reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

madzia1980 przepraszam pomyslilam sie a o wozek jaki kupila chcialam spytac kame1986 ale gafe walnelam:zawstydzony:

patipaula mysmy kupili ten wozek:
Hilux - wózek typu gondola

z tym ze za 800 zl bo prosto z hurtowni,hurtownia jest na slasku.mysle ze za caly komplet to nieduzo.
nie jest to moze jakas super znana firma ale szkoda wydac mi kilka tys zl. mam nadzieje ze bedziemy z niego zadowoleni i bedzie nam sluzyl. miala go juz moja bratowa i byla bardzo zadowolona.

reklama
mazdzia, mam to samo z brzuchem, patrzec na siebie nie mogę!!

Patipaula - Ty na szkołę rodzenia, kobitko przeciez Ty już masz dwie odchowane wielkie córy, a one napewno chętnie Ci przy dzidzi pomogą!! Ale masz rację przypomniec sobie warto!!

Napisałam do mammi jak sie odezwie dam Wam znać!!

cze dziewczynki!
Ewcik te lody sa w owalnym, przezroczystym poakowaniu o pojemnosci 1l. a f-ma (przynajmniej tu w UK) to "Eisstern"...
czy ktoras napisala do Ashiki??????????????????

no właśnie się okazało że my z mężem też wyjątkowo płodni bo w sumie 1 miesiąc po ślubie ja już w ciąże zaszłam a mieliśmy poczekać około roku :tak:

hihi-u nas tez-powstala mysl o dziecku i po miesiacu z hakiem 2 kreseczki na tescie. a balam sie ze bedzie ciezko...bo tabletki anty dlugo bralam

kama zdrowe sniadanko ;-) :-) ale pyszne :tak::-D moj maluch natomist sie tak rozbujal od wczoraj w nocy ze hoho :-) az zasnac nie moglam

madzik
udanych zakupow :tak:

aisim jak piszesz do mammi to do ashiki tez mozna od razu...juz sie dosc dlugo nie odzywa...:confused:

aisim madzik
u mnie tez mega brzuchol-z tygodnia na tydzien jest coraz wiekszy :szok:

ja juz po sniadanku-jak nigdy o tej porze. zjadlam kanapki z pasztetem a 2 z serkiem turek ze szczypiorkiem i udko wedzone (dalej nie wiem czy mozna i czy surowe ono jest czy nie-dopoki mi ktos nie powie ze nie mozna to bede jesc bo lubie :-))

pepsi i mirinde tez uwielbiam-o wiele czesciej pije niz przed ciaza . wtedy prawie nigdy nie pilam

Witam się z rana bo masakrycznej nocy...M wczoraj pojechał załatwić wieczorem jakąś sprawę i mówił, że wróci ok 22 tak więc ja się spać położyłam i jak się na siusiu obudziłam po północy a go jeszcze nie było...tak się zdenerwowałam...brzuch mnie zaczął boleć, jedna strona twardnieć...2 nospy wzięłam...w sumie za chwile wrócił, a ja już praktycznie nie spałam tej nocy, o 4:10 pobudka do pracy M, a o 6:15 synek się obudził...jestem zmasakrowana...w dodatku pogoda kiepska, idzie deszcze i coś z ciśnieniem nie tak:baffled::baffled::baffled:
agatha trzymam kciuki za wizytę i za ten pierścień, najważniejsze, że dzidzia będzie bezpieczna.

butterfly współczuje choroby lokomocyjnej:baffled:
Kama jak dla mnie bardzo fajny ten wózek:tak: i cena super:tak:
Wczoraj byliśmy na kawce urodzinowej u brata M...Piotruś wzbogacił się o katanke i jeansy po moim chrześniaku, a maleństwo o kombinezon(to już 4 w kolekcji) i troszkę ciuszków:tak: Muszę się poważnie zastanowić nad szafą do pokoju Piotrusia...już nie mam gdzie tego układać.
Kawka wypita...ale jak na razie nic nie dała, Piotruś śpi...najchętniej bym do niego dołączyła...idę obiad robić-u mnie dzisiaj duszony królik w warzywkach:-D
Miłego dnia:-D

Dzień dobry!!!
Masakra, nie mam nic do jedzenia, musiałabym iść do sklepu, a głowa nie umyta. Zanim umyję głowę i się jakoś oporządzę to już będzie pora obiadowa:baffled:
Wypiłam na razie tylko kakao.
Agatha powodzenia na wizycie :happy2:
Ja też myślałam nad tym wózkiem co Kama kupiła. Ładny i tani, ale kurcze chciałabym go dotknąć.:-)
Louise- moja niunia się wczoraj rozhulała dopiero jak wszedł do domu M i "przemówił" :baffled: Nie wiem co jest grane. Na mamusię już nie reaguje :-) I tak od wczoraj do rana hula i kopie po jajniku...
Justaa- udanego wypadu do Silesii życzę. Ja też zawsze w takich miejscach się skuszę choćby na lody ;-)
miluszka- nie zagiń w akcji podczas sprzątania łazienki :-) Mnie jeszcze kibelek został do umycia, ale wczoraj już nie miałam siły...
ania-pestka współczuję nocki nieprzespanej. Wiem jak ja się zamartwiam o M jak go długo nie ma... A on nie dzwoni, żeby mnie nie budzić... Takie nadopiekuńcze podejście...

Ja mam szkołę rodzenia dopiero 30 kwietnia, więc jeszcze trochę zostało :happy2:

reklama
madzik dziekuje za mysli ,wczoraj miałam zabiegany dzien ale dzis troszke luzu wiecej
wogóle dzis czuje sie taka wypluta,do tego bola mnie całe zatoki i doszedł katar sienny bo jestem alergikiem ,nos mnie boli ,głowa boli ,cisnienia to wogóle chyba brak bo wypiłam 3 kawy a czuje sie jak bym miała zaraz zemdlec,a oczy to mam jak mopsik
kama fajny ta bryka,nie rozumiem tylko ze mało znana firma ,przeciez to ze mniej znana nie znaczy ze niedobra,kazda z nas wybiera taki jaki jej pasuje ,ja jeszcze nawet nie wiem jaki bede miec ,i czy to bedzie znana firma czy nie ,niestety realia takie ze za firme sie płaci a ja pewnie bede miała taki w granicach tysiaca zł co i tak jest dla mnie kupą kasy ,ale musze miec tez wielofunkcyjny przez wzgląd na fotelik
co do mammi to wczesniej pisała ze ma zepsutego kompa ale miała miec w sobote dobry wiec mam nadzieje ze ok u nich ,za to ashika tak jak wczesniej pisałam cos za długo juz nie daje znaku co u niej ,babo odezwij sie bo my tu sie troszku martwimy

Do góry