reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
cos musiało byc tego przyczyna,co najlepsze z tego co dziewczyny pisały to sa takie przypadki gdzie klijentka kłamie ze poroniła, czy dzidzia jej zmarła, a to wszytko kłamstwo! to dopiero jest obzydliwe!!:shocked2:

Kama ty jestes z niemiec??? bo ja chciałam urodzić w niemczech, ale tylko z tego wzgledu ze tam jest moj chlopak, i chciałam zeby dziecko miało jego nazwisko, narazie wiem tylko ze musze wyrobic przed wyjazdem ta karte euro i zapłacic ubezpieczenie tylko nei wiem wlasnei czy wystarczy tutaj w pl. wpłacic na ta karte euro czy tam na miejscu zapłacic ubezpieczenie?? wiesz cos moze na ten temat?? jak to zalatwic ze szpitalem? jak bys mogła mi odp. to była bym bardzo wdzieczna;-)

Witam dziewczynki!!!
Dopiero dzisiaj znalazłam Wasz wąteczek, bo tak dziwnie pod czerwcem:happy2:
Ja o ciąży dowiedziałam się ponad tydzień temu. Zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, tego samego dnia zobiłam betę i wyszła -186 miU/ml to był 27 d.c., trzy dni później dostałam lekkiego plamienia , byłam przerażona,bo moją pierwszą ciążę poroniłam :(. Zrobiłam ponownie betę i wyszła 1004miU/ml i pojechałam do gina, potwierdził ciążę i na usg było widać zaczątek pęcherzyka, bo to dopiero 30 d.c. był. Dostałam duphaston i luteinę i plamienie przeszło, ale martwię się , bo prawie nie mam objawów ciążowych :( Dlatego bardzo nieśmiało się dopisuję, termin będę miała na ok.4 lipca, bo ostatnią @ miałam 27.10.
A to mój wykresik 839f1 Ovulation Charts
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Nam abyśmy pozostały w tym wątku do porodu :-):-)

Witaj Sara !! ja tez biore luteine do dzis, poneiwaz mam takie lekkie plamienia, ktore raz zanikaja a raz sa :-( ale moj gin twierdzi ze jest ok wszsytko i ze tak moze byc

Kama ty jestes z niemiec??? bo ja chciałam urodzić w niemczech, ale tylko z tego wzgledu ze tam jest moj chlopak, i chciałam zeby dziecko miało jego nazwisko, narazie wiem tylko ze musze wyrobic przed wyjazdem ta karte euro i zapłacic ubezpieczenie tylko nei wiem wlasnei czy wystarczy tutaj w pl. wpłacic na ta karte euro czy tam na miejscu zapłacic ubezpieczenie?? wiesz cos moze na ten temat?? jak to zalatwic ze szpitalem? jak bys mogła mi odp. to była bym bardzo wdzieczna;-)

natucha tak jestem z niemiec tzn. mieszkamy tutaj od 3 lat ale niestety ci nie pomoge bo nie mam pojecia jak to jest:sorry2:ja mam podwojne obywatelstwo wiec jestem tutaj normalnie ubezpieczona. popytam znajomych moze ktos bedzie wiedzial?
a gdzie mieszka twoj kochany?

tak wlasnie mysle ze jezeli twoj kochany tez ma niemieckie obywatelstwo to najlatwiej bedzie jak wezmiecie slub cywilny wtedy automatycznie dostajesz jego ubezpieczenie i nie musisz niczym sie martwic.

reklama
w hamburgu, dzieki wielkie :-D chce sie tego wszsytkiego szybko dowiedziec, zeby pozniej nie było ze cos jest nie tak, a prosiąłm kuzyna mojego chłopaka bo oni tam z rodzina na sta łe mieszkaja, ale sie nie moge doczekac na odp :tak:

Do góry