zapomnialam dodac ze jak m zaczal sie przygladac i patrzec na twarzyczke to mu synek jezyk pokazal ladnie sie zapowiada ;-)
hahaha język powiadasz? ale dzieciaczek nono ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapomnialam dodac ze jak m zaczal sie przygladac i patrzec na twarzyczke to mu synek jezyk pokazal ladnie sie zapowiada ;-)
Dziewczyny, a znacie ten kalendarz ciąży?
24 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 24 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
My z M. oglądamy regularnie, M. twierdzi, ze jest wzrokowcem i to do niego przemawia
mnie się nie otwiera ta stronka
No właśnie mi się w FF nie otwiera, tylko w IEAshika witaj wsrod kobiet z jajami Mi tez sie w firefoxie otwiera stronka
poczytałam sobie teraz trochę o wadach wzroku i porodach. Doszłam do wniosku, że jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty i konsultacja Ale zostawię sobie to na 7/8 miesiąc...
A w ogóle zapomniałam się z Wami podzielić super nowiną. Otóż ja mam dzisiaj taki rewelacyjny humor, bo miała być moja teściowa z racji szkolenia w Warszawie, ale niestety tak jej wyjazd zorganizowali, że nie dała rady się ze mną spotkać Po prostu po szkoleniu wsadzają ich w autokar powrotny i daaawaj !!!:-)