reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzień Dobry :-)

chyba koleżanki telepatycznie wyczuły że mam kiepski humor, bo nagle sobie przypomniały żeby się umawiać na kawke:-). Wczoraj żona kuzyna w ciąży z terminem na sierpień wyciągnęła mnie oglądać wózki, dziś koleżanka co rodziła w styczniu namówiła na wizytę w Silesi bo tam razem pracowałyśmy no i może mi to dobrze zrobi na moje doły. Choć to niebezpieczne bo wczoraj lody dzis pewnie nie powstrzymam się od mcdonalda a dupencja rośnie :zawstydzona/y:

Mruczka
ja też tyję od patrzenia na jedzenie nawet przed ciążą a teraz to podwójnie ;-)Powodzenia na wizycie samych dobrych wiadomości życzę

aneta-h -dzieki za powitanie, zdecydowanie mi sie tu podoba. Poszlam na Zarzadzanie Zasobami Ludzkimi magisterskie by miec dyplom z mojego fachu, myslalam, ze Pola sie pojawi za rok dopiero, ale jakos z mezem plodni jestesmy bardzo i teraz z brzuchalem siedze na zajeciach :]

ja mykam po kawke bezkofeinowa :)
no właśnie się okazało że my z mężem też wyjątkowo płodni bo w sumie 1 miesiąc po ślubie ja już w ciąże zaszłam a mieliśmy poczekać około roku :tak:

Miłego dnia wszystkim :-)

reklama
witam sie i ja z rana:)
pol nocy nie spalam, w sumie to juz sie do tej bezsennosci przyzwyczajilam:tak:
na sniadanie zjadlam 3 snickersy i zapilam pepsi,zdrowo i pozywnie nie ma co:-D
mala cos leniwa od wczoraj,rzadko kiedy stuknie gdzies tam:sorry2:nie wiem jak tu ja rozruszac
ja mam dosc ambitne plany na dzis ale ile z tego co zaplanowalam bedzie zrealizowane to sie okaze:-)

patipaula ty szczuplaku,ja to twojeje obecnej wagi nawet przed ciaza nie mialam:zawstydzona/y:zalamalam sie:-(
aghata powodzenia dzisiaj:blink:

Takich zwykłych nudnosci ciazowych juz nie mam... Ale choroba lokomocyjna wzrosła 3 krotnie!! Stąd te moje trudności w dojechaniu gdziekolwiek:-( a najgorsze ze mieszkam na prawobrzezu miasta a wszystkich mam w centrum i na lewobrzezu...

To i ja się witam
Niedawno wstałam hihi i zjadłam już pączka na śniadanko.
Patipaula ja kupiłam Teutonię z fotelikiem Maxi Cosi i bazą Isofix-zestaw 3500 kosztował, ale to i tak wytargowałam.
Agatha trzymam kciuki za wizytę :)))
Ja dzisiaj z M jedziemy na zakupy do Reala , więc juz jestem ubrana i pomalowana-jak nigdy o tej porze :)))

witam się i ja!! Oczywiście z pracy!!
Wstałąm z lepszym humorem niż sie wczoraj położyłam, chociaż ostatnio mam jakies kiepskie dni!! Czy Wy tez tak macie że nie możecie na siebie w lustrze paczeć. Bo ja jak sie widze to tragedia!!

Widzę ze Wy od rana ostro posty produkujecie....nic nowego zresztą!!
Kurcze wczoraj się zastanawiałam co z mammi, bo dawno się nie odzywała, zaraz napisze do niej smsa!! jak sie odezwie dam Wam znac!! a Aishika co z nią??

Agata - powiodzenia przy zakłądaniu tego krążka. Nie martw się tego się podobno wogóle nie czuje. Moja kumpela miała założony i i wszytko było ok do końca ciązy!!

Jedyneczka udanych zakupów życzę!

Sama myslałam o zapisanu się na jakąś jogę, ale u mnie z systematycznością kiepsko wiec odpuściłam, a od 8 kwietnia zaczynam szkołę rodzenia to chyba wystarczy!!
Anetka - nowa fryzurka?? Też dałaś się skusić na jakąś zmianę!!?

Dobra musze sie za jakoś robote zabrac!! Mięłgo dnia

madzia1980 przepraszam pomyslilam sie a o wozek jaki kupila chcialam spytac kame1986 ale gafe walnelam:zawstydzona/y:

Dziewczyny a co do wagi to nie macie co sie zalamywac, bo ja z metra cieta wiec dlatego mam taka wage. Ja nawet 1,60 nie mam :zawstydzona/y::-(

aisim a ja szkole rodzenia zaczynam 7 kwietnia

Ostatnia edycja:
Dzamena myslałam o Tobie dzisiaj -bo chyba wczoraj się nie odzywałas :))
Boże dziewczyny ja mam ogromny ten moj brzuchol -z dnia na dzien przybiera monstrualne rozmiary-a co to będzie za 2 miesiace, jak on mi już przeszkadza nawet w chodzeniu trochę.

reklama
agatha - kciukasy trzymamy!!

patipula - dzieki bogu tym wzrostem uratowalas cale moje dzisiedsze samopoczucie!! ale to i tak pewno filigranowa jestes, a ja slonik co meza waga zaraz przegoni (ale maz tez waga piorkowa - 72 kg)

ewcik - w tej wawie to wsyztsko choler drozsze jest :/
tez mam jakas obsesje na cole, przed ciaza jej ni pilam (tylko na kaca :p), a teraz jak ja widze to mi sie oczy swieca, ale juz sama nie kupuje, jak mnie ktos poczestuje, albo maz czasem kupi, bo wie ze mam obsesje :]

madzik1980 - ta baza isofix pasuje tez do wiekszych fotelikow na pozniej? ona jest sama w sobie cholernie droga, ale wygodna - my sie chyba nie zdecydujemy i zostaniemy przy standardowym mocowaniu pasami!
a z tym Twoim brzuchem to nie wiem czy Ci wierzyc, Ty tez ta z wag piorkowych, co nawet nie chce slyszec ile wazysz, bo obiadu nie rusze! ;)

wracam szorowac :/

Do góry