reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny,

Już nie wiem co czytałam, bo robiłąm to w pędzie- ale co pamiętam:
Louise: gratuluję konca remontu: to CI ulży dziewczyno!
DZamena: Gratulacje z powodu rocznicy!
Agatha- nie pomogę- nie miałam z tą dolegliwością styczności :baffled:
Kama: cieszę się zę na pęcherzu się skończyło, choć wiem że to wcale przyjemne nie jest. Dzień, dwa po antybiotyku powinnaś odczuć lekką poprawę. Zdrówka życzę!
Aisim, Maruśka- maile wysłane- jak o kimś zapomniałam- piszcie na priv.
Tiffi- powodzenia na USG!
Vanilka: tobie też zdrówka! Amol najlepiej w inhalacjach- kilkanaście kropel na wrzątek i dychaj dychaj :tak: Reszcie dziewczynek też zdrówka życzę, już nie pamiętam kto się zmaga, Ewcik? JA w konću zrobiłam CRP- wczoraj odebrałam wyniki: jednak stan zapalny (6,6) Tylko NIKT nie wie co z tym "fantem" zrobić bo trzeba byłoby przebadć mnie całą :baffled:
Jedyneczka: gratulacje dla mej imienniczki! Moja wczoraj tak samo dzielna przy pobraniu krwi- mama bardziej spanikowała i się denerwowała niż ona :cool2:

U mnie młyn. Wczoraj badania (myślicie że ktoś mnie przepuścił w laboratorium, że niby w ciąży jestem, albo że chore dziecko z gorączką i na czczo od dwóch godzin?- nawet Pani w recepcji nie zareagowała- stałam przeszło godzinę!) Dziś lekarz na 14 a 16 mój Gin :baffled: Wczoraj M miał sprawę- nie napiszę o sprawiedliwości na tym świecie (chyba że na wątku "Z" kilka słów) ale płacze od wczoraj non stop :-(

Miłego dzionka dziewczynki...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ale fajne dziś słoneczko mamy, oby zostało już z nami, i oby humorki nam poprawiło.

Ja dziś trochę popracowałam zdalnie, a zaraz na spacerek się wybieram.

Ja planuje remont pokoju dla dzidzi po świetach!! Ale mój moż jak sie zabierze za to to może w weekend majowy pomaluje!! Powoli zaczełam już wynosić i pozbywac się rzeczy z tego pokoju, który ma być małej, więc coś się juz w tej materii dzieje!!

My też sprzątamy pokoik, wynosimy rzeczy i pod malowanie się szykować będziemy.
Tylko cały czas nie wiem jakie mebelki zamówić dla Małej... eh ciężko mi idzie w ciąży podejmowanie decyzji, dobrze, że M bardziej zdecydowany, bo ja jakoś siebie nie poznaję.

witam sie i ja!
forum tetni zyciem od samego rana,same ranne ptaszki czy co;-)
ja pospalam dzisiaj do 10 i dalej bym spala ale tato wygonil mnie z betow:tak:

louise gratulacje skonczonego remontu:tak:nie ma jak to na swoim.
sukieneczka sliczna,moje cycuszkowe walory nie pozwolilyby na jej zalozenie:baffled:

wszystkim rozpoczynajacym remonciki duzo sily,wytrwalosci i pamietajcie ze ciezarne to zawsze maja racje i zero kompromisow:-Dmy mimo iz mamy trzeci pokoik narazie nie bedziemy z nim nic robic,zostawimy go w takim stanie jakim jest,bo bobo i tak na poczatku bedzie z nami w sypialni sobie spal;-)

emih fajnie ze jestes:tak:nie fajnie ze znowu sie meczycie z tymi paskudnymi chorubskami i cala reszta:no:

Witam dziewczyny
lLouise gratuluje skończonego remontu
My po swietach bedziemy malować ściane w naszym i córki pokoju a to raptem są prawie trzy ściany bo reszta drewniana albo okna. Jutro rodzice wracają i okaże się w końcu czy będzie ta dobudówka czy nie.
Słoneczko za oknem i za chwilke wyjdziemy z córcią na spacer. Ja też mam z kurtką wiosenną bo się nie zapinam a szkoda mi kasy na nową chyba że znajde coś taniego. Ja też mam w maju ślub kuzynki pod koniec miesiąca i zobaczymy jak się bedę czuła, bo to aż 700 km ode mnie, ale bysmy jechali pociągiem bo wygodniej niż samochodem

Emih - dzieki za maila!! Bedzie lektura na bezsenne noce!! A ostnio spię coraz mniej. o 4:00 sie budzę i po spaniu!
Kurczę mam nadzieję że ten koszmar u Ciebie się niedługgo zakończy i odetchniecie z M z wielką ulgą!!

Kama - a jak Ty się czujesz??

asim czuje sie lepiej,nie wiem tylko czy to ten antybiotyk zaczal tak szybko dzialac,czy to moja podswiadomosc, ze z dzidzia wszystko w porzadku.Poleguje sobie na kanapie i wygrzewam sie pod kocykiem,pije duzo a jeszcze wiecej sikam.mam nadzieje ze do slubu sie wylecze:)

kama szybkiego powrotu do zdrowia!!!

od wczoraj strasznie bolą mnie nogi...nigdy czegoś takiego nie miałam- czy też tak macie? można coś na to poradzić?

Nadrobiłam brzuszki to teraz tu nie nadążam:-D

louise jak to o robić na weselu, jeść jeść i jeszcze raz jeść:-Dto ty się chyba nie możesz doczekać lanego poniedziałku:-pa na zusie nie rozeznam się ni w ząb, mnie płaci już regularnie bardzo ale nie umiem się doliczyć bo za każde 3 tygodniowe L4 płaci i już się zamotałam co za które:baffled:z farba tak bywa że zupełnie inaczej na ścianie, nie powinien M mieć do Ciebie "ale". A ktoś z rodziny nie malnie?
Jakby chodziło o płytki to kicha ale farba?:-pużyj swoich nowych wdzięków na M:-);-)

mysza ty masz fajniej bo dentyste na 13 a ja na 15tą dopiero czyli 2 godziny dłużej będę pos....na:-p

agatha ciekawe przed czym się chowałyśmy hm, no ja mozliwe że przed dentystą:-Dbombka, akurat, widziałam zdjęcia he he, nie ściemnisz już;-)

emih oby szybciutko u lekarzy dzis zeszło i samych dobrych wieści bo to już za dużo na Ciebie się skrupia naraz:dry:a kysz a kysz choróbska i "pewne panie" :-p

gregorka a cosik masz już upatrzone?

gaja to daleko bardzo, chyba pociąg lepszy faktycznie bo wstaniesz poruszasz się, położyć mozna jakby było miejsce a autem chyba bym się bała po tym jak M eks urodziła po takiej podróży ok.3 tyg. przed terminem bo to jednak wydaje mi się duże obciążenie na szyjkę tyle czasu siedząc.Ja bym teraz chętnie poszła na weselicho, z dobrym jedzeniem oczywiście:-Dbo zawsze tylko pije i hulam to teraz bym miała okazje pojeść:-)

Laseczki mam pytanko odnosnie okien bo wymieniamy, może macie jakieś rady?na pewno chce plastiki tylko nie wiem czy drewnopodobne z zewnątrz tylko (przy ulicy muszę mieć ciemne)czy w środku np. też, czy na kluczyk np. no na co po prostu zwracać uwagę:tak:

reklama
kama szybkiego powrotu do zdrowia!!!

od wczoraj strasznie bolą mnie nogi...nigdy czegoś takiego nie miałam- czy też tak macie? można coś na to poradzić?

mnie bardzo bolą biodra i mięśnie wzdłuż piszczeli - to nie skurcze, bo nie mam, a poza tym, od kilku tyg biorę Mg. Jutro mam wizytę, jak nie zapomnę, to zaputam

Do góry