reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
poczytałam sobie teraz trochę o wadach wzroku i porodach. Doszłam do wniosku, że jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty i konsultacja :baffled: Ale zostawię sobie to na 7/8 miesiąc...

A w ogóle zapomniałam się z Wami podzielić super nowiną. Otóż ja mam dzisiaj taki rewelacyjny humor, bo miała być moja teściowa z racji szkolenia w Warszawie, ale niestety tak jej wyjazd zorganizowali, że nie dała rady się ze mną spotkać :-D:-D Po prostu po szkoleniu wsadzają ich w autokar powrotny i daaawaj !!!:-)

Ashika witaj wsrod kobiet z jajami:):):) Mi tez sie w firefoxie otwiera stronka;) Zmykam spac bo siostrzenica spi u nas i musze ja rano do szkoly wyprawic, czyli wstac wczesnie:(:(j, budzik juz nastawiony. Spokojnych snow kobitki.

poczytałam sobie teraz trochę o wadach wzroku i porodach. Doszłam do wniosku, że jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty i konsultacja :baffled: Ale zostawię sobie to na 7/8 miesiąc...

A w ogóle zapomniałam się z Wami podzielić super nowiną. Otóż ja mam dzisiaj taki rewelacyjny humor, bo miała być moja teściowa z racji szkolenia w Warszawie, ale niestety tak jej wyjazd zorganizowali, że nie dała rady się ze mną spotkać :-D:-D Po prostu po szkoleniu wsadzają ich w autokar powrotny i daaawaj !!!:-)

hahaha Ty to myszko udana jesteś z tą Twoją teściową:-D

a ja wypisałam kartki świąteczne, pierwszy raz w życiu tak wcześnie, bo zawsze w ostatnie dni wysyłam, ale ochydny ten klej, fuj.....

mnie się niechce spać, czuwam na M który śpi w małym pokoju już 4,5 godziny, a miał sie tylko drzemnąć,a on już tak od 19 drzemie,co on bedzie w nocy robił? chyba ze tak bedzie spał do rana hihi

A ja sobie drzemke walnełam od 19 do 22:-), ale nie ma co trzeba sie isc przebrac w stroj nocny i dalej spać:-)

emih Mi tez podeslij ta wersje elektroniczna:-)

Mammi Zdrowiej jak najszybciej nam tu i wracaj:tak:

kropa501 Znam ta stronkę, bo tez zawsze patrzymy co i jak w kazdym tygodniu:-)

Aisim - Witaj z powrotem:-)

Ashika Wielkie gratulacje:-) Niezły charakterek ma ten Wasz synus:-)

agatha61 Mi pani doktor zabroniła kłaść termofor nawet na plecy. Powiedziała ze to niebezpieczne

Mysza 1984 Ale Ty jestes;-)

Dobranoc:-)

reklama
Do góry