reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
poczytałam sobie teraz trochę o wadach wzroku i porodach. Doszłam do wniosku, że jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty i konsultacja :baffled: Ale zostawię sobie to na 7/8 miesiąc...

A w ogóle zapomniałam się z Wami podzielić super nowiną. Otóż ja mam dzisiaj taki rewelacyjny humor, bo miała być moja teściowa z racji szkolenia w Warszawie, ale niestety tak jej wyjazd zorganizowali, że nie dała rady się ze mną spotkać :-D:-D Po prostu po szkoleniu wsadzają ich w autokar powrotny i daaawaj !!!:-)

Ashika witaj wsrod kobiet z jajami:):):) Mi tez sie w firefoxie otwiera stronka;) Zmykam spac bo siostrzenica spi u nas i musze ja rano do szkoly wyprawic, czyli wstac wczesnie:(:(j, budzik juz nastawiony. Spokojnych snow kobitki.

poczytałam sobie teraz trochę o wadach wzroku i porodach. Doszłam do wniosku, że jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty i konsultacja :baffled: Ale zostawię sobie to na 7/8 miesiąc...

A w ogóle zapomniałam się z Wami podzielić super nowiną. Otóż ja mam dzisiaj taki rewelacyjny humor, bo miała być moja teściowa z racji szkolenia w Warszawie, ale niestety tak jej wyjazd zorganizowali, że nie dała rady się ze mną spotkać :-D:-D Po prostu po szkoleniu wsadzają ich w autokar powrotny i daaawaj !!!:-)

hahaha Ty to myszko udana jesteś z tą Twoją teściową:-D

a ja wypisałam kartki świąteczne, pierwszy raz w życiu tak wcześnie, bo zawsze w ostatnie dni wysyłam, ale ochydny ten klej, fuj.....

mnie się niechce spać, czuwam na M który śpi w małym pokoju już 4,5 godziny, a miał sie tylko drzemnąć,a on już tak od 19 drzemie,co on bedzie w nocy robił? chyba ze tak bedzie spał do rana hihi

A ja sobie drzemke walnełam od 19 do 22:-), ale nie ma co trzeba sie isc przebrac w stroj nocny i dalej spać:-)

emih Mi tez podeslij ta wersje elektroniczna:-)

Mammi Zdrowiej jak najszybciej nam tu i wracaj:tak:

kropa501 Znam ta stronkę, bo tez zawsze patrzymy co i jak w kazdym tygodniu:-)

Aisim - Witaj z powrotem:-)

Ashika Wielkie gratulacje:-) Niezły charakterek ma ten Wasz synus:-)

agatha61 Mi pani doktor zabroniła kłaść termofor nawet na plecy. Powiedziała ze to niebezpieczne

Mysza 1984 Ale Ty jestes;-)

Dobranoc:-)

reklama
Do góry