reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hejka

Przede wszystkim zdrówka dla tych, które w tej chwili są pociągające;-)
Ashika gratuluję chłopaka!
Kama bardzo ładna sukienka, Świetny wybór!

Jak się Was tak czyta to można ślinotoku dostać normalnie. Ale co tam dołącze się. Wczoraj w pracy zamówiłyśmy sobie pizzę i się obżarłam jak bąk:baffled: Pyszna była mniam mniam....

No i pochwalić się muszę poczyniłam pierwsze zakupy dla Młodej. Oczywiście poszłam w kolor różowy:-D Się cholipa napatrzeć nie mogłam takie to piękne jest. Mam tylko nadzieję, że Majce jajeczka nie wyrosną bo chłopak w różu jakoś mi sie gryzie :baffled:

Ashika gratuluje synka :)))
Ja już wstałam i powoli się spakuję bo koło 16 wybywam :))
Ao ktorej nasza Dzamena ma wizytę dzisiaj???

Dzień dobry :-) ja już od godziny na nogach. Dzień zapowiada się pracowicie. Mam w planach umyć okna, posprzątać mieszkanie, upiec ptysie i usmażyć naleśniki :-) zobaczymy czy wszystko uda mi się zrobić :-D

Ashika, gratuluje synka :-)

Agatha, mi też gin mówił, że żadne wygrzewanie nie wchodzi w grę bo to niebezpieczne dla dziecka...

czesc laseczki :-)

witam sie porannie w super nastroju. na poczatek chcialam powiedziec :

ashika gratuluje syneczka :-)

bo tyle tylko rzucilo mi sie oczy od razu jak weszlam. widze ze wiesci dobre. poczytam was jak zdaze. bo o 11 wraca M i ostatnie zakupy robimy. jutro wielki powrot do domu!!!!!!!!! jupi!!!!!!! hura!!!!!
narazie jestem bez mebli kuchennych w tym kuchenki i zlewu :-D:szok: moze za tydz 2 beda a jak nie to swieta beda 'super'. ale najwazniejsze ze bede juz u siebie :-) duzo jeszcze brakuje i bedzie z czasem uzupelniane. porobilam pare fotek komorka jeszcze z niegotowego mieszkania ale moze wstawie jutro a jak posprzatam i znajde gdzies aparat (hmmmmm-gdziez on jest-w koszu na bielizne czy w lodowce :-)) to juz foty cykne porzadne. zaczyna mi sie podobac-nawet kolorek na scianie w kuchni-ale tak mnie niemilo zaskoczyl. radosc psuje mi tylko fakt ze moj M idzie jutro na kawalerski. mam nadzieje ze sie zachowa na poziomie i ze nie bedzie tam zadnych zdzir. no a za 3 tyg mam wesele i nie mam kiecki i b nie chce tam isc. ale wiadomo..."nie chcem ale muszem"- bo to b dobry kolega mojego M i syn naszego szefa i znamy sie od lat 15. dobra nie marudze wam. dopije kawke i ide do lazienki-nie mam nawet kiedy was poczytac

ale kopie ten moj synek :-) no normalnie dzien w dzien kopniaczki i wariowanie u mamusi-ale to b mile uczucie-zreszta chyba akurat Wam nie musze tego mowic ;-) :-)

Ostatnia edycja:
Hejka :happy2:

Ashika Witamy w gronie mam z jajami :happy2::happy2::happy2::happy2:
Ogromne gratulacje !!!!!!Jak starszak zareagowal ???

madzik Ale Ci super z tym wyjazdem :tak:Milego weekendu zycze !!!

dzamena dzisiaj Ty masz usg ??

u mnie z choroba lepiej .Katar mam ale lekki i oslabiona jestem .wkoncu bol glowy minol !!
Jutro zapewne juz bede w formie:happy2:

cześć dziewczynki:-)

ale jestem niewyspana, ten mój piękny wstał z "drzemki" o 1,poszedł sie kąpać a potem się wiercił bo chyba nie umiał zasnąć a mnie to budziło :no:

beatka to fajnie,wrzuć zdjecia na wątek z zakupami:-)
keeejt tylko się nie przepracuj i uważaj na siebie szczególnie przy tych oknach,powolutku nio nio :-)
louise superowo ze już się przeprowadzasz, doczekałaś się :)))

Ostatnia edycja:
anetka ja tez sie ciesze bardzo bardzo :-) a z tym wybudzaniem ze snu to Cie b dobrze rozumiem. jak tu mieszkalam to wlasnie zawsze ktos wstawal w nocy do wc albo posiedziec w kuchni przy swietle i poczytac itp-od razu sie budzilam a czesto sie po takim czyms nie da juz zasnac...

wstałam ... nie z własnej woli, bo to nie moja pora jest, ja to typowa sowa jestem, mogę całą noc nie spać, ale rano nie zbliżać się do mnie:-p A mój M to odwrotnie, wieczorem nieżywy, ale rano skowroneczek. Mam nadzieję, że Mała we mnie się wda ze spaniem, bo ja dziekuję za pobudki przed kogutem...
No, a wracając do tematu... M się rano zebrało na czułości i budził mnie, żeby powiedzieć mi, że mnie kocha... I nie wiem teraz, czy się złościć na niego, czy nie :-D A potem powiedział brzuchowi, że go (w zasadzie to ją) bardziej ode mnie kocha. A tak marudził we wtorek, że to córka ma być :-D:-D:-D

Ten mój M to cudak jest - mam nie kłaść się na boku, bo jeśli akurat dziecko ma główkę z tej strony, na której ja się kładę, to dziecko będzie na główce spało i mu niewygodnie będzie....:sorry2: Albo mam nie kichać, nie wzdychać, ma mi się nie odbijać, bo dzieckiem trzęsę :-)
Z jedzeniem też są jaja, w zasadzie to muszę jeść jak M nie widzi - nie sól, nie smaż, nie... O masakra. A jak mnie kiedyś z colą zobaczył, to o mało na zawał nie zszedł :-)

A się rozczuliłam :happy2: Akurat mam dobrą fazę. Zauważyłam, że mam ostatnio humorki jak ... baba w ciąży. Albo płaczę - nie wiem dlaczego, albo mnie wszystko wkurza - że słońce wstaje z prawej, a nie z lewej strony bloku, że sąsiedzi raczyli do ich własnego mieszkania wrócić i jeszcze mają czelność się kąpać, że gołębie gruchają, itp, itd. A z M to się ciągle kłócę. Dobrze, że za tydzień jadę do mamy na tydzień, bo inaczej ta ciąża by się dla nas rozwodem skończyła :-D

reklama
Witam sie porannie :-)

Zaraz zrobie kawke i poczytam co sie dzieje na swiecie. Dziekuje bardzo wam wszystkim za gratulacje, moze to glupie ale jakos tak zupelnie inaczej sie czuje jak juz wiem kto tam siedzi a nie tak troszke bezosobowo. Coz kinder niespodzianka rozpakowana :-D

mysza to pieknie ci tesciowa urzadzili z tym autobusem :-D:-D:-D

madzik dzamena jakos po poludniu pod wieczor o ile dobrze pamietam

louise ciesze sie razem z toba z powrotu do domku

vanilka co do starszego brata to przyjal to dizelnie "na klate":-D spiacy byl juz ale martwil sie jak ten brat bedzie sikal skoro ma takiego malego :-D:-D:-D bo pokazalam mu zdjecie

aneta witam w gronie niewyspanych :tak: ja niestety spie na niby tak dochodze do wniosku, bo jakos wstaje to od razu spac mi sie chce a w nocy to co godz mam otwarte oczy a lokatorek jak tylko zblizam sie do M sygnalizuje ze mu bedzie ciasno :-)

Milego dzionka wszystkim

Do góry