reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

atabe ty na bole nog nazekasz a mnie rwie kosc ogonowa,ani siedziec ani lezec nic!!!
ja podjadam juz magnez mam nadzieje ze pomoze:)

reklama
ashika he he to się pan Robert zdziwi jak nie będzie obrywał:-Dale Ci fachowcy to mnie tez wpieniają. Często klienci przychodzili z fachowcem do salonu i mądrzyło się to to że hej bo jak ja baba mogę się znac na drzwiach:baffled:no to potem klienci żałowali że nie posłuchali mnie tylko fachowca:-pa ile było usmieszków ignoranckich typu co ty babo wiesz, albo wręcz nie dali mówić bo ON WIE LEPIEJ, no nic tylko opluć:dry:

Vanilka to super że będzie cc tak jak chciałaś:-)

atabe no ja mam niby zryw w głowie na wiosne że poszłabym tu i tu zrobiła to i tamto a d...py się nie chce ruszyć i zła jestem na siebie:dry:

kama he he po remoncie też będziesz fachowcem:-D

jedyneczka wydaje mi sie ze własnie te okna od wewnatrz ładnie by wygladały jakby były własnie ciemniejsze a nie białe ,ja mam wrazenie ze by sie wszystko za bardzo zlewało.ale ten orzech mogłoby fajnie wygladac
ashika dziekuje dzis juz duzo lepiej,wczoraj wieczorem miał tylko 37i 8 stopni goraczki wiec przy jego normalnych 40 to juz super ,podejzewam ze weekend miał kryzys a teraz oby było lepiej
jedyneczka gratuluje Emi odwagi ,bardzo ładnie,pamietam jak mój Patryk sie darł na kazdej wizycie ale to akurat skutek porabanej pierwszej wizyty i pani stomatolog która podobno miała podejscie do dzieci ,w kazdym badz razie nie do mojego ,powiedziałam jej po wizycie jakim jest cudownym lekarzem i wiecej do niej nie poszlismy ale pózniej to była masakra ,i wcale sie dziecku nire dziwie
emih powodzenia na wizytach i prosze Cie przestan sie tak zadreczac ta k.....a mowa o eks oczywiscie bo jeszcze cos nie daj Boze ci sie stanie.
louise no to w koncu powróciłas na stare ,nowe smieci ,gratuluje zakonczenia remontu ,ja dzis własnie z M sie pokłuciłam bo ja rozumiem praca 6 dni w tyg dzis mu zadałam pytanie kiedy ma zamiar zaczac działac w naszym nowym mieszkaniu a wcale nie małym bo prawie 100 m i remont od podłóg po sufity a on ze sie nie rozdwoi na to ja mu ze on moze i nie ale ja owszem i to za jakies 3 i pół miesiaca wiec przykro mi ale musi zaczac bo ja nie bede chodzic w ciazy jak słonica.no tak mnie wkurzył ze nawet sie do niego nie odzywałam ale zadzwonił i stwierdził ze wejdzie w weekend i moze juz cos tam zacznie dłubac,wspólczuje mu bo wiem ze ciezko pracuje no ale sorki ja pózniej w syf z dziecmi nie wejde
dziewczynki wizytujace dzis powidzenia

A ja już po spacerku-pochodziłam po parku i posiedziałam na ławeczkach-super pogoda-słoneczko.Przyszłam to odrazu zjadłam zupkę ogórkową bo zgłodniałam hihi
Agatha ja nie pojde na wesele na całą noc tylko naparę godzin,a le sukienkę jakąś muszę mieć :)))
A co do tej niani z Aventu to ja nie mam pojęcia jak się sprawuje i opinii też nie czytałam -kupiłam w ciemno - mam nadzieję,że będzie ok.
Vanilka no to super ,że będzie cesarka tak jak chciałaś-zazdroszczę Ci tego grilla jak nie wiem hihi
Louise się pojawiła to odrazu większy ruch na naszym forum :)
Emih ale Twój wynik Crp nei jest jakiś wysoki-lekko przekroczona norma-czasami nawet podają ,ze norma jest do 10 więc głowa do góry
Kama to się cieszę ,że już lepiej się czujesz -oby tak dalej
Aisim norma glukozy po obciążeniu jest do 140 -mi tez podali te same normy ale to nie jest tak
Atabe może to jednak brak magnezu i potasu te bóle nóg-spróbuj pić soki pomidorowe i jeść bananany

madzik chyba tez robiłaś badania we Frydzie bo u nas na ślasku to chyba najbardziej znane laboratorium. Właśnie mi tez napisali ze norma to od 70-100. Bez sensu jak moze byc na czczo i po glukozie ta sama norma!!
A jak Ci wyniki wyszły!!??

Co do niani to ja polecam firme TOPCOM - sprawdzona przez kilka moich kolezanek i wszytkie zadowolone! O niani z Aventu nie wiem wiem się nie wypowidam, ale firma jest dobra wiec powinno być ok!!:-)

Vanilak - fajnie ze Twoja przyszłośc w sprawie porodu się wyjaśniła!! Ty będizesz mamą już a my tu będziemy jeszcze ocieżałe chodzić!! Ale najważniejsze że bedziesz zadowolona!

tak czytam te Wasze posty o remontach i się ciesze, że mieszkanie, które kupiliśmy jest świeżo po remoncie i nawet nie trzeba było ścian malować :) Mój M tak się rozleniwił, że nawet nie chce mu się przykleić tapety na jedną ścianę... Mamy kuchnię połączoną z pokojem i w tej części wypoczynkowej chciałabym taką ładną ozdobną tapetę na jednej ścianie powiesić, ale mój M rękami i nogami się wzbrania:cool:

ja jednak nie poszłam do weta-wyślę D:-)

Ashika można p..ca dostać z tymi fachmenami przemądzrałymi, mam alergię na pouczanie i traktowanie mnie jakbym miała pół zwoja i nic nie kumała-bo młoda i baba:-( ja mam takiego ekstra gościa-kuzynka mi poleciła, który co prawda spędza czas pod sklepem sącząc bronksa, ale dzięki temu wiadomo, gdzie go szukać:-) przychodzi zawsze punktualnie, nie komentuje głupio, jak czyści piecyk w łazience, to kilka godzin, rozkręca wszystko i sprawdza, czyści, wymienia, a po rmocnie montował mi kuchenkę(ma uprawnienia) i zlew, za taka robotę-wykonaną b.dokładnie, a trwająca kilka godzin zawsze, bierze-uwaga!!!-ok 30 zł, a jak mu daje zawsze 50, bo to śmieszna cena za tyle roboty, to nadziękować się nie może:-D
Vanilka fajnie, że po Twojej myśłi poszło:-)

ja w ramach pożytecznie spędzanego dnia zabrałam się za reorganizację w kwestii zimowych butów i kurtek-piorę, czyszczę i chowam, a wyciągnę już wiosenne, mam nadzieję, że nie przedwcześnie:-) przy okazji stwierdziłam, że jestem obuwniczym zboczeńcem (troche z racji pracy wcześniejszej dodam na usprawiedliwienie) a poza tym zaraziłam tą chorbą także D-ilość butów w moim domu jest przytłaczająca i to po pozbyciu się części:-)

ewelad wiec witam w gronie obuwniczych zboczencow,jakby tak wszystkie zliczyc to dobre 150 par sie znajdzie:szok:do tego jeszcze torebki:szok:

reklama
ojej, mam dość umyłam okna w dużym pokoju i cały balkon, ale był syf....
jutro tylko okno w kuchni a w małym chyba nie myje bo i tak remont to sie nie opłaca

idę sobie poloeżeć i poodpoczywać:tak:

Do góry