reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
ja tez chcialam wam zyczyc dobrej nocy ale czekam na Ashike i wiadomosci od niej.
co do Asienki to mnie tez przyszly juz do glowy glupie mysli,ale moze lepiej nie gdybajmy,poczekajmy cierpliwie,cierpliwosc czasami poplaca:)

czesc dziewczyny!
Wczoraj wrociłam z M z Karpacza, troche doładowałam akumulatory, a dzis juz bylam w pracy, ale przy najblizszej wizycie bede brac chyba l4, bo dzis o 12 mialam kryzys i myslalam ze nie wysiedze. Strasznie mi plery i kregoslup nawalac zaczyna.
Jeszcze nie przebrnelam przez posty z zaległosciami, nie wiem czy dam rade bo tyle naprodukowałyście...ale to dobrze))
moze ktoras moze jakis skrot napisac co sie działo ostatnimi czasy!!
Mam nadzieje ze dobrze sie czujecie i Wy i dzieciaczki!!
Od jutra obiecuje czynnie uczestniczyc w zyciu forum!! A swoja droga stęskniłąm sie za Wami!

Ja tez czekam na Ashike ,więc jeszcze nie idę spać.
Anetka ja uwielbiam pączki -od zawsze hihi
Boże jak się cieszę,że jutro jade do Brennej z rodzicami-jakaś nowośc bo od listopada praktycznie cały czas kibluje w domu bo tu grypa panowała , bo tutaj znowu cos itp A jutro ma byc i w sobotę ładna pogoda ,więc posiedzę na ogrodzie i pochodzę na krótkie spacerki!!

aisim fajnie ze wrocilas!!tak tak lektura to niezla do nadrobienia:)zycze przyjemnego czytania:D

madzik zazdroszcze takiego wyjazdu,odpoczynku i to w dodatku bez M!!

Ashiko babo jedna odezwij sie wreszcie!!!

ja sie poddaje!padam na pyszczek a jutro po 5 pobudka bo do pracy,naszczescie pozniej juz weekend!!!odezwe sie pewno poznym popludniem!!!
slodkich snow brzuchatki:)

asim czesc w koncu zes sie odezwała ,nawet dzis sie zastanawiałsmy nad Twoim samopoczuciem,nie wiem czy tak sie da opisac w skrucie
.chyba sama musisz nadrobic .sa cudne wiesci ale tez złe wiec nie bede sie za bardzo rozpisywac.

reklama
Ashika, gdzieeeeee jesteś???????

Niech już M wróci bo mi smutno wieczorami:-:)-(

Dzamenka
, wiesz, że już w środę otwierają PORT ŁÓDŹ, byłam w szoku bo codziennie tam przejeżdżam i wydawało mi się ze jeszcze na 2 miesiące mają roboty a oni już otwierają

Do góry