reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hello Doris:-)

Ale dzisiaj leniwie u mnie. Majka na ogródku się z psem bawi, a ja wyleguję się na sofie i oglądam National Geographic - katastrofy lotnicze,

reklama
Oj, zauważyłam że troszkę już Was tu jest. Zastanawiam się tylko ile mi zajmie przeczytanie całego wątku od początku ;) Jeszcze niedawno dziwiłam się dziewczynom w ciąży, ile czasu mogą gadać o pieluchach, ubrankach, dolegliwościach ciążowych itp. A teraz ... Sama szukam miejsc, gdzie można o tym pogadać, bo moje przyjaciółki to na razie nie myślą o powiększaniu rodziny i nadal łatwiej jest z nimi wyskoczyć na piwo niż pobiegać po sklepach dla maluszków...

Dziewczyny HELP!
Dopadl mnie problem ....
dzisiaj wstalam i szlam na kibelek i cos mi nie tak ..
no i :-(mam hemoroidy :-:)-:)-:)-(
Normalnie takiego dola zajeb.....nigdy tego nie mialam ,dziwne uczucie takie ;/
Czytalam ,ze to z przesilenia sie robi wiec chyba wyszlo mi to noszenie polek .....od tego raczej to mam no bo tak to skad :confused::confused:
perla wiesz cos moze czy sa tutaj jakies masci na to czy jak ?
Ide do poloznej 8-go wiec jej powiem ..
kurde znika to kiedys wogle ?
Normalnie dola mam ...w poprzedniej ciazy smigalam ile sie dalo do konca ...zero chorob itd ..a teraz jak nie to lozysko i mialam lezec teraz jakie gowno znowu ehhhh..

mój mały też dzis od rana jakiś mało ruchliwy, moze wieczorem sie rozkręci;-)
idę robić barszczyk i podsmażyć krokiety, bo zaraz M wraca, był gdzieś w kędzierzynie po opony do swojego auta i alufelgi do mojego, uparł się zeby mi do auta założyć,niewiem po co, szkoda tylko ze ja lubię rysowac o krawężniki kołpaki, teraz będę miała shize zeby uważać na te głupie alumy co mu się zachciało, ach te chłopy

doris witaj u nas:-)
perla u mnie też słoneczko,od razu humorek lepszy:-)
aisim przydało by Ci się juz to L4, bys odpoczęła i wogóle

ja uciekam,będę wieczorkiem,teściu ma dziś urodziny więc jedziemy na chwile na kawke tylko,bo urodziny robi w pierwsze święto

miłego popołudnia:-)

Dziewczyny HELP!
Dopadl mnie problem ....
Czytalam ,ze to z przesilenia sie robi wiec chyba wyszlo mi to noszenie polek .....od tego raczej to mam no bo tak to skad :confused::confused:
Normalnie dola mam ...w poprzedniej ciazy smigalam ile sie dalo do konca ...zero chorob itd ..a teraz jak nie to lozysko i mialam lezec teraz jakie gowno znowu ehhhh..

Kup sobie w aptece masc lub czopki na hemoroidy (sa bezpieczne wszystkie) przechodzilam to tydzien temu bardzo mnie bolalo mi wylazl na zewnatrz i do tej pory sie nie schowal kolezanki mi mowily ze byc moze po porodzie sie schowa bo tez tak mialy. Na Hemoroidy choruje 60 % kobiet w ciazy.
Rob sobie tez tzw nasiadowki z goracej wody i smaruj jak bol przejdzie to wciaskaj do srodka :)

Pozdrawiam

Oj Jedyneczka, uważaj, co mówisz, bo jak się rozgadam / rozpiszę to nie dam Wam dojść do głosu ;) A tak na serio fakt faktem, że od półtora miesiąca nie pracuję i delikatnie mówiąc zaczyna mi się nudzić. Powinnam zrobić w domu wiele rzeczy, napisac w końcu pracę mgr, ale im więcej wolnego czasu, tym mniej mi się cokolwiek chce.

Dziewczyny HELP!
Dopadl mnie problem ....

vanilka spokojnie, ja tez miałam jakoś z miesiąc temu,zauważyałm krew na papierze,poszłam do ogólnego i kazała robić napary z kory dębu, nie jeść rzeczy typu wiórki kokosowe,orzechy,bo twarde resztki jedzenia moga tam podrażaniać, duzo nie siedzieć,więcej spacerować i leżeć itp, po 3 dniach mi przeszło i jak od tej pory nie wróciło, mówiła też zeby o to dbać bo potem przy porodzie to moze porozrywac te wszystkie guzki i będzie długo bolało

Dziewczyny HELP!
Dopadl mnie problem ....

Vanilka ja dziś będę się widzieć z kumpela co miała problemy z hemoroidami przy obu ciązach popytam ja co na to brała i dam Ci wieczorkiem znać!! ale wiem że jej to przesżło jak urodziła wiec nie martw się na zapas!!

Anetka - baw się dobrze na urodzinach!! No ja zaraz wychodze do domku i od jutra urlopik!!! WRESZCIE!! Troche chałupe musze ogarnąć ale bez szaleństw tylko posprzatam jak co tydzień: kiurze, podłogi, pościel zmienię i tyle! Co się będę wysilać!!:-)

reklama
Dziewczyny HELP!
Dopadl mnie problem ....
kochana bardzo Ci wspolczuje bo znam ten bol! mi wyskoczyly po porodzie z wysilku, ale po tubce masci "Posterisan H" przeszlo...
niestety niewiem czy sa w UK odpowiedniki...

Ostatnia edycja:
Do góry