reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

agatha wiem o czym mowisz -tak samo mialam w niedziele i wczoraj zreszta tez-wstanie na siku=twardy brzuch od razu. ale to i tek lepiej niz chodzic non stop z twardym :tak::tak::tak: moze za pare dni to nam sie uspokoi...

miluszka fajna ta kiecka...moge zmalpowac? :-D podoba mi sie kolor morski i czerwony (i bialy i czarny ;-)) jakby sie okazalo ze jest z fajnego maretialu (typu sliski i niezbyt przeswitujacy to szczerze mowiac na to wesele bym sobie taka wlasnie kupila-wygodna i na bank bym jej pozniej uzywala). przyszla Ci juz?
tak tak juz po sliweczkach :-) (od 7 nie spie tylko seriale ogladalam na kompie)) choc dzis to byly zbedne jak i cokolwiek innego :-)a lekow nie biore zadnych czasem nospe tylko :-)

tweenie
chyba tak zrobie-z siora sie umowilam w sobote na zakupy a ona tam wlasnie ze mna kiecke kupowala na wesele-sama jej wybieralam :-)

reklama
co do podkładów - ja zamierzam kupić jeszcze taki duży wielkości materaca, wkłada się go pod prześcieradło. Już od dawna się z tym noszę, bo szkoda mi materaca, a on podobno ładnie chłonie pot, itp, i materac się nie brudzi, jak się prześcieradlo pozwija. Kupiliśmy super materac, ale nie wyobrażam sobie rozbierać go z pokrowca do prania, a ten drugi bez problemu się ściąga i do pralki wrzuca. Na parę tyg przed porodem podłożę sobie też coś podceratkowanego pod tyłek, bo znając moje szczęście, wody w nocy mi odejdą prosto w nowy materac :p

louise - dzis dopiero zamowilam, paczka priorytetowa. Jak przyjdzie to dam znac o jakosci!
ok-dzieki :-) ale i tak chyba sobie zamowie bo nawet jak na wesele nie zaloze to pozniej na bank ;-)

ide na sniadanko-musze resztki swiateczne wyzrec-2 salatki i jakas karkowka pieczona chyba nie dam rady wszystkiego...

dzięki kochane dziewczyny:-)
lekarka mnie porządnie osłuchała i płuca czyste,więc to napewno ta przepona
temperatura niewielka 37,5, i gadło mam lekko zapalone, więc czosnek,cytryna, syrop z cebuli i poleciał mi miód z pierzgą dobry na infekcje,stany zapalne, osłabienie,anemie,
wczoraj szłm na przystanek po kuzynke więc moze mnie przewiało:wściekła/y:

dzamenka popieram truskawki pyszne
miluszka sukienka bardzo ladna i nie droga-ta krótka

jak miałąm praktyki w jednym ze szpiatli na położniczym to tam położne zabraniały jakichkolwiek wkładek czy majtek no i babeczki chodziły po korytarzu i tylko im krew leciała po nogach i podłodze a położne za nimi i sprzątały na bieżąco

Witam już nie od rana!
Dzisiaj zabrałam się za wymianę w szafach rzeczy zimowych na wiosenno/letnie. I co się okazało że wiosną i latem nie będę miała w czym chodzić!!

reklama
Do góry