reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi, ale się rozpisałaś :)
matę mam tiny love - MATA TINY LOVE-OKAZJA (973933277) - Aukcje internetowe Allegro i jeśli o mnie chodzi, to uważam, że robią najlepsze maty :)
fotelik też już mam, graco logico s z bazą, sam fotelik waży chyba 4,5 kg, baza prawie drugie tyle. Sprawdzę i Ci powiem dokładnie. wiem, że pasuje do wózków graco, do czego jeszcze, nie wiem, bo nie interesowało mnie to - nie będę wpinać fotelika na stelaż. A koniecznie chciałam fotelik tej firmy, gdyż :
1). nie podobają mi się maxi - cosi
2). ma 5 punktów za bezpieczeństwo (czyli tak samo jako MC)
3). ma porządną budkę, a nie jakąś płachtę materiału
4). ma rewelacyjną cenę, z bazą nowy można mieć za 340zł
5). dziecko w nim leży, a nie siedzi
Fotelik GRACO LOGICO S+BAZA + GRATIS - WROCŁAW ! (982033992) - Aukcje internetowe Allegro mam coś takiego, ale w innym kolorze

reklama
Tiffi, dzięki za tą instrukcję z tamponem, bo właśnie postanowiłam jutro oddać mocz i też na posiew.

Ja kupiłam Peg Perego Primo Viaggio, używany na allegro, pasuje do wszystkiech stelaży wózków Peg Perego - taką mam właśnie spacerówkę po Majce.

Jeste,m jak najbardziej za listą rzeczy potrzebnych.

A to mój fotelik:

http://www.allegro.pl/item968164449_fotelik_peg_perego_primo_viaggio_tri_fix_e.html

Ostatnia edycja:
A jesteś pofarbowana? Bo nie wiem, czy muszę poprawiać kolor włosów :-D Żebym blado nie wyglądała. Koszula - hmm brzmi ciekawie :-D. Słuchaj niby mam leżeć, ale nic mi z tego nie wychodzi. Możemy się spotkać w następujące dni: 12,15 kwietnia, 19,20 kwietnia, 23,24 kwietnia. Pomiędzy tym mam wizyty, badania i jadę na weekend do Katowic. Bo M chce iść na mecz GKS-u no więc się zgodziłam.

ja niby nie muszę już leżeć i prowadzić oszczędny tryb życia i nie chodzić dłużej niż godzinę, ale już kota (delikatnie mówiąc) dostaję w domu :/
Pofarbowana byłam, ale w sierpniu zeszłego roku :/ Teraz wracam do naturalnego koloru i jestem wielokolorowa:-D
z tych dni odpada 12 - szkoła rodzenia, 15 mam kardiologa, 19 znowu uczymy się rodzić. Pozostaje 20, ale muszę zajrzeć w kalendarz, bo nie pamiętam kiedy gina mam:-)

mam pytanie do dziewczyn z warszawy - czy warto jechać do factowy po adidaski? marzą mi się jakieś fajne pumki czy nike, ale będzie tam taniej? Czy w ogóle warto tam szukać, a jeśli już, czy czekać na promocje, czy zawsze można jechać?:)

Ostatnia edycja:
kasik - ja katar mam non stop :/ od listopada mniej wiecej :( juz go olalam,a el znow sie nasilil i martwie sie zeby mi nie sciekal do pluc.

mysza - w takim razie moja waga jest do podwazenia calkowicie, ja zaparcia mam od 1 trymestru :)

mysza, tweenie, tiffi - spotkanie w stolicy fakt moznaby zoorganizowac!!

tiffi - ja z medicoveru jestem zadowolona, ale rzadko jest USG :( w szpitalu w wilanowie robi sie usg do 22 tc, teraz jak sie zapisywalam na to rozwojowe pomiedzy 28 a 32 to juz w kazdym centrum bylo mozna, w szpitalu maja najlepszy sprzet. Mialas tam 3D robione? rodzic w szpitalu medicover nie bede (po 1 nie stac mnie - bagatela 12 tysi, po 2 nie maja sprzetu do ratowania nowordkow, cokolwiek dzieje sie zlego wzywana jest karetka na karowa i dziecko oddzielnie od matki!) szkole rodzenia zaczynam jutro na zoliborzu pod domem mam :)jesli chodzi o bimbalki, tez mam nadzieje,ze rozmiar sie nie liczy!!
pole do pakietu rodzinnego tez dopiszemy jak sie urodzi!

tweenie - jestem bardzo na tak by stworzyc liste dokladnie ile i jakie rzeczy dla mam i malenstwa do szpitala!

tweenie- jesli chodzi o factry to zerknij sobie jakie sklepy Cie interesuja, ja np. jezdzilam do mango i kupowalam w super cenach ubrania do pracy. Nie trzeba bylo czekac na promocje, ceny po prostu byly 2 razy mniejsze. Co do obuwia sportowego niestety sie nie orientuj!

reklama
Do góry