reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny posprzątałam troszkę i już mi się nei chce więcej :)
Dzamenka fajnie,że spędzicie wiecej czasu ze sobą.
Agatha to fajnie,że masz małą pomocniczkę w sprzątaniu-a Ty wypoczywaj i oby do piątku.

reklama
miluszka no wiesz jakby liczyc z M (bo to tez prawie jak dziecko ,szczególnie gdy chory-to juz nawet umierajacy)to trzech chłopów.a tak naprawde to mam dwóch synków i trzeci synek w drodze
agatha no faktycznie franca z tej lekarki ,a ile stresów ,brak mi słów do tych lekarzy czasem.ale dobrze ze wszystko ok i Maja zdrowa i nie potwierdziło sie to co gadała idiotka
milusia co do truskawek chomogenizowanych to ja je tylko spotkałam w Realu,to sa zmiksowane truskawki w formie lodów,w kubeczkach i sa pyszne i słodzutkie a juz napewno mniej tuczace od lodów
louise własnie sprzatanie po remoncie to przerabana sprawa nie dosc ze musiałas sie narobic dwa razy to jeszcze teraz i tak bedzie ten kurz wychodzic przez jakis czas

miluszka no mnie to rzadko sie da tak rano z domu wygonic...nawet do sklepu. tylko jak palilam to jedynie glod nikotynowy wyganial mnie nawet i bladym switem ;-) :-)

madzik wazne ze troszke odswiezylas :-) ps-fajny nowy avatarek ciazowy :-):tak::tak::tak:

Dzamena, ale mi smaka na te truskawki homogenizowane zrobiłaś-chyba jeszcze dzisiaj albo jutro się po nie wybiorę :))
Miluszka avatarek z brzuszkiem -chociaż słabo widać

dzamena, madzik - dzamena mi tez narobilas smaka, chyba jutro zakupy w realu :)

madzik - no nie widze brzuszka, ale czuje ze tam jest :)

i wlasnie zauwazylam, ze juz jestem "zadomowiona" :]

Ostatnia edycja:
dzamena no wiem-nie wiem jak dokladnie i porzadnie bym posprzatala to ten kurz i pyl jest wszedzie i osiada za momant znow. wiec licze sie z tym ze wrrrrrrrrrrrrrrrrr=bede sprzatac jeszcze pare razy a i tak bedzie syf :-(

Dziewczyny ... uspokójcie mnie troszkę :-( czy może się zdarzyć tak, że dzidziuś ma zły dzień i tylko leży? czasem delikatnie posmyrała, delikatnie ruszy...? ale to tak MEGA delikatnie (gdzie potrafi już buszować w brzusiu!)
tak już drugi dzień... zaraz puszczę jej muzykę i jak nie zacznie "tańczyć" to się chyba zamartwię - mąż mówi żebym dała jej spać spokojnie... :baffled:

Wczoraj to w ogóle aż koleżanka się zdziwiła - brzuch miałam prawie płaski - dosłownie jakby mała się gdzieś "tam" schowała :confused:

forum od rana tetni zycie,powiem to po raz kolejny: jestescie niemozliwe.
ja jestem w trakcie pakowania walizek-czego nienawidze robic,wyjezdzamy dzisiaj wieczorem bo M jak na zlosc dluzej w pracy musi zostac:wściekła/y:
Butterfly88 moja niunka tez ostatnie dni bardziej spokojna,mysle ze nie masz sie czym martwic mala zmienila polozenie i kopniaczki mniej odczuwalne sa.

reklama
dzamenka mnie też te skuskawki homogenizowane zainteresowały? a za jakiej to firmy? jakieś małe czy duze kubeczki? znajde je w lodówach gdzie lody?:-D 100 pytan do...hihi

butterfly zapodaj małej muzyczke, zjedz coś słodkiego albo kwaśnego, ja tez mam czasem taka shize jak długo sie mały nie rusza,a potem taka ulga jak coś poczuję

Do góry