reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

madzia gdzie Ty te pączki mieścisz,taka szczpuplutka:-) udanej wypoczynku!!!

aisim no nareszcie wczasowiczko razem z nami, urlopik udany widze, fajnie:-)

ja idę się kąpać ale jeszcze później troche posiedze przed tv i lapkiem

M zrobił mi w końcu soczek z marchewki, obrał pomarańczki, mandarynki i chyba się tym zmęczyl bo teraz śpi od 3 godzin haha

reklama
aghata powiem ci ze nawet nie wiedziałam ze juz tm otwierają ,trzeba bedzie popatrzec moze cos ciekawego bedzie,ale im szybko poszło mies temu byłam w ikei to nawet nie wygladało a tera prosze juz otwarcie
anetka no to smacznego ,pyszną masz kolacje.
aghata oj wierze ze ci teskno ,ja tez lubie miec wszystkich bliskich przy sobie tym bardziej ze jestem wtedy spokojniejsza
mój M był w w-wie przez pare mies i ylko w weekend w domu ,ale ile ja nerw przez tą jego prace straciłam to juz moje

wparowałam jeszcze na chwilkę
Agatha - no właśnie sama byłam w szoku, że mi dentystka dała taki pakiecik. W gabinecie go nie miała, tylko w szatni, więc poszłam z nią. Ona młoda studentka, więc może od jakiejś koleżanki z ginekologicznego fachu dostała. Może ma z tego jakieś profity...
Aisim - dobrze, że wypoczęłaś. Już nam się tęskniło.
Dzamenka - Ja miałam na odwrót M w wawie ale to ja do niego na weekendy jeździłam. No ale byłam studentką, to jeszcze mogłam sobie pozwolić na bilet PKP.
Madzik, Kamuś dobrej nocki Wam życzę
i w ogóle zazdroszczę Madzi wyjazdu do Brennej, na Śląsku ma być nawet do 17 stopni, więc wypad z pewnością będzie udany.
Emih - skorzystam z przepisu, w niedzielę zrobię M sharemkę
Ja cały dzień podjadam, jakoś nie umiem się zapchać :-D

ashika masz w tyłek normalnie
myszka ja bez M na dłuzsza mete bym nie wytrzymała,a co do pogody to nie martw sie my w sumie blisko siebie wiec pewnie pogoda podobna a niby ma byc u nas w centrum w sobote 16 stopni

O ja chcę 16 stopni, pojadę może z Mają do parku jakiegoś...
No i skończyło się na 2 jogurtach, ale przy okazji naszykowałam sobie termofor na noc:-) jak stara baba normalnie
szukam używanego fotelika na allegro i nie widzę nic ciekawego:-(

reklama
Do góry