reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzamena, patrzyłam w twoją stronę jak byłam na Piwnej (tam za Lutomierską mieszkasz, tak?) i naprawdę jak tam jechałam to myślałam sobie, że jestem blisko ciebie, ale z mamą byłam i z Majką, bo to tak daleko, że jeździmy hurtowo.
A wieczorkiem znowu będę w tych okolicach, bo gina mam na Lutomierskiej 146

Hej kobitki :-) kupę czasu mnie nie było. Przepraszam najmocniej, ale kompletnie nie miałam czasu i głowy do tego. Siedziałam non stop nad książkami. Ale opłacało się. Od wczoraj jestem panią magister inżynier :-D :-D :-D
Postaram się nadrobić Was chociaż troszkę...

M rozmawiał ze swoim kolegą i on też mu powiedział, że gondoklę od kogoś tam brali, bo woleli zainwestować w dobrą spacerówkę-coś w tym jednak jest ( a tak w ogóle to się nie spodziewałam, że mężczyźni w pracy będą rozmawiać na takie tematy:-D)

keeejt gratuluje zaszczytnego tytułu:-)

Mój M ostatnio zadzwonił z pracy przerażony pytając o moją grupę krwi.. jak się okazało o konflikcie serologicznym rozmawiali... Faceci :)

właśnie pochłonęłam 2 nalesniki i zaczynam zbierać się na jogę:-) ciężko mi się oderwać od Was, tym bardziej, że ze oknem taka pogoda i leje deszcz... do zobaczonka po południu:-)

keejt kochana no to gratulacje,w takim razie masz wybaczone
agatha ty tez masz wybaczone ale to tylko dzieki Majce,i mamie a wogóle jak tam u małej lepiej jej troche ?

keeejt gratuluje serdecznie, nasza pani magister inzynier :-) :tak: to dzidzius tez rozumiem nabywa tytul-uczyl sie wraz z Toba i pracy bronil rowniez z Toba :-) a moge wiedziec jaki kierunek studiow i specjalnosc?

reklama
kurcze, to wychodzi na to, że kupowanie takie wózka wielofunkcyjnego to chwilowa sprawa, skoro ma się go zmienić po roku???

Wiesz taka moja opinia z doświadczenia i po prostu na chłopski rozum, na pewno lepiej tarmosić się z leciutką i małą spacerówką, tym bardziej, że taki wózeczek rozkładasz jedną ręką i już, a nie najpierw stelaż, potem spacerówka, nie daj Boże jeszcze koła odczepiać ;-), ja wszystko patrzę przez pryzmat jeżdżenia autem, bo sporo praktykuję :tak:. Ja mam Coneco traffic (zielono-granatowy ze starszej kolekcji, przeważnie używane tylko takie można już obejrzeć) i wbrew kiepskiej opinii na temat tej firmy, no nic się z wóziem nie stało, nie jest wylatany, nic się nie połamało/podarło, a składany i rozkładany był tysiące razy i naprawdę nie oszczędzany.

Keejt gratulacje dla Pani magister :tak:.

Do góry