reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam Was Kochane w ten pierwszy dzień wiosny!!
Wczoraj padłam na twarz o 21 po wiosennym sprzątaniu, tak mnie wszystko bolało że jak się obudziłam o 24 to wstać nie mogłam!! Stwierdzam ze moja głupota nie zna granic. Ale na M nie ma co liczyc, bo i owszem on posprzata ale znając siebie musiałabym po nim poprawiać!! Chłopina za to firanki powiesił i mi samochód umył ))

Widze ze u Was też praca wre.
Tweenie - nie przemęczaj sie za bardzo.
Dzamena - Tobię gratuluję synka, mam nadzieję że się cieszysz!! A Wszystkim lipcóweczką którym nie pogratulowałam (z powodu mojej nieobecności) płci dzidziolków teraz to cynię!! Najważneijsze że maluszki zdrowo rosną i się rozwijają!!
Emih i dzamana - oby wasze dzieciaczki szybko wrociły do zdrówka, ta pogoda taka zdradliwa. I uwazajcie na siebie zeby sie nie zarazic.
Mruczka ja tez się często zastanawiałam jak to bedzie i jak dam rade z dzidziusiem!! ale nie martw się musimy sobie poradzić. Ja tam liczę ze sie właczy lampka!! Jestem mamą!!
Za to to co mnie zaczyna przerażać bo coraz częściej o tym myślę to poród!! ae tez jakoś musi pójść!!
Emih - jeśli mogę poprosić o maila z książką to również jestem chętna: misiadlubis@poczta.onet.pl
z góry dziekuję!!
Oczekiiwanie - myślimy o Tobie ciepło i wpadnij czasem do nas!! Chociaż sama wiem jak to jest z tym czasem zeby coś napisać! Mi wiecznie go brakuje!!
Madzik - Tobie życzę udanych zakupów! Moj M dzis w pracy więc też się z mamą wybieram!!

Zycze wszytkim udanej niedzieli!!:-)

reklama
witam:-)
wstałam, śniadanko jem i chyba reszta dnia w ciszy upłynie, bo D jak postanowiłam mu wybaczyć wczorajszy incydent jeszcze mnie wk...., ale cóż ,trudno
tweenie- nie daj się i zaproś gości do pomocy-jak mają trochę taktu, to zrozumieją a i grymasić nie będą:-)

hejka dziewczynki!:-)

ale fajnie ze pierwszy dzień wiosny, hurrrrrra!!!!!!!!

zjadłam śniadanko,M zrobił takie pyszne, teraz sie pomaluje, fryz zrobie i jedziemy do teściów na obiadek a potem do siostry na kawke

patipaula fajna ta grupa siostry, a do YCD nie idzie?

miłej niedzieli:-)

hejka dziewczynki!:-)

ale fajnie ze pierwszy dzień wiosny, hurrrrrra!!!!!!!!

zjadłam śniadanko,M zrobił takie pyszne, teraz sie pomaluje, fryz zrobie i jedziemy do teściów na obiadek a potem do siostry na kawke

patipaula fajna ta grupa siostry, a do YCD nie idzie?

miłej niedzieli:-)

Kiedys chciała isc do YCD ale zrezygnowała, poniewaz słyszala ze tam wcale tak fajnie nie jest. Zaczynala od grup poczatkujacych a wspiela sie na sama gore(jest w pierwszym skladzie razem z trenerami). Jedynie jeszcze by musiala zrobic kurs trenera i moze treninki przeprowadzac. :)

witam sie i ja!i juz wiosennie,chociaz pogoda za oknem kiepska:zawstydzona/y:
u nas zapowiadal sie wczoraj nudny wieczor a niespodziewanie pojechaismy do znajomych pograc w karty i wrocilismy przed 1;-)niedawno zesmy wstali,teraz sniadanko a na obiad idziemy do greka albo wlocha bo zadnemu z nas gotowac sie nie chce;-)

dziekuje dziewczyny,przekonalyscie mine z tym lezaczkiem,pieniadze wywalilabym w bloto,macie racjce napewno przyjemniej dzieciaczkowi na rece u mamy niz na takim zimnym plastiku,ach co ja bym bez was zrobila:-)

emih,dzamena duzo zdrowka dla dzieciaczkow!!!
oczekiwanie zagladaj do nas czasem,bedzie nam ciebie brakowalo:-(
tweenie a ty zgon do roboty M,uruchom palca wskazujacego i juz;-)emih ma racje niech towarzystwo krzywo patrzy,my ciezarowki musimy miec jedny regule: najwazniejszy to ten lokator w brzuchu reszta to pikus;-)
magdzia udanych zakupow!!
aneta tobie udanej niedzieli i myilych odwiedzin!!!
patipaula gratuluje tak zdolnej siostry,moze maluszek wda sie w nia;-)
vanilka wspolczuje kataru!!!

dobra ide sie przebrac:-)

witam Panie :)

mój M się ewakuował na giełdę samochodową, a ja udaję, że na kiblu siedzę. Przynajmniej mam tu trochę spokoju :p
do jutrzejszego wieczora to my z M osiwiejemy :/ Spokojnie, on też lata :)

Rozczulił mnie M w nocy, bo przez sen dotyka brzucha, żeby się upewnić, że nadal tam jest :) Strasznie mi się to podoba. Śpię, nagle pojawią się ręka na brzuchu i po kilku sekundach znika :)

Witam się wiosennie
ZA oknem raz słoneczko raz chmurki i nadal wiatrzysko śniegu coraz mniej.
Ja po wczorajszej pepsi nie mogłam spać i oglądałam tv i o północy poszłam się połozyć ale nadal spać nie mogłam
a jak już prawie zasnełam to inteligentny kolega M dzwonił na komórke a później na domowy. Dzisiaj opieprzke dostanie ode mnie zo on myśli że ludzie niespią o tej porze. A mały też przez peps
i szalał od 22 do 1.I spałam dzisiaj do 10. Miłej niedzieli życze
emih i dzamena niech dzieciaczki szybko zdrowieją.

Witam ;)
chciałam zapytać te kobietki, które już miały badanie glukozy, kupiłam 50 g glukozy i wydaje mi sie to ogrom tego proszku ;P w czym i w jakiej ilości mam ja rozpuścic?

Magdzia - ja byłąm na glukozie w piątek. Na początek na czczo pobierają krew potem pijesz ten cudowny płyn i czekasz godzinkę, następnie pobierają krew ponownie.
Mi pielęgniarka rozpuściła w letniej wodzie w takim plastikowym kubeczku co przy automatach do wody. Nie wiem dokładanie jaka pojemnośc ok 200 ml - tak myślę.
Podobno w letniej wodzie jest lepsze. Po wypiciu miałam wrazenie ze zjadłam 3 łyzki cukru pudru. I mała strasznie się aktywna zrobiła ))) ale ogólnie do przejścia!!:-)
Także życzę powodzenia.

A ja wróciłam ze sklepu i czekam na M jak wróći z pracy, żeby obiad wspólnie zjeść!!

reklama
Tweenie... pozazdroscic! Mój M to się brzucha boi chyba Hehe:) mianowicie- zawsze zasypiamy na boczku przytuleni... I zawsze obejmował mnie w pasie. A teraz jego reka ląduje na... mojej pupie:-p na pytanie- dlaczego? Odpowiada ze boi sie ze uderzy w brzuch w trakcie snu, a tam jest jego córcia... :-) kochany wariat. Za to na szczęście przed snem, przed wyjściem jakims, zawsze całuje i tuli brzusia. Ale brakuje mi tego smyrania po brzuszku przed snem hi hi.

Aisim uspokoiłas mnie:) porównanie do cukru pudru jest ok. Bo Slyszalam juz gorsze:) a to tuz przede mna:) tzn ide na glukozę po swiętach:p najgorsze ze mam jeszcze czasem odruch wymiotny na czczo:-/

Do góry