reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Agatha zdecydowanie polecam komodę, ja mam taką:
kd4s/8/11
po bokach po trzy półki w sam raz na małe ubranka, wszystko uporządkowane i łatwy dostęp, a w szufladkach trzymałam skarpetki, rajstopki, w innej czapeczki, szaliki, rękawiczki, w górnej kilka pieluch, żeby były zawsze pod ręką i drobne kosmetyki :tak:, dla mnie rewelacja.

Jedyneczka gratuluję podwyżki :-D, niby się śmieję, a sama nie lepsze dostawałam, 150zł rocznie to był szczyt marzeń :sorry2:, przeważnie to była stówka :dry:.

reklama
cześć Dziewczyny!!
jak tam po weekendzie??

u mnie bez zmian, córa wciąż zasmarkana niestety ale już jest lepiej. w wekend zaszalałam i wymyłam sobie okna w całym domu a mojego zagoniłam do szorowania dywanu hehe. posprzątaliśmy mieszkanie że niby już na święta a wieczorem wpadli goście i znowu zapanował chaos... ale nie przejmuję się tym wcale bo wszyscy wyjechali na święta do PL i nikt nie będzie mnie krytykował za bałagan heh.

Vanilka wielkie 100 lat!!! szczęścia i spełnienia marzeń życzę!!!

Agatha myślę że komoda wystarczy. ja na początku miałam tylko komodę a potem jak Majka podrosła kupiliśmy jej szafę.

Geperty mam identyczną komodę i do tego szafę z tej serii i pólki wiszące -bardzo mi ta seria odpowaida bo nie jest głęboka ,a ja mam malutki pokój :)

Louise, potwierdzam słowa Dzameny, absolutnie niewskazane jest dotykanie brzucha, a masowanie to już w ogólem też mi to gin mówił - przyspiesza twardnienie i skurcze.

Przekonałyście mnie, kupię jedną komodę więcej zamiast szafy, no i tym sposobem mam problem ustawienia pokoju z głowy:-)

cześć! :-)
znów spanko do 10, oj biedną miał minę M jak wstawał po 6 do pracy, no cóż jaby był w ciąży to też by mógł być na L4hihi, teraz lecę na śniadanko a potem do rossmana, bo już się spoko rzeczy pokonczyło

vanilka wszystkiego naj naj naj, zdrówka,miłości, radości i wszystkiego czego sobie życzysz:-)

louise ja też lubię popatrzeć na kubicę, ale niewiedziałam ze wczoraj formuła była tak wcześnie i ominęłam:cool:

tiffi ja bym też dała Zuzia, imię ładne,tym bardziej że Tobie się podoba, ugadałaś je z mamusią, a Twojemu M się podoba?

geperty smutna historia, mi się wydaje ze ten 6 miesiąc to taki przełomowy jakiś,duzo niedobrych rzeczy się dzieje w tym miesiacu,moja teściowa też poroniła w 6 miesiacu, już potem więcej dzieci nie chciała mieć, dlatego mój M jedynak:-)ale na szczęście nie rozpieszczony:happy:

VAnilka: wszystkiego NAJ NAJ NAJ! A w jednym słowie: SZCZĘŚCIA ci życzę!

Agatha- zdecydowanie komoda i wystarczy i jest poręczniejsza i wogóle... :)
Louise, to ja chyba swej córze też zapodam piwko bezalkoholowe, bo czuję ze nawet rzęsy mi puchną ;)

Ostatnia edycja:
hello:-)

ja obudziłam się dziś o 9:shocked2:szok.. może dlatego że poszłam spać o 24..ale zawsze i tak budzę się przed 7.. zrobiłam śniadanko, wstawiłam pranie, ale chyba jakiś zły program ustawiłam, bo już się ponad 2 godziny pierze i żadnego postępu nie ma, M zły, mówi, że zaraz pralka padnie od tych obrotów:dry:

vanilka wszystkiego, co piękne...:-)

Zobacz załącznik 230360

a co do wagi dziecka, to mój synuś w 25 tyg i 2 dniu ważył 802g, więc chyba w sam raz ;)

krowa_tort.jpg
Vanilka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):-)

reklama
witam lipcóweczki !!!
Ja chyba wstałam dzisiaj lewą nogą, bez kija nie podchodź. W sumie rano myślałam, że nie jest tak źle, ale jednak wszystko mnie drażni.
Zjadłam na śniadanie haberfloki, a teraz będę odpoczywać.

Vanilka życzę Ci kochana zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ;-)

Nadal szukam jaką sofę kupić do salonu. Już mi ręce opadają. Musi być dziadostwo rozkładane a nic mi się nie podoba. Same jakieś wersalki jak z PRL'u (bez obrazy jeśli ktoś lubi taki styl).:wściekła/y:
Załamka na maksa... Esh. i ten syf mnie dobija... Nic nie mogę zrobić, bo wszyscy na mnie krzywo patrzą, bo mam się nie przemęczać. wrrrrrrrrr

Do góry