reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

byłyśmy z mamą w Auchanie i idę do kasy dla ciężarnych, a tam największa kolejka była. No ale co tam, wypinam brzuchol i mówię, że jesteście w kolejce dla ciężarnych, więc teraz moja kolej. Ale się larum podniosło, że jak to tak, że ciąża nie ma przywilejów, itp. To pokazuję, że wisi wielka tablica widoczna z kilometra i że mam to w nosie, co sobie myślą. Aż kasjerka wyjrzała zza kasy, żeby zobaczyć, co się dzieje... A najlepsze, że kobieta z małym dzieckiem na rekach jako jedyna nie miała żadnych zastrzeżeń. A co tam :p

zjadłam schaboszczaka i wielki frytki i od razu Ola się obudziła :)

a co do spacerówki. Planuję kupić, może na następne lato, ale taką tanią, zwykłą, na wypady do sklepu czy gdzieś, ale chcę żeby wózek "duży" był jednak tym wiodącym i to na długo :)

reklama
wrocilam z poczty i drobnych zakupow,wieje ze malo a leba by mi nie urwalo:szok:

keejt gratki!!!

dobrze ze u mammi wsio ok,tez martwie sie o ashike az glupie mysli mnie nachodza a kysz :blink:

My juz po zakupach jedzeniowych i po Mc Donaldzie :)Zjadłam Mc Chickena bo mi Atabe wczoraj smaka zrobiła hhihi
Byłam jeszcze w H&M i kupiłam fajny dresik dla małej z uszami Myszki Miki na kapturze.
Keejt gratki!!!
Anetka na własnie ja tez czekam na zdjecia z nową fryzą Twoją
Dobrze ze u Mammi wsyztsko ok,że to tylko zepsuty laptop
Dziewczyny ja też się budzę w nocy na siku i póżniej z godzinę nie mogę zasnąć i tak prawie co noc :(((
Louise, a Ty tyle nie sprzątaj-ja olewam sprzątanie, tylko to co konieczne, a reszta może być tak jak jest.

Kurde tak myslalam ,ze u naszej Ashiki cos sie zaczyna dziac ;/
Tylko powinna dostac w dupke bo wiemy o co chodzi i po to mamy nasz dzial zeby sobie pomagac!!
Wiec Ashika zamelduj nam sie na wiadomo gdzie i pogadamy !!

Kurde tak myslalam ,ze u naszej Ashiki cos sie zaczyna dziac ;/
Tylko powinna dostac w dupke bo wiemy o co chodzi i po to mamy nasz dzial zeby sobie pomagac!!
Wiec Ashika zamelduj nam sie na wiadomo gdzie i pogadamy !!

tez mialam takie przeczucie i niestety sie sprawdzilo:-:)-(
biedna:-(

Ja mam nadzieję,że się Ashika do nas odezwie niebawem-tez przeczuwałam,że coś nie tak u niej......................

ale pospałam sobie, zmogło mnie normalnie.
Teraz obiadek - mielone, śląskie i buraczki.
na tą wiosnę mnie dzisiaj głowa boli potwornie.

Louise, ja też nie obraziłabym się na bliźniaki:-)

czesc Kobietki, padam na pyszczek po tych kilku dniach z rzędu na pełnych obrotach...:-( jutro jadę do rodziców na święta więc prawdopodobnie nie będę miała dostępu do internetu i tym samym do bb:-( będę się obijać i jeść przez cały czas :-D
mam nadzieję, że Ashika się do nas odezwie

reklama
Wiecie co? ;-) ciężko jest wdrożyć się w waszą grupę :-p
"ginę" gdzieś pod nawałem waszych postów.. :-p

Po malutku zaczyna się ściemniać... taki w ogóle jakiś ospały ten dzień. Próbowałam zająć się przeglądaniem gazet typu: "M jak Mama". "Mamo to Ja"...mam tego ponad 10 kg!!
A muszę je sobie w końcu przebrać i przeczytać, bo lecą dalej :-D
Najbardziej interesują mnie obecnie artykuły o jedzonku dla niemowlaczków :-) więc kolekcjonuję :-D najczęściej są przepisy w "Mamo to ja" i fajne są bo pisze od jakiego miesiąca podawać dzidzi :-)

Do góry