Witam radośnie bo już piątek
kama nie mam takiej wody, bardziej gęste raczej a takie wodniste miałam na samym początku ciąży więc nie wiem
a siwe włosy to ja znalazłam ostatnio 2
keejt gratulacje synusia
ania_pesta ja też bym chciała wić ale nie mam jeszcze jak:-(A z paluszkami jak w niczym to nie przeszkadza to pewnie że nie ma co męczyć dzieciaczka;-)
kuuska jak już napisały dziewczyny teraz jedynie masaż choć ja tu też ostrozna jestem bo chyba jak się mocno masuje to grudy tłuszczu rozbijasz a w tym tłuszczu złogi toksyn siedzą więc ja się boję żeby to do krwiobiego i maluszka nie dotarło, ale sobie wymysliłam teorie co
Będę się martwić po porodzie
ashika gtatki synka, cieszy się bracik starszy?
supcio coneco czytałam złe opinie.A znieczulenie jest dla ciężarnych, bez znieczulenia ja bym się nie dała dotknąć
Vanilka dobrze że Ci lepiej. Ja tez wczoraj na letiaka i dzi ś drapie w gardle, zdradliwa pogoda
aneta-h mój M też ma pojedyńcze siwe włosy a że jest ich więcej niż 5 lat temu też twierdzi że to przezemnie:-)Dieta przy karmieniu niestety jest ale to głównie na samym początku, potem nie jest juz tak źle, ja jadłam i bigos i fasole ale pomalutku i po obserwacji dziciaczka. Ja jedynie białka nie mogłam krowiego bo Emi miała skaze i szynki kupnej mi lekarz zabronił
tweenie już sobie wyobrażam jak się zezłościłaś na M, nic a nic się nie dziwię, oni czasem jak coś pierdykną to włos się jeży
u mnie się wszystko samo robi, pierze gotuje zmywa sprzata itd. i dzięki temu ja się nic a nic nie fatyguje
A z dentystą mam tak samo jak ty
kropa a piłaś na noc te rozrzedzajace środki?bo może przez to Cię męczyło
emih Emi tez miała skaze niestety więc i ze mnie szybko zeszło, przy porodzie miałam 64 a 1,5miesiąca później 48 ale jak fajnie prezentował się wówczas mój biust
niunia ćwiczenia kegla jak napisała
emi na pewno pomagaja dojść do formy po porodzie i utrzymują podwozie w dobrym stanie ;-)i wogóle są przydatne
ewelad ale miesliście wyżerke:-)
mammi kuruj się, zdrówka życzę i odpoczynku kochana;-)
agatha ja tez tak niestety myślę jak ty o
asieńce ale obysmy się myliły.
aisim fajnie że wróciłaś,juz zaczynała się gadka gdzie się podziewasz;-), nie da rady na L4 skoro już masz dosyć?
ashika a jak żylaki leczyć w ciąży?ja mam pajaczki ale nic nie robie bo nie wiedziałam że coś można w ciązy
keejt ani się nie próbuj brać za okna nu nu
louise to hip hip hura że jutro do domku, cieszyć się razem z tobą:-)
Ja ma dzis lepszy humor nie powiem
Wszystko się bierze stąd że ja muszę mieć wszystko przygotowane, poukładane, ustalone i ma hulać a M jest delikatnie mówiąc spontaniczny na zasadzie potem się będziemy martwić a ja nie lubię mieć świadomości że za dwa dni będzie trzema się gimnastykować i martwić żeby coś załatwić bo zaraz trace apetyt i mam jakies lęki.Druga rzecz jest taka że dla mnie DOM to oaza spokoju a my się mamy wspierać dlatego M nie słyszy krytyki tylko mówię trudno to nie koniec swiata ale jak ja zwale to gada jak stara klępa
i to było z winy jego bo nie dopytał księgowej a potem kazał mi zmieniać daty na fakturach i zadne z nas nie zauważyło że że po nowej dacie juz była FV wystawiona. Oczywiście nie krzyczy na mnie ale mówi podniesionym tonem a widzę że jest zły a ja nie lubię jak jest zły
i od poczatki się kłócimy przez ta firme bo na samym początku niesłusznie dowalił się do czegoś, ja się zraziłam zaparłam i entuzjazmu juz nie mam
Nie mogę słuchać krytyki jak od szefa od kochanka i ojca mojego dziecka któremu piore w dodatku gacie
wczoraj powiedział że pojedzie do irlandi z kuzynem albo gdzies na 5 lat żeby się dorabiać, postukałam się w czoło , ja wiem że on chce dobrze ale kurde ja się tak cieszyłam ta ciążą i tym razem mielismy cieszyć się z ukochanym a tu haje o pierdoły.Nagadałam żeby sobie partnerke zmienił
Był miły cały dzień a ja burak:-(i przedwczoraj moje ukochane goździki mi kupił
oczywiscie pogodzilismy się tzn ja sobie pobeczałam itd. on siła spokoju przytulił i tyle
ale ja naprawde kiepsko z głową w tej ciąży i śpiocha mam strasznego, wczoraj z tych nerwów 3 razy wymusiłam pierwszeństwo a dotad zdarzyło mi się to raz jak ledwo zdałam prawko:-(no i przepraszam że tak nawyzywałam wczoraj ale tak strasznie mi się chciało choć tak na pół gwizdka zakląć bo w domu mi nie wolno, mam nadzieję że wybaczycie