reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
dzamena kama ja tez nie kupuje drozszego wozka. kolo 1000 zl dam bo tyle uwazam ze mozna a drozszy nie ma po co :-) wole te pieniadze co zostana na co innego przeznaczyc :tak: i tez musze miec wielofuncyjny z powodu fotelika i w ogole...nie zalezy mi specjalnie zeby byl jakis firmowy, bo tak jak mowi dzamena niestety ale za firme sie placi.. kama b fajny wozeczek-juz kiedys dawalas foto i b mi sie spodobal :tak: nie wpadaj w kompleksy-na pewno duzo z nas kupi takie wozeczki jak Ty :-)

mysza no ja wlasnie wylazlam niestety do sklepu bo M wszystko wszamal wczoraj co bylo :-) powiem Ci ze moj Stasiek tez od wieczora wczorajszego wariuje. poskarzylam sie M ze cicho caly dzien siedzi maly i on zaczal do niego przemawiac a potem zaczal mu grac na gitarze -skutek taki ze dzidzius zaczal wierzgac wreszcie a ja zasnelam (chyba wreszcie uspokojona). i dzis caly dzien kopie-nawet jak siedze :-) i tak jak u Ciebie zauwazylam ze na moj glos czesto zero reakcji a M jak tylko sie rano odezwie to juz kopniaczki sie pojawiaja.

bardzo sie zle zaczelam czuc. 3 dzien mam zgage i b mnie glowa boli. nie wiecie czy cos jest nie teges moze z cisnieniem?

napisalam Ci odpowiednio na watku...:p
u nas pogoda taka ,ze siedze jeszcze w pizamie i zastanawiam sie jak mam wstac..leb boli ..
a snilo mi sie ,ze bylysmy nad woda i lody jadlysmy:-D
pamietam ,ze byly na patyku :-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: to przez te moje opowiesci...
wlasnie wczoraj sobie uswiadomilam ze w ciagu tygodnia wciagnelam 3l. lodow... :sorry2:
nastepnym razem cykne fote po calodniowej wyzerce a nie tylko po porannej kawce... :-D
Kama bardzo fajny wozeczek!!! moim zdaniem tez nie warto na 1 sprzet majatku wydawac bo gra nie warta swieczki...

Ostatnia edycja:
perla chyba dlatego ,ze tak o tych lodach pisalas i weszlo mi do glowy ..
nawet jak cykniesz po calym dniu to i tak mysle sobie jak mozna miec w 6 miesiacu taki brzuch jak ja mialam w 12-16tc?

Ja tam tez jestem zdania,ze na pierwszy wozek nie ma co wydawac majatku..lepiej zainwestowac w lepsza spacerowke ..

a gdzie jedyneczka ?
kama tak jak napisała louise olej to ze któras ma drozszy ,mnie nawet jak by było stac na drozszy to pewnie byłoby mi szkoda kasy

dziewczynki, które już mają dzieci-jak to jest właśnie z tymi spacerówkami później? czy dziecko nie może jeździć w tej od wózka wielofunkcyjnego do momentu, aż już wózek nie będzie potrzebny? bo wiem, że na jakimś etapie kupuje się spacerówkę, tą już taką małą i lekką..tylko kiedy i tak właściwie po co? bo nie wiem..:confused:

ewcik ja nie wiem czy dobrze sie w tym orientuje bo tez 1 raz w ciazy. ale ja zamierzam jezdzic ta spacerowka z wozka wielofunkcyjnego. a moze pozniej troche kupimy jakas tania i leciutka parasolke...ale tez bez szalenstw

dziewczynki, które już mają dzieci-jak to jest właśnie z tymi spacerówkami później? czy dziecko nie może jeździć w tej od wózka wielofunkcyjnego do momentu, aż już wózek nie będzie potrzebny? bo wiem, że na jakimś etapie kupuje się spacerówkę, tą już taką małą i lekką..tylko kiedy i tak właściwie po co? bo nie wiem..:confused:
ja mam caly czas ten sam wozeczek bo uwielbiam poprostu ta nasza terenowke, a w lipcu i tak bede zamieniac na wozeczek podwojny...

reklama
Do góry