kropa501
Fanka BB :)
hej dziewczynki:-)
ja tylko na chwilkę chciałam się pożegnać i życzyć Wam Wesołych Świąt :-):-) za chwilkę wyjeżdżamy do teściów, czyli 400km od mojego miastaboję się tak długiej podróży i trasy, żebyśmy tylko dojechali bezpiecznie, bo różni wariaci po drogach jeżdża, no a ja bez pasów już jeżdżę
jak będzie możliwość, to skrobnę coś, jak dojedziemy:-)
całuję Was mocno-bedę tęsknić:-)
Ewcik, pasy zapinaj koniecznie, zwłaszcza przy takiej dalekiej trasie! Dolny puść po prostu od brzuszkiem, nie wiem, jak u Ciebie ale u mnie się już ładnie trzyma
ale mnie M wkurzył. Mówię mu, że kupiłam wanienkę ze stelażem i że trzeba ją odebrać kiedyś. Stwierdził, że on nie chce ani wanienki, ani stelaża, że jemu to nie potrzebne i tylko mieszkanie zagracam, że on nie pojedzie i mam sobie sama autobusem jechać!! Gdyby to było coś mniejszego i poręcznego, to bym sobie pojechała sama i nawet się nie oglądała na niego. Wrrr. Aż się trzęsę
stwierdził też, że wymyślam i że mam nie kupować dla dziecka specjalnego proszku i kosmetyków używać, tylko normalne wszystko stosować, bo przeze mnie alergikiem będzie !!! Aż mi się płakać chce![]()
tweenie, ja na bielanach będę we wtorek rano, ok, 9-ej. Mogłabym ci odebrać tę wanienkę, gorzej z podrzuceniem na Tarchomin, bo zupełnie mi nie po drodze i rejony nie znane :/ Ale do centrum to spokojnie mogłabym Ci odstawić. A swojemu M. powiedz, że owszem, można kąpać w normalnej, pod warunkiem, ze on bedzie tę wannę codziennie po Was dezynfekował
Dziewczyny ... uspokójcie mnie troszkę :-( czy może się zdarzyć tak, że dzidziuś ma zły dzień i tylko leży? czasem delikatnie posmyrała, delikatnie ruszy...? ale to tak MEGA delikatnie (gdzie potrafi już buszować w brzusiu!)
tak już drugi dzień... zaraz puszczę jej muzykę i jak nie zacznie "tańczyć" to się chyba zamartwię - mąż mówi żebym dała jej spać spokojnie...
Wczoraj to w ogóle aż koleżanka się zdziwiła - brzuch miałam prawie płaski - dosłownie jakby mała się gdzieś "tam" schowała![]()
Na mojego leniwca świetnie działa dźwięk elektrycznej szczoteczki do zębów i kilka łyków coli + coś zimnego lub słodkiego (najlepiej lody