry na infekcje,stany zapalne, osłabienie,anemie,
wczoraj szłm na przystanek po kuzynke więc moze mnie przewiało:wściekła/y:

dzamenka popieram truskawki pyszne
miluszka sukienka bardzo ladna i nie droga-ta krótka

jak miałąm praktyki w jednym ze szpiatli na położniczym to tam położne zabraniały jakichkolwiek wkładek czy majtek no i babeczki chodziły po korytarzu i tylko im krew leciała po nogach i podłodze a położne za nimi i sprzątały na bieżąco
:szok: jeny co to za szpital???
tam gdzie ja rodzilam normalnie mozna bylo miec podklady miedzy nogami i majtki siatkowe (podczas wstawania i chodzenia) a podczas lezenia te podklady pod pupe, nogi poodgiete w rozkroku i wietrzenie...
a tak wogole to dziendobry kochane i milego dnia :tak:

witam:-)
wstałam o 7, żeby koleżance towarzyszyć na badaniach i nie dość, że wyczekałyśmy się 1,5h i zapłaciła 500 zł za badania to jeszcze wracając zaliczyłyśmy stłuczkę:-( co za dzień, a dopiero 11:-(
anetka bidulko no to nieciekawa nocka, ja też wieczorem czasami sapię i dyszę jak lokomotywa-ciężko zaczerpnąć powietrza, oby był to jednorazowy incydent u Ciebie:-)
miluszka jakby się wielkośc bimbałków przy karmieniu liczyła, to bym wszystkie nasze lipcowe dzieciaki mogła wykarmić za jednym posiedzeniem:-D
tweenie no właśnie wczoraj w aptece przede mną młody tatuś skonsternoway kupował te podkłady i wziął 3 rodzaje , bo nie mógł zdecydować:-)

perla - witaj, no ja slyszalam o takich szpitalach, gdzie sie na czatach stoi i jak polozna idzie to wszystkie na trzy cztery majty w dol. Ponoc lepiej sie goi jak sie wietrzy, ale bez przesady!!!!

ewelad- mam nadzieje, ze za bardzo sie nie zestresowalas!! Kurcze! Przypieta pasami bylas??

Ja wlasnie wpierdzialem pizze z mikrofali , piekne sniadanko!

tak, tak. Bardziej chodziło mi o to, że w Polsce też jest :)

kurcze,ale mam lenia :/ najchętniej przesiedziałabym tak cały dzień. Tylko mógłby mi ktoś jeszcze kanapkę zrobić, bo się głodna robię :p

perla - witaj, no ja slyszalam o takich szpitalach, gdzie sie na czatach stoi i jak polozna idzie to wszystkie na trzy cztery majty w dol. Ponoc lepiej sie goi jak sie wietrzy, ale bez przesady!!!!

ewelad- mam nadzieje, ze za bardzo sie nie zestresowalas!! Kurcze! Przypieta pasami bylas??

Ja wlasnie wpierdzialem pizze z mikrofali , piekne sniadanko!
u nas salowe albo polozna chodzila przed obchodem i mowila zeby sie "przygotowac" ;-)
my mialysmy wc z prysznicem na sali wiec na korytarz nie wychodzilysmy, a po sali tez malo wiec wietrzenie przedewszystkim i te podklady pod pupe w szpitalu mi sie przydaly bo nie musialam sie prosic i krepowac przy zmianie przez salowa tylko jak cos nakapalo na podklad to zmienialam na swiezy! i polecalabym te co wkleila Ewcik bo sa sztywniejsze niz te z Rossmanna (te trzebaby caly czas poprawiac) :tak:

reklama
Do góry