reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej hej!
po wczorajszych odwiedzinach gości stwierdzam, ze nie nadaje się do ludzi- matko jak ja się zmęczyłam jak oni byli...marzyłam tylko by wszyscy już sobie poszli!!! niestety noc do bani- nie spałam prawie wcale... byłam na spacerku w parku- niestety deszcz zaczął padać...a teraz znowu nic nie robie...miłej niedzieli i zdrówka chorującym lipcówką oraz ich dzieciaczkom!!!!!!

reklama
hej hej!
po wczorajszych odwiedzinach gości stwierdzam, ze nie nadaje się do ludzi- matko jak ja się zmęczyłam jak oni byli...marzyłam tylko by wszyscy już sobie poszli!!! niestety noc do bani- nie spałam prawie wcale... byłam na spacerku w parku- niestety deszcz zaczął padać...a teraz znowu nic nie robie...miłej niedzieli i zdrówka chorującym lipcówką oraz ich dzieciaczkom!!!!!!
ż

Pocieszę Cię atabe ja pochodziłam dziś 1,5 H po sklepach i ledwo żyję!!
Zaczełam doceniać zakupy prze internet!!

madzik ja robiłam glukozę w sobotę- w klinice gdzie chodze oni daja glukozę-dość sporawa torebka rozpuszczona w kubeczku plastikowym-ledwo co się rozpuścila, bo tyle tego było:-) zaprawiła mi pani wyciśniętą cytrynka- bardzo słodkie, ale do wypicia, a bez cytrynki byłoby ciężko, więc ja radzę zabrać:-)
ja właśnie wróciłam z topienia marzanny-śmiesznie było:-) a D już zrozumiała błędy w swoim postępowaniu, więc posuszyłam mu jeszcze trochę głowę o te zderzaki i zażegnaliśmy strefę ciszy:-D

Ello :-)

My juz po obiecanym kinie synek poszedl z babcia mialam isc z nimi ale normalnie ciezko mi usiedziec w kinie a co dopiero z tym brzucholem jak co chwila niewygodnie. Oni ogladali film a ja spacerowalam po galerii handlowej w Bonarce. Masakra 2 godz spacer po sklepach a jak wyszli to mami moja chciala sobie jakeis buty kupic wiec dodatkowa godz. Nogi mi znowu do du.. wchodza ;-) Gidzes widzialam fajne body dla dziecka tylko gdzie :baffled: nie pamietam :zawstydzona/y: chyba h&m taki dwupak jedno bialo pomaranczowe z tygryskiem z kubusia puchatka a drugie jakby sie skorke z tygryska zdarlo takie pomaranczowe z czarnymi paseczkami.
Kupilam sobie zel ziaji i kremik do rak z serii kozie mleko i tyle mojego

aisim mowisz ze po glukozie taka aktywnosc hmm zobaczymy jak bedzie u mnie jak tak to popije wieczorem co by M mial wreszcie radoche

geperty no wlasnie nie wiem jak to jest moj synek nie byl maly 3950 i 59 cm a wydawalo mi sie ze powinien byc wiekszy i dlatego pamietam dobrze, bo mowili ze duzego synka urodzilam a jak przyniesli to straszna malizna

emih ano bylo milo dzieki :-) babcia ma dalej focha i przy snaidaniu do nikogo sie nie odzywala dziadek normalnie i my z dziadkiem tez rozmawialismy tylko M sie przejal ale mu wytlumaczylam ze trzeba olac :tak: i jak babci foch przy sniadaniu nie skutkowal to po jakiejs chwili jak sie zorientowala, ze wszyscy maja jej focha gdzies to odzyskala ludzki aczkolwiek naburmuszony glos :-D

Vanilka mamy imie bedzie: Maksymilian, ja chce Franka ale jestem przez chlopakow przeglosowana wiec moze bedzie mial tak na drugie

Zycze wszystkim milej niedzielki
M za chwilke powinien wrocic z pracy

mammi mam nadizeje ze u ciebie wszystko ok

Ashika , mammi mam pytanko do Was-gdzie są w Krakowie /okolicy duże sklepy z rzeczami dla dzieci? Świat dziecka mam koło siebie, tego w hotelu Forum już niema-podobno na Królewskiej jest, znam też Czarodzieja-to od kolezanki, ale może Wy inne fajne znacie?

my zjedlismy pyszny obiadek,pozniej pospacerowalismy po miescieale krotko bo strasznie zimny wiatr a teraz kazdy okupil jedna sofe i sie byczymy.

z gorszych wiesci:ewidentnie zaczynam puchnac,wieczorem nogi jak balony,szczegolnie kostki,rece tez nabrzmiale- w nocy sciagalam pierscionek bo wbijal mi sie w palec i coraz mniej siku robie mimo iz coraz wiecej pije:/nieciekawie jednym slowem:/

Oj ja też puchnę...
Dzisiaj po porannej awanturze byliśmy na spacerku i na obiadku. Kurcze ja chyba do końca będę miała huśtawkę hormonalną...

Witam po kolejnej nieobecności;-)
U mie w sumie bez zmian, tzn. nadal choruję.W zasadzie nie goraczkuję, tylko katar, ból w kościach i głowa pęka.:baffled:Rownież napuchłam jak balon.Na domiar złego Szymonek przechodzi jakiś przedwczesny bunt dwulatka:confused:,ale jest też spory sukses, bo odkąd nie chodzi z babcią do lumpeksu to nie choruje:happy2:Od miesiąca oskrzela ma czyściutkie:tak:
ewelad wychodzi na to,że bardzo bliziutko mieszkamy, bo ja też w pobliżu Swiatu Dziecka;-)
Jeżeli chodzi o sklepy z artykułami dla dzieci to spory jest Entliczek Pentliczek w pobliżu dawnego Geanta na Dobrego Pasterza, ostatnio byłam też w D.H Wanda i przy okazji w dziecięcym, który tam jest.Spory sklep, z dużym wyborem wozków jest również na Wysokim, przy ulicy, kawałek za Szpitalem Rydegiera, ale najtańszy jest chyba czarodziej.Oni sprzedają również na Allegro pod nickiem Sonem.Przez internet sprzedają taniej, a można odebrać osobiście w sklepie.Mają też komis na Kombatantów:tak:Aha!I jeszcze Free Trade na ul.Centralnej.Kiedyś był tam bardzo duzy wybór wózkeczków i ubranek.

Ashika Po raz kolejny dziękuję za troskę koleżance Krakowiance.To naprawdę bardzo miłe:)))Pozdrawiam Cię serdecznie:)

Idę Was poczytać kochane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mammi fajnie, że powróciłaś, szkoda że samopoczucie do d..., ale może wiosenna aura przyspieszy powrót dobrej formy?-tego Ci życzę:-)
z tych sklepów, to nie znam tego na Centralnej-to jest ten koło weterynarza? i na Wysokim-zalukam:-)
no to rzeczywiście sąsiadki jesteśmy-może jakieś wspólne spacerki się udadzą z dzieciorkami:-)

Do góry