reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

sasanka Dzieki :tak:
To mowisz ,ze sa bezpieczne te masci ??Bo ja tu w UK to sie boje stosowac cokolwiek ....

perla polozna chyba bedzie wiedziec o jakiejs masci ??
mnie to nie boli ...tylko dziwne uczucie ;/ ze cos tam mam ...

reklama
Kamcia udanej podróży!! A czym jedziecie autkiem czy samolotem!!
Kiedy Ty włąsciwie ten ślub bierzesz bo jakoś nic nam się nie chwalisz ostatniio??

dziekowac dziekowac:)
jedziemy autkiem 6-7 godz. przy dobrych wiatrach i bedziemy w domciu:)
a slub to ja w poniedzialek biore:)

sasanka Dzieki :tak:
To mowisz ,ze sa bezpieczne te masci ??Bo ja tu w UK to sie boje stosowac cokolwiek ....

perla polozna chyba bedzie wiedziec o jakiejs masci ??
mnie to nie boli ...tylko dziwne uczucie ;/ ze cos tam mam ...

Moj M naczytal sie o tych medykametnach i poszedl mi kupic jakakolwiek masc na hemoroidy tylko powiedzial ze kobieta w ciazy ale nie zrobilo to na farmaceucie zadnego wrazenia pozniej poszlam do swojej gin (za tydzien) z czyms tam i tylko ja poinformowalam ze cos takiego mam i na zewnatrz i sie nie chowa kazala mi kupic czopki i nawet tej samej firmy co masc mialam takze wiec ze nie sa grozne te masci - ja nie moglam chodzic , siadac , lezec - tylko mi zadna krew nie leciala poczulam tylko ze cos mi wylazlo na zew - w wieszkosci chowaja sie po porodzie - z tego co wiem to dziecko uciska jakas tam czesc naszego ciala i dlatego tak sie dzieje - poczytaj na forum uk jakie masc i kobiety kupywaly na hemoroidy i kup taka sama na bank znajdziesz wiele takich kobiet co maja- mialy hemoroidy w ciazy :)

doris he he ja i nie tylko ja tutaj, od czasu L4 wyrobić się nie mogę z niczym:-p:-D

Vanilka nie miałam jeszcze ale czytałam że mozna maści czy czopki, oby Ci szybko przeszło i nie męczyło;-)ale ja też w tej ciąży jakaś dupiata jestem, z Emi też śmigałam do końca, zakupy targałam itd. a teraz ..... A może jestem teraz mądrzejsza i uważniejsza i co przysłowiowe pierdnięcie to ja lecę odpoczywać:-p

aneta ale Ci zrobił przysługe z tymi felgami:-ppowiedz mu że nie chcesz bo co się masz stresować:-)

tweenie, ja na bielanach będę we wtorek rano, ok, 9-ej. Mogłabym ci odebrać tę wanienkę, gorzej z podrzuceniem na Tarchomin, bo zupełnie mi nie po drodze i rejony nie znane :/ Ale do centrum to spokojnie mogłabym Ci odstawić. A swojemu M. powiedz, że owszem, można kąpać w normalnej, pod warunkiem, ze on bedzie tę wannę codziennie po Was dezynfekował :D Kosmetykitak samo - jak się będzie golił Twoim kremem do golenia nóg i mył Twoim żelem pod prysznic, to dziecko też może nim wymyć :) A swoją drogą - kiedy zaczynacie szkołę rodzenia? Tam mu powinni wybić z głowy takie pomysły :)

on używa mojej pianki do golenia, ja jego, w zależności która jest pod ręką :)

Za propozycje odbioru wanienki dziękuję, ale będę M męczyć - był przy tym, jak dziećmi dzielili, więc niech nie jęczy teraz!

wróciłam z miasta i nie kupiłam nic, zamknęli fajny sklep z butami, w reszcie nic nie ma, więc będę boso chodzić... wrr
Za to w aptece zostawiłam 200 zł - żelazo, witaminki, podkłady poporodowe, sól do noska dla dziecka, itp, itd, masakra jakaś...

on używa mojej pianki do golenia, ja jego, w zależności która jest pod ręką :)

Za propozycje odbioru wanienki dziękuję, ale będę M męczyć - był przy tym, jak dziećmi dzielili, więc niech nie jęczy teraz!

wróciłam z miasta i nie kupiłam nic, zamknęli fajny sklep z butami, w reszcie nic nie ma, więc będę boso chodzić... wrr
Za to w aptece zostawiłam 200 zł - żelazo, witaminki, podkłady poporodowe, sól do noska dla dziecka, itp, itd, masakra jakaś...

Tweenie, ja już od dwóch lat po buty jeżdżę do Nadarzyna do hal CHH Maximus
W tamtym tygodniu kupiłam skórzane wsuwane, coby nie było problemu jak noga spuchnie, za 150 zł. Solidne, szyte, skóra na zewnątrz i w środku, mam zamiar w nich do lata i całą jesień przebiegać :)

reklama
Witam
Ja to napewno was nie nadrobie tyle napisałyście w ciągu trzech dni. U mnie raz słoneczko raz chmurki ale zimnawo.Rodzice pojechali do miasta i wzieli małą to trochę poczytam. Troszke posprzątałam a do okien mama wzieła taką znajomą. Mnie po wtorkowym chodzeniu nie mogłam zasnąć tak mnie nogi,plecy i brzuch bolał.

Do góry