reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise to weź go zaknebluj:-pale współczuje, juz sobie posprzatałaś a tu powtórka z rozrywki a facetowi fajnie tak mówić że do świąt daleko bo jemu w domu żonka wszystko przygotuje więc cwaniaczy:dry:

Kurka to niedobrze że nie mamy nr do ashiki:no:

no wlasnie-i nie pozwala na biezaco sprzatac...chlopaki to przynajmniej jak wiercili w scianach pod szafki wiszace to stali z odkurzaczem co od razu wchlanial syf. ehhhh mam juz dosc tego...i jak pomysle ze do piatku bedzie sie z tym syfem mi tu bujal...to kiedy ja mam niby tu posprzatac? w wielka sobote cale mieszkanie? z kilkukrotnym myciem podlogi miedzy innymi...:-:)-:)-(

wlasnie takie sytuacje jak teraz musza nas zmobilizowac do sprawdzenie naszej listy. i -dziewczyny-ktora nie podala nru tel. prosze o uzupelnienie :tak::tak::tak: bo my tu sie pozniej naprawde martwimy...

reklama
Melduję się. Sorry że dopiero teraz ale w pracy ejstem i zabiegana ciut!!
Mammi odpisała do mnie że wszystko u niej i małej w jak najlepszym porzadku i dziekuje że o niej pamietamy i się martwimy. Nie odzywa się bo laptopa cały czas ma zepsuteko, ale jak tyko będzie miała możliwośc to wróci do nas na forum.
Myśli o nas cieplutko i kazała Wszytski z Was pozdrowić i uściskać!!

Także nie martwmy się za bvardzo bo u wszytko ok!!

aisim to dobrze zu u mammi ok. ale nie wieadomo dalej co z ashika bo tel do niej nie mamy...

wklejam nicki dziewczyn do ktorych tel nie mamy na liscie:
ashika, kasik, keeejt, ania_pestka, agatha, tiffi, arlecia,

dodatkowo ja np naszej jedyneczki nie mam i pewnie paru innych dziewczyn, ktore aktualnie nie przychodza mi do glowy.

ooo jeszcze tweenie magdzia ewcik ewelad-ja w kazdym razie ich na mojej liscie nie mam. mozna by ja uaktualnic...i rozeslac...

aisim to dobrze zu u mammi ok. ale nie wieadomo dalej co z ashika bo tel do niej nie mamy...

wklejam nicki dziewczyn do ktorych tel nie mamy na liscie:
ashika, kasik, keeejt, ania_pestka, agatha, tiffi, arlecia,

dodatkowo ja np naszej jedyneczki nie mam i pewnie paru innych dziewczyn, ktore aktualnie nie przychodza mi do glowy.

ooo jeszcze tweenie magdzia ewcik ewelad-ja w kazdym razie ich na mojej liscie nie mam. mozna by ja uaktualnic...i rozeslac...

Niestey do Aishiki tez nie mam numeru kom, bo gdybym miała to napisałaby również!!
Ja mogę listę uaktualnić, to nie problem tylko nie mam danych i dziewczyny musiałyby mi podesłać na priva!!

Kurcze może aishika zajrzy niedługo, kurcze chociaz zawsze pisała codziennie, a od kilku dni cisza!! Mam nadzieję ze nic złego sie nie stało

aisim to jak to nie problem to mozesz uaktualnic liste. :-)

a dziewczyny te ktore wypisalam i inne ktore z nami pisza a nie wymienilam ich bo zwyczajnie nie pamietam-wyslijcie nr tel do aisim na priva zeby mogla uaktualnic liste :tak:

ide naleśniki zrobić, bo głodna jestem:-p zrobię sobie z serkiem waniliowym i bananem, a co :-D

dobrze, ze u mammi ok, tylko ta Ashika kurcze noooooo....

reklama
Weszłam na profil Aishiki, ostatnio była na forum 29 marca w ponieziałek wieczorem, ale nie na naszym wątku!!
Martwię się bo chyba nie jest z nią za dobrze, ale nie mam pomysłu jak możemy jej pomóc!!
Kochana wracaj do nas i nie martw się bo wszytko sie poukłada !!!!

Do góry