reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

[
.
Miluszka i Vanillka, podkładów sa dwa rodzaje: wielkie podpaski, np Bella, pakowane po 10 szt i lepiej mieć swoje, bo skąpili u mnie w szpitalu, a leciało niemiłosiernie. I takie na łóżko, co by prześcieradła nie zapaćkać, te zmieniali bez problemu w szpitalu i nie kupowałam swoich.
no wlasnie mi chodzi o te wielkie bella ...ale zeby jeszcze jakies podklady na lozko kupowac pierwszy raz slysze.................
mi sam szpital dawal bo im zalezy na tym zeby nie pobrudzic przescieradel .

reklama
Tweenie ta sukienka była w 2 kolorach, dzianinowa, coś w brązie i w niebieskim ciemnym., taka typowo letnia, ale bardzo mi się spodobała, na ramiączkach, ale spokojnie na jakąś koszulkę można ją nosić i japonki do tego.
W ogóle w normalnych kolekcjach w HM jest pełno tunik,, sukienek, które psokojnie mogą ciężarne nosić, do tego getry, japonki i po temacie. A w sierpniu nasze wymiary bedą podobne do Kate Moss, więc w czym problem?????

Louise, właśnie o to chodzi, że ja w zasadzie cały czas leżę i i tak mam twardy, wystarczy jak do kibelka wstanę i juz twardnieje.

Ostatnia edycja:
- ja tez chetnie popatrze, agatha poszukalabys linka??

SUKIENKI SUKIENKA KOPERTOWA BEZ RĘKAWKÓW WIOSNA (987987286) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

- tez juz troszku kombinuje by sie ogolic, brzuchol mi przeslania, z bokow atakuje na razie! :)

a w rossmanie te podklady do przewijania/popordowe to po ile??

o właśnie, o tej mówiłam. bardzo ładna, ale nie na moje dupsko :no: A teraz mi jeszcze takie balkony na biodrach rosną, że mogę tam puszki z piwem stawiać i iść na plażę sprzedawać :/

a te podkłady kupowałam w promocji za niecałe 10zł, a normalnie kosztuja chyba 13 lub 14 zł

louise a zajrzyj może do seki, tam gdzieś jest takie stoisko z "eleganckimi" ciuszkami, ja tam kupowałam zawsze spodnie z materiały (takie jakby do kostiumu) za 29zł:tak: Może znajdzie się tam coś, w co się brzuchol zmieści :-)

no wlasnie mi chodzi o te wielkie bella ...ale zeby jeszcze jakies podklady na lozko kupowac pierwszy raz slysze.................
mi sam szpital dawal bo im zalezy na tym zeby nie pobrudzic przescieradel .
- tak, tak - ale ja sie martwie potem by w domu us iebie materaca nie zafajdac. Bardzo cieknie z nas po porodzie?

louise
- witam juz po lekach i sliweczkach?? :)

agatha
- ja potwierdzam w h&m mase maja rzeczy normalnych co nosze ciazowo, ich zwykle tshirty sa tak dlugie ze brzusio zakrywaja :) w promodzie tez maja mase tunik, ktore nosze sobie w ciazy.

miluszka Jak mozesz zabrudzic skoro nosisz ciagle w gatkach ta wielka bella ..
zazwyczaj pierwsze dni mocno leci potem juz mniej ..
kazda kobieta inaczej przechodzi polog ..
u mnie po 5 dniach zero krwawienia ..

o właśnie, o tej mówiłam. bardzo ładna, ale nie na moje dupsko :no: A teraz mi jeszcze takie balkony na biodrach rosną, że mogę tam puszki z piwem stawiać i iść na plażę sprzedawać :/
- no przeciez umre zaraz ze smiechu :)))
- ja to jestem w miare wysoka, mam 171 cm i uda mi troszku sie powiekszyly jak teraz 10 kg do przodu, ale jak kozaki nosilam to w leginsach ladnie to wygladalo, teraz do japonek albo balerinek nie wiem czy nie beda za bardzo jak filary wygladac!!

tweenie- tez szukam dlugiej sukienki na lato, te wszystkie ciezarne modelki i aktorki takie mialy i slicznie wygladaly!!
moze szukasz gdzies na allegro jakies japonki albo cos, to sie podziel linkiem, ja musze zakupic! :)

reklama
miluszka, jak znajdę to się podzielę. Ale póki co, same krótkie wzorzyste namioty :/

a co do rośnięcia - u mnie brzuch słabo rośnie, ale uda, dupsko i biodra:wściekła/y: To jest nie do zrzucenia później :angry:

Do góry