reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witajcie kochane ciężarówki:-)
Tak się wczoraj martwiłam, że apetyt gdzieś zgubiłam po drodze... Od kilku dni ostatni normalny posiłek, typu kanapka:-) byl do godz.18 -później zero apetytu, zero głodu... Wczoraj Zaś oglądałam sobie Kubę Wojewódzkiego... Potem Bezimienni... aż tu nagle totalne burczenie w brzuszku:-) o 24 !! :-p aż trzy kanapki. Hi hi i to nie zjadlam tylko wciągnęłam:-) no i jakże pospalismy z mężem dlugo:-) godzinę dłużej niz normalnie Hehe. Moja Zuzia jeszcze śpi ale że ja zaczynam się robić Glodna to pewnie też sie niunia zaraz obudzi :-D tylko Czekam może Mąż zrobi śniadanko;-) hi hi Ale oboje mamy lenia... Mam nadzieje dzisiaj na brak deszczu to odwiedzi mnie koleżanka. Wreszcie trochę rozrywki :-) bo ja niestety jestem uwiazana:-( najdrobniejszą podróż autobusem nawet 15 minut wiąże sie ze strasznymi nudnościami:-( i tak siedze sama na codzień... Ale dziś przynajmniej mąż w domu:-) buziaczki dziewczyny:-) idę jednak zrobię te śniadanie. Smacznego Wam i Milego Dnia:-)

reklama
Witam:-)
Nareszcie nadrobiłam to co napisalyscie wczoraj-szok. Przed swietami jestem tak zabiegana ze nawet nie mam kiedy przy kompie posiedziec. Kolezanka moja sie smieje i mowi ze nie wie czy ja znajde czas na poród
Wczoraj mialam wizyte-z niunia wszystko ok. Pani doktor serduszka posluchala. Wyniki wszystkie tez dobre. Waga wskazala 53,85(wiec 5 kilo z hakiem do przodu bo zaczynalam z waga 48,5):zawstydzona/y:

madzik1980 Mozesz mi przypomniec jaki wozeczek kupilas, ze taki tani.

geperty Mam zamiar tak samo zrobić, po macierzynskim zloze o becikowe bo bede miala wtedy dwa

Ja tez mam umowe tylko do dnia porodu

Jedyneczka Ja po dziewczynach miałam wkladke zalozona i nic sie nie dzialo. Wszystko bylo ok, nie wrosla sie. Tylko co pol roku na kontrole chodzilam. Super ze na wizycie wszystko dobrze.

tweenie Dobrze że cukier w normie;-)

agatha Oj duzy ten pierscień:szok:

Dzis jade po 11 do pracy zwolnienie zawiesc i zakupy zrobic, wiec pewnie wroce dopiero po 15.
Milego dnia :-)

Witam z ja z platkami w ustach :-D

agatha Powodzenia dzisiaj :tak::*
rusia mnie tez wciagnol ...ale masz racje daleki jest od rzeczywistosci :tak:
mruczka zmienilas avatar i jakos ciezko mi sie przyzwyczaic ,ze to TY;-)
Powodzonka dzisiaj na wizycie :happy2:

ewcik - ale w Warszawie masz taka joge tania?
- pewnie, ze damy rade na zajeciach, ja ostatnio odczulam wyrazy sympatii od wykladowcow jak patrza na moj brzuszek, wiec milo. Gorezj, ze POla naprawde skutecznie mnie dekoncentruje od nauki! :) a poza tym stara jestem (27 lat w tym roku ;)) to mi sie juz tak nie chce :p
- ja takie nalesniki przed weekendem sobie rozbilam, robie je z maki razowej - pycha! i do tego jeszcze sosikiem polewam z pomidorkow i cebulki! :]

patipaula - jaka Ty masz wage piorkowa!!

butterfly - a Ciebie jeszcze tak nudnosci mecza - jojku wspolczuje!

mykam po jogurcik i do lazienki ze szczota, alez mi sie nie chce!!

reklama
cześć i czołem:-)

ze mnie się robi ranny ptaszek-dzisiaj o 8 wstałam:-) D nawet z tych swoich urodzin z chlopakami wrócił w miarę ok- chociaz jak go nie było o 24, to już w myślach widziałam awanturkę, ale spisał się:-D ja jeszcze w piżamie, ale zaraz zmykam odebrać dowód osobisty-miało być miesiąc, a jest po 2 tygodniach-szok:-) i zapewne jakis shopping zrobię:-)

miłego dzionka:-)

Do góry