reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kropa501- wybacz za tą mielonkę. Wiesz mnie takie smaki właśnie łapią, najgorsze, że właśnie ją wcinam na.... rogalu maślanym:-D
Ashika no gratuluję chłopczyka ;-) Tu już co poniektóre nie doczekały tej wieści i poszły grzecznie spać :-D

reklama
Oj dziewczyny padam z nóg, byłam dziś w pracy na pogaduszkach i pochwalić się drugim synkiem, potem zajechałam do Tesco, a tam też sporo zleciało, ale kupiłam dla małego ślicznego pajaca :-), w drodze powrotnej wstąpiłam do pizzerii i wzięłam na wynos :-), a praktycznie już pod wieczór wygrzebałam ciuszki po Nikusiu i stwierdzam, że za dużo rozdawałam :dry:, tylko bodziaków mam pod dostatkiem na pierwsze 3 miesiące :-D, no ale bynajmniej MUSZĘ chodzić na zakupy :-p:-D.

... właśnie o "Języku niemowląt" pisałyśmy z Ewcik na "zakupach" Jak ktoś chce poczytać- mam wersję elektroniczną i mogę podesłać :)

Ja poproszę, na maila z listy :tak:.

Ashika a już miałaś w pupsko dostać :-D, witaj w świecie jajek ;-), wielkie gratulacje!!!

No to teraz już mogę iść spać, dobranoc :tak:.

O ja chcę 16 stopni, pojadę może z Mają do parku jakiegoś...
No i skończyło się na 2 jogurtach, ale przy okazji naszykowałam sobie termofor na noc:-) jak stara baba normalnie
szukam używanego fotelika na allegro i nie widzę nic ciekawego:-(

To można w ciąży termofor? Czyałam gdzieś, ze może powodować przedwczesne skurcze...
Z używanym fotrlikiem na allegro to musisz uważać, bo może być jakiś po wypadku :( Najlepiej znajomych popytać, moze ktoś ma na zbyciu :)

tak samo czytałam na innym wątku, i w którejś z tych gazet w stylu "będę mamą" że nie wolno wmasowywać kremu na rozstępy (czy też innych oliwek) w brzuch. To też może powodować przedwczesne skurcze. Od tamtego czasu się przeraziłam i tylko nakładam grubo kremu i czekam aż sam się wchłonie.

Ashika, gratulacje!

tak samo czytałam na innym wątku, i w którejś z tych gazet w stylu "będę mamą" że nie wolno wmasowywać kremu na rozstępy (czy też innych oliwek) w brzuch. To też może powodować przedwczesne skurcze. Od tamtego czasu się przeraziłam i tylko nakładam grubo kremu i czekam aż sam się wchłonie.

O tym to nie wiedziałam...

emih co do szukania rzeczy to codziennie szukam miliona nieomal na szczescie najlatwiej znalezc komorke ale reszcie np kluczykom do auta przydaloby sie kupic tel co bym mogla do nich zadzwonic, albo ostatnio szukalam aparatu fotograficznego i co ? lezal na wierzchu na szafce kolo lozka :-)
podeslij mi prosze na mail ta ksiazke "jezyk niemowlat"

kama ja tez na panienski sie pisze a jak :tak:

dzamena ja pisalam ze moze zajrze wieczorem w sensie ze po powrocie od mamy a przed wizyta jeszcze wiec przepraszam ze cie urazilam ale czuje sie poruszona faktem ze moglas pomyslec ze nie napisze nic dzis normalnie nie moglam sie wydostac z przedpokoju bo tylko kompa widzialam przez drzwi :baffled: a dziadki pytaly i pytaly a ja nogami przebieram jakbym sie posikac miala :-D:-D:-D

mammi witaj :-) i zdrowka :tak::tak::tak::tak:

aisim witam po powrocie

geperty ano tak o tobie pomyslalam jak juz wracalismy do domu ze podziele twoj los ale jak M uslyszal ze bede krolowa jajek to sie obruszyl :-D:-D

Strasznie mile ze tak na mnie czekalyscie, dziekuje bardzo i przepraszam ze tak dlugo. Niestety jak zwykle u lekarza troszke opoznienia bylo i bede musialo zrobic ta nieszczesna glukoze, poza tym wszystko swietnie tylko zylaki leczyc trzeba i cisnienia pilnowac a i najgorsze pan dr kazal jesc mieso a M taki przejety ze od razu by mnei do miesnego zawiozl :-D

Spokojnej nocki dziewczynki

A kto mi chcial wlac sobei zapamietam dzamenko i ta babe jedna tez kamus :-D:-D

reklama
Do góry