reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja sie tylko przywitac wpadłam, wpadłam juz godzine temu w zasadzie, ale zanim was przeczytałam to troche mineło:)

Brzuch mnie choolerka ciśnie strasznie, a jeszcze jutro ta oblesna glukoza z rana ... łeeee

Tak sie zastanawiam czy nie wyciagnac eM poki jeszcze mamy za co na kilka dni nad morze nasze, coby dzidziucha jodem napakować :-)

Hej, ze wstydem przyznam, że chyba dziś bezsenność co niektórym oddałam, bo spałam jak niemowlę :-D.

Agatha trzymam kciuki za szybkie/bezbolesne/nieodczuwalne założenie krążka :tak:, będziesz teraz władcą pierścieni :-D (może głupi żarcik :sorry2:).

Przy mnie na pewno nie popadniecie w kompleks wózkowy, ja mam 3 letni wielofunkcyjny wózek, jeszcze takiej mody na przeczepiane gondolki, spacerówki i foteliki nie było, więc mój to prawdziwy archaik, no i skrętnych kół też nie ma, ale to wózeczek tylko na rok, więc nie ma co szaleć ;-). Ewcik myślę, że po roku zapragniesz małego wózeczka, który składa się w parasolkę (chodzi o chowanie do samochodu, tym bardziej, że będą wakacje i wyprawy, więc bagaże i np. łóżeczko turystyczne też będzie trzeba gdzieś zmieścić), poza tym chodzi o lekkość jeśli ktoś musi wnosić wózek lub chociażby chować do auta :tak:.

A w lidlu jest promocja na napoje i 2l pepsi + 2l mirindy kosztuje chyba 4,79zł, kupiłam wczoraj 4op. (8 butelek) na Święta jak znalazł :-).

Hej laski, ja już po fryzjerze, teraz leżę z lapkiem i herbatką.

Louise, no tak sobie tłumaczę, że tam wszystko bardzo rozciągliwe. Będzie ok.

Ewcik, ja pisałam pracę mgr z Majką, odwalona maksymalnie, ale zaliczona:-) Szczerze to moja jedyna myśl wtedy to skończyć już te studia.

Dziewczyny, co do płodności: to moja w sumie 5 ciąża i za każdym razem zaszłam od razu jak podjęliśmy decyzję, zaraz w pierwszym cyklu, tylko przy jednej w drugim (ale już miałam schizę wtedy:-)

Dzamena ja ten pierwszy wózek mam sprzed 5 lat i nie mam zamiaru drugiego kupować.

Wszystkie dziewczyny: piękne dzięki za trzymanie kciukasów dzisiaj, ale jeszcze z wami pobędę do wieczorka.

Ewcik myślę, że po roku zapragniesz małego wózeczka, który składa się w parasolkę (chodzi o chowanie do samochodu, tym bardziej, że będą wakacje i wyprawy, więc bagaże i np. łóżeczko turystyczne też będzie trzeba gdzieś zmieścić), poza tym chodzi o lekkość jeśli ktoś musi wnosić wózek lub chociażby chować do auta :tak:.

A w lidlu jest promocja na napoje i 2l pepsi + 2l mirindy kosztuje chyba 4,79zł, kupiłam wczoraj 4op. (8 butelek) na Święta jak znalazł :-).

kurcze, to wychodzi na to, że kupowanie takie wózka wielofunkcyjnego to chwilowa sprawa, skoro ma się go zmienić po roku???

agathko kciuki mocno zaciśnięte :)

kochana, my też wyczailiśmy tą promocję i wczoraj zakupiliśmy 3 op.-jednego już nie ma:-p

Ewcik na to wyglada ze po roku bedziemy szukac nowych ,mysle ze nie dotyczy to tylko wozkow,dlatego tez nie chce na ten pierwszy pojazd mojej cory wydawac kupe kasy.

tak sie zastanawiam z czym zjesc placki ziemniaczane,z czym wy je jadacie?

agatha z Toba nie gadam bo jestem na Ciebie obrazo na poniewaz skoro byłas dzis na piwnej ,czemu mi kobieto nie pomachałas?
perla z toba tez nie gadam bo za dobrze wygladasz i ja jestem zazdrosna
co do wózka to powiem tak ze ja miałam fajny wózeczek wielofunkcyjny ale po 1,5 roku mi sie znudził i spodobał mi sie taki pakowny ale malutki typowo do samochodu i na wakacje ,planuje kupic na cały okres dopóki samo zacznie biegac i fura bedzie be ale znajac mnie to moze byc róznie

Ja tez nie chcę wydać więcej na wózek niż około 1000zł bo i tak na około rok a potem jakąś małą składana spacerówkę dokupię choć wcale nie są tanie te spacerówki... To zależy od funduszy jak ten wielofunkcyjny będzie się łatwo składał to będę nim tak długo jeździła jak da radę. Albo odkupię od kogoś typu parasolka ale to za rok wiec nie ma się teraz czym przejmować.

Ewcik co to za przepis na naleśniki z topionym serem i cebula?????

Perla myślałam, że lody to smak na chłopaka bo ja też lodami i słodyczami mogłabym zastąpić wszystkie posiłki gdyby nie mój wysoki cukier

reklama
geperty dzieki za cynka z ta promocja w lidlu :-) ja sie na bank skusze bo teraz to pawde mowiac marze o tej pepsi taka sie senna czuje a na kawe zero ochoty-no ch ba ze na mrozona z bita smietana. chyba tez zakupie ta lajtową w spreju w lidlu. zaraz chyba pojde na spacer bo strasznie smrodza tymi wyrzynarkami.
wladca pierscieni :-D agatha mysle ze sie nie obrazi... ja tez z krazownikiem wyskoczylam...

agatha
byle z humorem i byle do wieczorka-wiesz ze my tak nie zlosliwie-tylko coby Cie podbudowac :tak::-)

ewcik dlatego wlasnie mowimy ze nie ma co inwestowac w drogie wozki na poczatek...bo to nie na lata ;-)

kama ja czesto jem z sosem gulaszowym z miesem i papryka. ale najbardziej lubie same z kefirkiem do popicia :-)

Do góry