reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

keeejt ale jajka :-) ja tez mialam uzupelniajace magistersie inzynieria srodowiska. a podstawowe - inzynierskie: inzynieria i ochrona srodowiska :-):-):-) a pracujesz w zawodzie? jaki mialas temat pracy?-o ile moge zapytac i o ile masz ochote pisac tutaj, oczywiscie

No proszę proszę. Koleżanka po fachu :-D Tylko Ty pewnie na Politechnice Częstochowskiej (jak dobrze pamiętam jesteś właśnie z Częstochowy), a ja na Śląskiej. Niestety nie pracuję wcale. Studiowałam dziennie, studia jednostopniowe więc nie było za bardzo kiedy. Posiedzę chwilkę w domu z dzieckiem i zacznę czegoś szukać. Mam nadzieję, że uda mi się w zawodzie. Myślę jeszcze o studiach podyplomowych zaocznie od października, ale zobaczymy jak to będzie... A temat mojej pracy dyplomowej to: Poziomy steżeń formaldehydu w powietrzu atmosferycznym przy szlakach komunikacyjnych.
A Ty jaką masz specjalność??

Ostatnia edycja:
reklama
perla - a Ty wlasnie taki kremowy kupilas? Jak z brudem na nim?

ewcik, kropa - moja kolezanka prawie po 2 latach sie przerzucila na lekka spacerowke, to zalezy od wielu rzeczy, przede wszystkim od wzrostu dziecka, jak mu nozki juz beda zwisac albo sie nie bedzie miescil to trzeba zmienic, czesto tez jest zmieniany bo na swiecie pojawia sie 2 dziecko i stelaz jest potrzebny. Lekka parasolka to nie jest juz duzy wydatek, ale tez mnie to przerazilo jak Pani w sklepie mimochodem mi rzucila, ze po poltora roku to spacerowke i tak sie zmienia! :/

keejt - gratuluje i zazdroszcze ogromnie!

ewa81, ewcik - moj mezus przyszedl do mnie raz zpracy i sie mnie pyta czy my bedziemy ten monitor oddechu kupowac, nic o tym zupelnie nie wiedzialam!! jak zaczylam czytac to bylam w szoku!

kama - placki z dodatkiem cebulki w srodku i do tego jakas surowka a na nie soik z pomidorkow i cebulki! o! jami! si emi zachcialo!
Brykam na joge! choc wymeczona jestem po tym sprzataniu!
tak! mam dokladnie taki jak na zdjeciu! to taki bez... nie narzekam ani na brudzenie, ani na skladanie, ani podrozowanie samolotem czy zajmowanie miejsca w aucie... a ruchoma przednia os jest bombowa poprostu, no i zadne sniegi, zwirek, trawa czy bloto nam nie straszne!
wady to rozkladane siedzenie na paskach i nieodwracana spacerowka...
jak Kris nie bedzie chcial juz jezdzic w wozku to sprzedam podwojny i tez pewnie kupie jakas wygodna spacerowke dla mlodej
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.babyearth.com/images/images_big/10-7235-01.jpg
albo taka:Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.pushchairsonline.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/l/a/large_micralite_fastfold_red.jpg

Dobry dziewczyny :D

Wyspana wykąpana najedzona. Dzień bylby cudowny gdyby nie fakt że trzeba na praktyki zasuwać do podstawówki :p a tak mocno sie nie chce. Dzisiaj wychodzę sobie na kolacje z moim misiaczkiem :D, tylko jeszcze zastanawiam się nad tym gdzie albo na co

Dziewczyny, a ma któraś wogóle nr tel do Ashiki, bo do MAmmi mam, ale Askika na liście tylko mailem się pochwaliła :///

jedyneczka,emih cmok,cmok
agatha no to dobrze ze juz lepiej z Majką i jednak tego mózgu nie wysmarkała
jedyneczka ty spioszku no ale zes mnie zadziwiła ze niby ty nie pojechałas na zakupy z M NO NO to naprawde ci sie spac chciało
emih bardzo dobrze ze stopujesz i rozkładasz to sprzatanie ale co bys kochana nie przesadziła ,ja niwiem co niektóre to chyba trzeba pasami do łózka przypiac bo inaczej to nie słuchaja a co u Kasika?

tata mi właśnie napisał, że u nich w Belfaście właśnie zaczął padać śnieg - masakra jakaś :-D a u nas tak cieplutko ;-)
Piekę sobie ziemniaczki, mam nadzieję, że będą pyszne. No i jem zupę grzybową z kubka. Trochę wcześnie jeszcze, ale żołądek się domaga.

mysza ratunku...no czworki na raz to bym nie chciala chyba jednak-dziekuje :-D ale szczerze sie przyznam ze marzylismy o blizniakach...

emih czesc i od razu pisze: ostroznie :-) aisim miala pisac do mammi i nie wiem ale moze i do ashiki tez...ale czy pisala to nie wiem bo nie odzywa sie juz-z tym ze ona w pracy

jedyneczka to w sumie dobrze ze pospalas dluzej-korzystaj poki sie da. ja po remoncie zamierzam zrobic wielkie odsypianie i wielkie lenistwo. o widzisz-to juz teraz nie moge sciemniac ze nie wiem czy udka wedzone mozna...bo nie mozna...ehhhh trudno :-) dolaczam sie do amatorow polarisa-czyli arctica pod ta nazwa ;-) moja ulubiona to z kolei polaris truskawkowy niegazowany-ale b rzadko mozna ja dostac a aktualnie wcale. wiec arctica kupuje

keeejt magisterskich mam specjalnosc woda i scieki-jakos tak :-) a inzynierskich: ochrona srodowiska. temat 1 pracy (bo 2 razy pisalam po inz. i po mgr) to toksycznosc i degradacja polichlorowanych bifenyli w srod. naturaln. a 2 praca tez o PCB ale juz dokladnie nie pamietam bo to lata temu bylo (2002 ? czy jakos tak :-)) no i niestety absolutnie nie pracuje w zawodzie. i tak-politechnika czestochowska :-) nie wiem jak u was ale u nas jest masakra ze znalezieniem pracy po tych studiach. nasza polibuda wypuscila sporo absolwentow po tym kierunku...

reklama
Louise-
toksycznosc i degradacja polichlorowanych bifenyli w srod.

Powiem Ci że bardzo ciekawe jest to co piszesz :-D Myślę, że znalazłybyśmy wspólny temat do rozmów :-D

Do góry