reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny witajcie
50 stron w 4 dni!!!!!!!:szok: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobić, dziewczyny jak tak dalej pójdzie to normalnie strach się oddalać od kompa.
Może któraś z was streści co tam było słychać. Czy okazało się, co u pozostałych dziewczyn w brzuchach siedzi, czy asieńka się odzywała, jak remonty, zdrowie i w ogóle.

Ja byłam u brata, było miło, mam fajną bratową, dzieciaki też fajowe. Bratowe obdarza mnie wieloma ciuszkami to znaczy przygotowała chyba z 6 pudeł po swoich maluchach, ale będziemy przeglądać jak będzie cieplej. W weekend przyjechał M i też było fajnie, trochę mnie wkurzył (znów kwestia teściów), ale nawet nie chce mi się tego komentować.
Poza tym wiosna przyszła i jakoś tak milej od razu się zrobiło.

reklama
A my niedawno co wrocilismy z grila od znajomych :happy2:
Pierwszy grilek tej wiosny ..tak cieplutko bylo :tak:
A jaka ta kielbaska z grila pyszna :-p:-p

Ashika wiec dopisuje do listy Maksymilian :happy2:
Uciekam ,do juterka ;-)

Na suwaczku rowno 100 dni do terminu:):)?:):):)

Vanillka ale smaka zrobiłąś ta kiełbachą z grila...ja sie zadowoliłam kebabem dzisiaj..tez był niczego sobie)) ale taka grilowana kiełbaska pych!!

Kama a jak samopoczucie przed ślubem??

Mammi
życzę szybkiego powrotu do zdrówka, kuruj sie kochana. Tak sobie myslę moze Szymonek ma uczulenie na detergenty którymi pryskają ubrania w lumpkach przeciw stęchliźnie!! Niech go juz babcia nie zabiera!!

Witam późną porą bo miałam troszkę zajęć;-)

emih dzamena jak dzieciaczki?

ewelad no to się nie dziwię że tak się "zirytowałas", niezły początek w przychodni, potem z tym autem. Ja też jestem uczulona na jazde zderzak w zderzak:dry:Może teraz będzie Cię słuchał przynajmniej bo już wie że masz racje (jak zwykle):-)

ashika no co oni tak się czepiają o nic?taki dzień humorzasty dziadkom się zdarzył czy takie maja charakterki?

mysza jakie panelki kupujecie?

mruczka nic się nie bój, dzieciaczki nie sa takie kruche na jakie wygladają, kiedy wiziałam jak lekarz Emi bada to oczy mi z orbit o mało nie wyskoczyły:-pale ubranka mam chyba wszystkie zapinane przy szyjce i juz innych nie kupuje bo przy Emi mi się nie sprawdziły te rozciągane, źle się ubierało a po czasie takie rozlazłe przy szyjce były.

geperty ja inaczej, jak spojrzałam na Emi po urodzeniu to pomyslałam jak taki wielkolud zmieścił się w moim brzuchu i wogóle jak się wycisnął, nie mogłam się nadziwić jakie to dziwy:-D

tweenie jak masz dość i brzuszek aż dokucza miej w nosie ich niezadowolenie i kładź się odpocząć!

patipaula nie otwiera mi się:confused:zazdroszcze sióstr, jak jedynak i nie za fajnie mi z tym choć jako dziecko byłam zadowolona że nie muszę się dzielić:-p

aisim oj znam to, mój M jak pozmywa to wszystko wokół zalane ale cóż, stara się więc chwalę:-p

kama grasz w karciochy?mnie w karty już nie jeden uczył , kiedyś na wczasach co wieczór mi znajomi lekcji udzielali a ja ni w ząb:-D

gaja bardzo taktowny kolega:dry:

butterfly tatuś ostrożny bardzo widać:tak:

mammi no prosze jak pomógł brak wizyt w ciuchlandzie:-poby Ci już załkiem choróbsko odpuściło;-)

Ja biegałam po sklepach 2 dni, jutro się rozpiszę bo dziś już ziewam a zawsze kurcze byłam nocnym markiem:baffled:

Ashika , mammi mam pytanko do Was-gdzie są w Krakowie /okolicy duże sklepy z rzeczami dla dzieci? Świat dziecka mam koło siebie, tego w hotelu Forum już niema-podobno na Królewskiej jest, znam też Czarodzieja-to od kolezanki, ale może Wy inne fajne znacie?

Pytanie nie do mnie, ale powiem, że moja koleżanka - czerwcóweczka z Krakowa zachwyca się sklepem Kolorino DREWEX
Kupili tam praktycznie wszystko, od wózka przez łóżeczka po ciuszki, dostali spore rabaty i odwiedzają regularnie :) Jak mi podsyła fotki to aż jej tego Kolorino zazdroszczę :(

Dobry wieczór Dziewczynki!!!
Od razu widać, że niedziela na forum, bo ruch mniejszy :) A jeszcze jak zrobiło nam się cieplej to w ogóle wiadomo dlaczego tak jest.
Dziś z M byliśmy na milutkim spacerku, chociaż na koniec deszcz nas złapał (ale mieliśmy parasolkę :)) to i tak było super ciepło i wiosennie.

reklama
Do góry