emih co do szukania rzeczy to codziennie szukam miliona nieomal na szczescie najlatwiej znalezc komorke ale reszcie np kluczykom do auta przydaloby sie kupic tel co bym mogla do nich zadzwonic, albo ostatnio szukalam aparatu fotograficznego i co ? lezal na wierzchu na szafce kolo lozka :-)
podeslij mi prosze na mail ta ksiazke "jezyk niemowlat"
kama ja tez na panienski sie pisze a jak
dzamena ja pisalam ze moze zajrze wieczorem w sensie ze po powrocie od mamy a przed wizyta jeszcze wiec przepraszam ze cie urazilam ale czuje sie poruszona faktem ze moglas pomyslec ze nie napisze nic dzis normalnie nie moglam sie wydostac z przedpokoju bo tylko kompa widzialam przez drzwi
a dziadki pytaly i pytaly a ja nogami przebieram jakbym sie posikac miala
mammi witaj :-) i zdrowka
aisim witam po powrocie
geperty ano tak o tobie pomyslalam jak juz wracalismy do domu ze podziele twoj los ale jak M uslyszal ze bede krolowa jajek to sie obruszyl
Strasznie mile ze tak na mnie czekalyscie, dziekuje bardzo i przepraszam ze tak dlugo. Niestety jak zwykle u lekarza troszke opoznienia bylo i bede musialo zrobic ta nieszczesna glukoze, poza tym wszystko swietnie tylko zylaki leczyc trzeba i cisnienia pilnowac a i najgorsze pan dr kazal jesc mieso a M taki przejety ze od razu by mnei do miesnego zawiozl
Spokojnej nocki dziewczynki
A kto mi chcial wlac sobei zapamietam
dzamenko i ta babe jedna tez
kamus