reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dobrze, że dziś niedziela, bo dało się Was nadgonić :)

Dobrze, że już jutro wszyscy wyjeżdżają, bo zdecydowanie mam dość. Nie powiem, bo lubię, jak nas ktoś odwiedza, ale nie szturmem :) Nasze dziecie też jakieś aspołeczne jest - zdecydowanie mu lepiej, jak sobie sami z M siedzimy na sofie :)

M się zaoferował, że zrobi samodzielnie przewijak i hamaczek dla Maleństwa :)

reklama
Cześć Lipcóweczki!!
Boshe co ja bym dała za jeszcze odrobinę snu!!! moje dziecie wstaje coraz wczesniej i dziś juz 6:20 mnie postawiła na nogi ehh ...
ale znów zapowiada się piękna pogoda więc wybywamy dziś w miasto:)

Cholercia u nas w Danii glukozy nie badaja -((

u mnie też tego nie robią. za pierwszym razem w Pl miałam robione i było oki to mam nadzieję że teraz też

dobrze, że dziś niedziela, bo dało się Was nadgonić :)

Dobrze, że już jutro wszyscy wyjeżdżają, bo zdecydowanie mam dość. Nie powiem, bo lubię, jak nas ktoś odwiedza, ale nie szturmem :) Nasze dziecie też jakieś aspołeczne jest - zdecydowanie mu lepiej, jak sobie sami z M siedzimy na sofie :)

M się zaoferował, że zrobi samodzielnie przewijak i hamaczek dla Maleństwa :)

Tweenie bo to jest po prostu męczące.
mój też będzie robił przewijak sam ale on się nie zaoferował, ja go do tego "zmusiłam" ;)

i ja się witam!
kurcze bolą mnie nogi..:baffled:
i jakiś mam kiepski humor-nie wiem dlaczego, ale tak mnie wszystko wkurza, że już nie moge :wściekła/y: nie wyspałam się znowu, słońca nie widze, z M się popsztykałam wczoraj i ogólnie dolina...obyście miały lepsze nastroje od mojego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Dziewczyny!

Witam się z rana - nietypowo jak na mnie, bo od dziś przez tydzień jestem na l4 :) Pani doktor stwierdziła, że przyda mi się odpoczynek, więc zamierzam codziennie spacerować i się relaksować. Okazało się, że muszę trochę rzeczy pozałatwiać, ale jakoś dam radę.
Ale i tak zamierzam do Was zaglądać częściej niż tylko wieczorami :)

atabe - poprawy humorku życzę. Wiosnę mamy, u mnie co prawda dziś też nie ma słońca, ale nie ukrywam, że od jutra na nie bardzo liczę.

Miłego dzionka

Witam się i ja
Atabe u mnie podobnie, nogi mnie strasznie bolą od wczoraj, a wieczorem pierwszy raz opuchłam...i jestem przerażona, że znowu się zaczyna, z M wczoraj mieliśmy mega spięcie, co prawda na wieczór nawet się poprzytulaliśmy, ale miałam kiepską niedziele i tak...słońca u mnie też brak i ogólnie nic mi się nie chce:no:
Więc życzę Wam też lepszego humoru i samopoczucia niż ja mam:tak:

witam sie i ja!

atabe poprawy humorku zycze!!!

ja pedze zaraz do lekarza,mam straszne bole ciagnace od plecow po dol brzucha,nie wiem czy to czasami nie skurcze bo boli chwile i ustaje a jak i brzuch sie strasznie spina.boje sie strasznie!!!

Witam
Ja też coś nie mam humoru ostatnio-u mnie niebo zachmurzone i chyba będzie padać.......
Ja nie puchnę na szczęscie ,ale często boli mnie kark i głowa od niego
Zaraz zadzwonię umówić się do fryzjera to może sobei humor poprawię :)
Dzisiaj mam łazanki na obiad więc sie najem hihi
Kama dobrze,że idziesz do lekarza-lepiej to skontrolowac.Trzymam kciuki-a mówią ,że ciąża to nei choroba...

Witam się i ja!!
Wczoraj poprzytulałam się z M, ale było mi tak ciężko,że uważam te wszystkie artykuły o s.xie w ciąży za przereklamowane. Normalnie przez ten brzuch nie wiadomo, jak się ułożyć:( Jeszcze M cały czas pytał, czy Mała śpi:))
Dzisiaj mi się śniło,że M mnie zostawił, bo poukładałam meble inaczej niż było umówione i zostałam sama z dzieckiem.

Kama mam nadzieję,że to zwykła rwa i bóle mięsniowe!!Kciuki!!

reklama
czesc dziewczynki,oj widze ze nastroje nie ciekawe od samego poniedziałku
u nas tez nie lepiej bo mój mały chory na maksa ,jakos przetrzymalismy weekend i dzis do lekarza,juz od rana mnie wkur...y panie z rejestracji bo nie odbieraja tel wiec poszłam o godz 8 a ta mi mówi ze zapisze mi dziecko na 18 bo numerków nie ma no myslałam ze ja rozniose ,dopiero jak zrobiłam afere ze mam dziecko z astma i nie bede czekac z podaniem antybiotyku do 18 to stwierdziła ze miejsce sie znajdzie i mamy na 12 .
kama nie denerwuj sie napewno bedzie wszystko ok

Do góry