reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki,kama gratulacje córeczki
wczoraj mnie nie było wiec dzis nie wiem o co kaman,
wczoraj była taka piekna pogoda wiec jak wyszłam to zapragnełam cos w sobie zmienic i z marszu weszłam do fryzjera .sciełam włosy na krótko tzn podobnie do tej fryzurki jaka ma nasza agatha albojedyneczka troche mi szkoda ale M SIE BARDZO PODOBAide nadrobic

reklama
Dziewczyny ale jestem wsciekla na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam zanieśc dzis do szkoły paczki swiateczne dla dzieci(jestem w radzie rodzicow i skarbnikiem klasowym) i zapomniałam a lekcje dzis miały moje do 10.30:wściekła/y::wściekła/y: Teraz siedze i rycze.
Bedzie glupio wygladac, ale dostana je po swietach-bo nic innego nie moge zrobic.

Dziewczyny ale jestem wsciekla na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam zanieśc dzis do szkoły paczki swiateczne dla dzieci(jestem w radzie rodzicow i skarbnikiem klasowym) i zapomniałam a lekcje dzis miały moje do 10.30:wściekła/y::wściekła/y: Teraz siedze i rycze.
Bedzie glupio wygladac, ale dostana je po swietach-bo nic innego nie moge zrobic.

nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - będą się dziecki dłużej cieszyły tymi paczkami. Jakby dziś dostały, to do jutra by już o nich zapomniały, a tak wiedzą, że czekają, więc ekstaza prezentowa dłużej potrwa:-D

cześć dziewczynki ;-)
wstałam dopiero o 10:50, a co będzie jak mi w week czas przestawią :-D
śniadanie to bułki z dżemem i mleko. O mało się nie poryczałam, bo słoika nie umiałam odkręcić.
M w pracy, szykują się dwa samotne dni. Idę się ubrać i podobnie jak Madzik spadam do parku na ławkę. M powiedział, że jestem społeczniak :-D
Życzę Wam kochane miłego, ciepłego dnia.

tweenie wy wlasnie o tym twardnieniu piszecie a ja dalej nie wiem co to jest...:-) czy te bole brzucha np co mi sie zdarzaja to jest to twardnienie czy zupelnie co innego...nie wiem. w kazdym razie bede brala jak cos zacznie ciagnac i bolec :tak: szyjke mi wczoraj badal i wszystko oki. a o glukoze to sama nie wiem czy sie upominac jak to taklie swinstwo...poczekam do 12 kwietnia-wtedy mam wizyte i zobaczymy co powie...

ewelad
sama bym taki obiados zjadla-brokulek kalafiorek i jajeczko...kurcze na wszystko mam ochote co nie jest hamburgerem z mikrofali badz niezidentyfikowanym produktem obiadowym za kazdym razem w sosie pomidorowym o zblizonym smaku... :-)...niech ten misiek juz te meble skreci w koncu. jakbym umiala to sama bym sie za to wziela. czyli u Ciebie bylo na ostatnia chwilke wszystko :-) u nas tez tak pewnie bedzie. ja od razu jak zaczelam ta poprzednia paczke luteiny jesc to zauwazylam mega placzliwy nastroj u siebie i humorki "jak baba w ciazy" :-D:-D:-D a jak sie skonczyla to od razu sie psychicznie lepiej czuje :tak::tak::tak:

anetka ratunku!!!!powaznie wam glukoza smakowala???/ :-D:-D to moze nie jest taka zla...ja tez sie zaraz wybieram na spacerek z lodziurkiem (specjalnie zjadlam tylko troche twarogu z ogorkiem i koperkiem i 3 pomidorki koktajlowe na sniadanko zeby bylo miejsce na loda) obowiazkowo na laweczce. zamierzam rowniez nie malowac sie za bardzo-tylko oko troche i poopalac ryjka na laweczce :-) a na lapke uwazaj. no i te okna...gin stanowczo zabronil myc-tak sie domyslalam wiec sie nawet nie przyznalam ze 1 juz umylam. hihihi-to Stasiek tak kopytkami mnie traktuje w brzuch znaczy :-D

Hej!!
Jan wczoraj pospacerowałam, a dzisiaj mam taki dzień,że nic mi się nie chce...
Glukoza mi też smakowała chyba dlatego,że nie jem słodyczy:)

mnie nie smakowała, ale ta mniejsza dawka jeszcze do przejścia była. Ta druga to już masaka, brr. Ja w ogólnie nie lubię słodkiego, a najbardziej już czekolady mlecznej :p

reklama
agatha ja od kilku dni tez rozkminiam czy tak sie nie obciac :)fajna fryzurka tylko moj najwiekszy obaw jest taki jak ja ja uloze przy malym dziecku;/

Do góry