reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hello:-)

zakupu świąteczne zrobione, chata posprzątana- po raz pierwszy nie będę przed świętami latać wk.... po markecie z obłędem w oczach i robić sałatek do 1 w nocy-pełen luz:-)

perła zajebiaszczy ten wózek:-)
keejt gratulacje!!!
louise mamy podobne smaki-arctic truskawoy-uwielbiam:-D
keejt, louise no grube armaty wytoczyłyście z tymi biocośtam:-D
Ewcik ja ze wzgl zawodowych trochę temat znam, więc jak się wiele nie zmieniło to też nordea bym poleciła, ewent millennium, w ing tez podobno sprawnie
Mruczka nie znam się, ale myślę, że gdyby to mogło miec jakies poważne konsekwencje, to ta 'miła' p.dr by Ci powiedziała (swoją drogą, jełsi prywatnie i za 200 zł, to powinna chyba popracować nad podejściem do pacjenta, bo jej się chyba epoki pomylily)

reklama
co do kredytów, to jak nam liczyli to albo nordea, albo deutche bank. Polbank i ing to masakra jakaś, a rodzina na swoim - nawet na kawalerkę by nam nie wystarczyło :p

a ja dziś pół dnia po sklepach się przewłóczyłam, nogi mi w d... włażą, brzuch napiety, mam nadzieję, że mi zaraz skóra pęknie, a kupiłam tylko jakieś tanie majtasy niskie (1 parę!!), żeby mi brzucha nie uciskały.
Jutro muszę odestać kolejeczkę w aptece, bo mam listę jak hurtownia :/

mruczka no co za babsztyl z tej lekarki!!!!!! idz do swojego gina, bo takie domniemania co to może być- to cię wykończą...co za baba....mam nadzieje, ze to nic groźnego!

a ja wzielam sie za sprzatanie i dzien jakos zlecial,moje placki zjadlam z sosikiem z pieczarkami i surowka z jablka i marchewki,smaczne bylo:)
teraz wezme sie za pakowanie a nienawidze tego robic:/

mruczka no co za baba!!!!zrob tak jak radzi atabe idz do swojej lekarki bo z takich przypuszczen nerwicy sie nabawisz.

mruczka nie dość że płacisz to się nie możesz od pindy niczego dowiedzieć, babsztyl okropny jakiś:wściekła/y:ale nie martw się kochana, jeśli byłoby to coś poważnego myślę że kazałaby natychmiast się skonsultować z lekarzem:sorry2:

My braliśmy kredyt w millenium, bo we frankach na korzystnych warunkach ale sposób załatwiania i ciągłe ich zonki to była masakra, kompletny brak kompetencji. Drugie co z tego wyniknęło poza nerwami to że po 3 latach musieliśmy dodatkowe ubezpieczenie zapłacić w wysokości prawie 2 000zł:wściekła/y:M zlikwidował przez to u nich 2 konta.

Ja pojadłam frytek i już wykąpciana w wyrku jestem:tak:

Mruczka dziewczyny maja racje !Idz do innego gina ciekawe co on powie ...

jedyneczka juz w wyrku ?

weekendowo dzisiaj cos tutaj sie zrobilo ..........

Dziewczyny, jestem.

Podjeżdżam pod gabinet, a tam zamknięte. Dzwonię do mojego gina na kom i okazuje się, że ostatnią pacjentkę miał zapisana na 19 i bez nazwiska. Guła w recepcji zapisała mnie w kalendarzu gina na 19 i nie wpisała nazwiska, a mi dała kartkę, że na 20. I tak byłam tam o 19/30 i już nikogo nie było. Ale się wku........ bo jechałam kawał, cały dzień się stresowałam i w ogóle.

Mam przyjechać do niego do szpitala na dyżur w pt i założy mi w szpitalu.

Dziewczyny, jestem.

Podjeżdżam pod gabinet, a tam zamknięte. Dzwonię do mojego gina na kom i okazuje się, że ostatnią pacjentkę miał zapisana na 19 i bez nazwiska. Guła w recepcji zapisała mnie w kalendarzu gina na 19 i nie wpisała nazwiska, a mi dała kartkę, że na 20. I tak byłam tam o 19/30 i już nikogo nie było. Ale się wku........ bo jechałam kawał, cały dzień się stresowałam i w ogóle.

o kurw..............................co z babsztyl !!!!!!!!!!znowu czekac do piatku..

Dziewczyny, jestem.

co za pinda!!!

reklama
Do góry