reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
hejka

Przede wszystkim zdrówka dla tych, które w tej chwili są pociągające;-)
Ashika gratuluję chłopaka!
Kama bardzo ładna sukienka, Świetny wybór!

Jak się Was tak czyta to można ślinotoku dostać normalnie. Ale co tam dołącze się. Wczoraj w pracy zamówiłyśmy sobie pizzę i się obżarłam jak bąk:baffled: Pyszna była mniam mniam....

No i pochwalić się muszę poczyniłam pierwsze zakupy dla Młodej. Oczywiście poszłam w kolor różowy:-D Się cholipa napatrzeć nie mogłam takie to piękne jest. Mam tylko nadzieję, że Majce jajeczka nie wyrosną bo chłopak w różu jakoś mi sie gryzie :baffled:

Ashika gratuluje synka :)))
Ja już wstałam i powoli się spakuję bo koło 16 wybywam :))
Ao ktorej nasza Dzamena ma wizytę dzisiaj???

Dzień dobry :-) ja już od godziny na nogach. Dzień zapowiada się pracowicie. Mam w planach umyć okna, posprzątać mieszkanie, upiec ptysie i usmażyć naleśniki :-) zobaczymy czy wszystko uda mi się zrobić :-D

Ashika, gratuluje synka :-)

Agatha, mi też gin mówił, że żadne wygrzewanie nie wchodzi w grę bo to niebezpieczne dla dziecka...

czesc laseczki :-)

witam sie porannie w super nastroju. na poczatek chcialam powiedziec :

ashika gratuluje syneczka :-)

bo tyle tylko rzucilo mi sie oczy od razu jak weszlam. widze ze wiesci dobre. poczytam was jak zdaze. bo o 11 wraca M i ostatnie zakupy robimy. jutro wielki powrot do domu!!!!!!!!! jupi!!!!!!! hura!!!!!
narazie jestem bez mebli kuchennych w tym kuchenki i zlewu :-D:szok: moze za tydz 2 beda a jak nie to swieta beda 'super'. ale najwazniejsze ze bede juz u siebie :-) duzo jeszcze brakuje i bedzie z czasem uzupelniane. porobilam pare fotek komorka jeszcze z niegotowego mieszkania ale moze wstawie jutro a jak posprzatam i znajde gdzies aparat (hmmmmm-gdziez on jest-w koszu na bielizne czy w lodowce :-)) to juz foty cykne porzadne. zaczyna mi sie podobac-nawet kolorek na scianie w kuchni-ale tak mnie niemilo zaskoczyl. radosc psuje mi tylko fakt ze moj M idzie jutro na kawalerski. mam nadzieje ze sie zachowa na poziomie i ze nie bedzie tam zadnych zdzir. no a za 3 tyg mam wesele i nie mam kiecki i b nie chce tam isc. ale wiadomo..."nie chcem ale muszem"- bo to b dobry kolega mojego M i syn naszego szefa i znamy sie od lat 15. dobra nie marudze wam. dopije kawke i ide do lazienki-nie mam nawet kiedy was poczytac

ale kopie ten moj synek :-) no normalnie dzien w dzien kopniaczki i wariowanie u mamusi-ale to b mile uczucie-zreszta chyba akurat Wam nie musze tego mowic ;-) :-)

Ostatnia edycja:
Hejka :happy2:

Ashika Witamy w gronie mam z jajami :happy2::happy2::happy2::happy2:
Ogromne gratulacje !!!!!!Jak starszak zareagowal ???

madzik Ale Ci super z tym wyjazdem :tak:Milego weekendu zycze !!!

dzamena dzisiaj Ty masz usg ??

u mnie z choroba lepiej .Katar mam ale lekki i oslabiona jestem .wkoncu bol glowy minol !!
Jutro zapewne juz bede w formie:happy2:

cześć dziewczynki:-)

ale jestem niewyspana, ten mój piękny wstał z "drzemki" o 1,poszedł sie kąpać a potem się wiercił bo chyba nie umiał zasnąć a mnie to budziło :no:

beatka to fajnie,wrzuć zdjecia na wątek z zakupami:-)
keeejt tylko się nie przepracuj i uważaj na siebie szczególnie przy tych oknach,powolutku nio nio :-)
louise superowo ze już się przeprowadzasz, doczekałaś się :)))

Ostatnia edycja:
anetka ja tez sie ciesze bardzo bardzo :-) a z tym wybudzaniem ze snu to Cie b dobrze rozumiem. jak tu mieszkalam to wlasnie zawsze ktos wstawal w nocy do wc albo posiedziec w kuchni przy swietle i poczytac itp-od razu sie budzilam a czesto sie po takim czyms nie da juz zasnac...

wstałam ... nie z własnej woli, bo to nie moja pora jest, ja to typowa sowa jestem, mogę całą noc nie spać, ale rano nie zbliżać się do mnie:-p A mój M to odwrotnie, wieczorem nieżywy, ale rano skowroneczek. Mam nadzieję, że Mała we mnie się wda ze spaniem, bo ja dziekuję za pobudki przed kogutem...
No, a wracając do tematu... M się rano zebrało na czułości i budził mnie, żeby powiedzieć mi, że mnie kocha... I nie wiem teraz, czy się złościć na niego, czy nie :-D A potem powiedział brzuchowi, że go (w zasadzie to ją) bardziej ode mnie kocha. A tak marudził we wtorek, że to córka ma być :-D:-D:-D

Ten mój M to cudak jest - mam nie kłaść się na boku, bo jeśli akurat dziecko ma główkę z tej strony, na której ja się kładę, to dziecko będzie na główce spało i mu niewygodnie będzie....:sorry2: Albo mam nie kichać, nie wzdychać, ma mi się nie odbijać, bo dzieckiem trzęsę :-)
Z jedzeniem też są jaja, w zasadzie to muszę jeść jak M nie widzi - nie sól, nie smaż, nie... O masakra. A jak mnie kiedyś z colą zobaczył, to o mało na zawał nie zszedł :-)

A się rozczuliłam :happy2: Akurat mam dobrą fazę. Zauważyłam, że mam ostatnio humorki jak ... baba w ciąży. Albo płaczę - nie wiem dlaczego, albo mnie wszystko wkurza - że słońce wstaje z prawej, a nie z lewej strony bloku, że sąsiedzi raczyli do ich własnego mieszkania wrócić i jeszcze mają czelność się kąpać, że gołębie gruchają, itp, itd. A z M to się ciągle kłócę. Dobrze, że za tydzień jadę do mamy na tydzień, bo inaczej ta ciąża by się dla nas rozwodem skończyła :-D

reklama
Witam sie porannie :-)

Zaraz zrobie kawke i poczytam co sie dzieje na swiecie. Dziekuje bardzo wam wszystkim za gratulacje, moze to glupie ale jakos tak zupelnie inaczej sie czuje jak juz wiem kto tam siedzi a nie tak troszke bezosobowo. Coz kinder niespodzianka rozpakowana :-D

mysza to pieknie ci tesciowa urzadzili z tym autobusem :-D:-D:-D

madzik dzamena jakos po poludniu pod wieczor o ile dobrze pamietam

louise ciesze sie razem z toba z powrotu do domku

vanilka co do starszego brata to przyjal to dizelnie "na klate":-D spiacy byl juz ale martwil sie jak ten brat bedzie sikal skoro ma takiego malego :-D:-D:-D bo pokazalam mu zdjecie

aneta witam w gronie niewyspanych :tak: ja niestety spie na niby tak dochodze do wniosku, bo jakos wstaje to od razu spac mi sie chce a w nocy to co godz mam otwarte oczy a lokatorek jak tylko zblizam sie do M sygnalizuje ze mu bedzie ciasno :-)

Milego dzionka wszystkim

Do góry