reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ja tez chcialam wam zyczyc dobrej nocy ale czekam na Ashike i wiadomosci od niej.
co do Asienki to mnie tez przyszly juz do glowy glupie mysli,ale moze lepiej nie gdybajmy,poczekajmy cierpliwie,cierpliwosc czasami poplaca:)

czesc dziewczyny!
Wczoraj wrociłam z M z Karpacza, troche doładowałam akumulatory, a dzis juz bylam w pracy, ale przy najblizszej wizycie bede brac chyba l4, bo dzis o 12 mialam kryzys i myslalam ze nie wysiedze. Strasznie mi plery i kregoslup nawalac zaczyna.
Jeszcze nie przebrnelam przez posty z zaległosciami, nie wiem czy dam rade bo tyle naprodukowałyście...ale to dobrze))
moze ktoras moze jakis skrot napisac co sie działo ostatnimi czasy!!
Mam nadzieje ze dobrze sie czujecie i Wy i dzieciaczki!!
Od jutra obiecuje czynnie uczestniczyc w zyciu forum!! A swoja droga stęskniłąm sie za Wami!

Ja tez czekam na Ashike ,więc jeszcze nie idę spać.
Anetka ja uwielbiam pączki -od zawsze hihi
Boże jak się cieszę,że jutro jade do Brennej z rodzicami-jakaś nowośc bo od listopada praktycznie cały czas kibluje w domu bo tu grypa panowała , bo tutaj znowu cos itp A jutro ma byc i w sobotę ładna pogoda ,więc posiedzę na ogrodzie i pochodzę na krótkie spacerki!!

aisim fajnie ze wrocilas!!tak tak lektura to niezla do nadrobienia:)zycze przyjemnego czytania:D

madzik zazdroszcze takiego wyjazdu,odpoczynku i to w dodatku bez M!!

Ashiko babo jedna odezwij sie wreszcie!!!

ja sie poddaje!padam na pyszczek a jutro po 5 pobudka bo do pracy,naszczescie pozniej juz weekend!!!odezwe sie pewno poznym popludniem!!!
slodkich snow brzuchatki:)

asim czesc w koncu zes sie odezwała ,nawet dzis sie zastanawiałsmy nad Twoim samopoczuciem,nie wiem czy tak sie da opisac w skrucie
.chyba sama musisz nadrobic .sa cudne wiesci ale tez złe wiec nie bede sie za bardzo rozpisywac.

reklama
Ashika, gdzieeeeee jesteś???????

Niech już M wróci bo mi smutno wieczorami:-:)-(

Dzamenka
, wiesz, że już w środę otwierają PORT ŁÓDŹ, byłam w szoku bo codziennie tam przejeżdżam i wydawało mi się ze jeszcze na 2 miesiące mają roboty a oni już otwierają

Do góry