reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
dzamenko ja wiem ze za firme sie placi,niestety...
ale wiesz jak czytam co kupuja inne to w kompleksy wpadam:/

Kama super wózeczek, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć opinii. Czy oni sprzedają w sklepach, czy tylko się zamawia przez neta?

ja sie tak zmahalam przy myciu tej lazienki, ze sie zastanawiam nad joga, o 13 musze wyjsc na nia, a przed musze jeszcze kuchnie ogarnac i siebie :/ Na wariackich papierach dzis wszystko nie podoba mi sie! :/
wracam do pucowania kuchni tym razem.

pogoda? do d...!!! wialo i padalo cala noc, a teraz kropi... :wściekła/y:
prosba spelniona z rana :tak:
a co robilam w tym snie?
napisalam Ci odpowiednio na watku...:p
u nas pogoda taka ,ze siedze jeszcze w pizamie i zastanawiam sie jak mam wstac..leb boli ..
a snilo mi sie ,ze bylysmy nad woda i lody jadlysmy:-D
pamietam ,ze byly na patyku :-D

Kama super wózeczek, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć opinii. Czy oni sprzedają w sklepach, czy tylko się zamawia przez neta?

mozna przez neta albo bezposrednio gdzie sa produkowane-tam zaplacisz 800zl za niego,czy gdzies je w sklepie dostaniesz pojecia nie mam,napisz moze maila do producenta,tutaj masz adres:
AnMar - Bezpieczeństwo, Pewność, Zaufanie -stronka jeszcze w remoncie.

reklama
po co ja tam weszlam ,tylko kompleksow mam wiecej ehhh

dokładnie tak samo zareagowałam:tak:

kurna, wzięłam się za robienie naleśników-patrzę, nie ma mąki i serka topionego, chcąc niechcąc skoczyłam do sklepu.. wróciłam, zadowolona z siebie, że w końcu zrobię te nalesniki, ale niestety-nie spojrzałam, że cebuli nie ma:wściekła/y: ale drugi raz do sklepu już nie pójdę, trudno, będzie inaczej szpinak smakował, bo zamiast świeżej, dodałam takiej smażonej, gotowej, jak do hot-dogów dają:-D ciekawe, co to wyjdzie

Do góry