reklama
kropa501
Fanka BB :)
ja piję kakao jem chleb z mielonką i oglądam Majkę
No kurczę, aż musiałam swojego M. po mielonkę wysłać
dziewczynki, a co u Asieńki? bo coś długo się nie odzywa
Też się zastanawiam, kurczę, ktoś ma z nią jakiś kontakt?
M
madzik1980
Gość
Mammi , Vanilka zdrówka życzę!!
Ewcik chyba nikt nie wie co u Asienki nietety-miejmy nadzieję,że sie odezwie niedługo.
Ja juz leżę w łożku z lapkiem-taki leń ze mnie.Zjadlam znowu pączka na noc-masakra z tym moim apetytem hehehe
Mruczka faktycznie ta pogoda zdradliwa bardzo-cieplo ,ale wieje.
Dzamena ja z całych sił będe trzymac kciuki za dziewczynkę ))
Ewcik chyba nikt nie wie co u Asienki nietety-miejmy nadzieję,że sie odezwie niedługo.
Ja juz leżę w łożku z lapkiem-taki leń ze mnie.Zjadlam znowu pączka na noc-masakra z tym moim apetytem hehehe
Mruczka faktycznie ta pogoda zdradliwa bardzo-cieplo ,ale wieje.
Dzamena ja z całych sił będe trzymac kciuki za dziewczynkę ))
kropa501
Dziewczyny, a znacie ten kalendarz ciąży?
24 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 24 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
My z M. oglądamy regularnie, M. twierdzi, ze jest wzrokowcem i to do niego przemawia
24 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 24 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
My z M. oglądamy regularnie, M. twierdzi, ze jest wzrokowcem i to do niego przemawia
Dziewczynki, ja strasznie Wam chcę podziękować, że jesteście, jakoś bardzo bardzo brakowałoby mi Was...
Byłoby super jakbyśmy kiedyś jakieś spotkanko w realu zrobiły, najlepiej ze szkrabami już...
Ja właśnie oglądam House, pies i Maja śpią koło mnie, leczę katar i gardło.
Też się martwię co u Asieńki, ale jakieś mam przeczucia, że jakby było wszystko ok to już powiadomiłaby nas.
Jutro znowu aktywny dzień, do pracy na troszkę, do makro na zakupy i jeszcze kilka innych rzeczy.
Ewcik, ja też wolę poczytać książki do poduszki, a nie w komputerowej wersji.
Byłoby super jakbyśmy kiedyś jakieś spotkanko w realu zrobiły, najlepiej ze szkrabami już...
Ja właśnie oglądam House, pies i Maja śpią koło mnie, leczę katar i gardło.
Też się martwię co u Asieńki, ale jakieś mam przeczucia, że jakby było wszystko ok to już powiadomiłaby nas.
Jutro znowu aktywny dzień, do pracy na troszkę, do makro na zakupy i jeszcze kilka innych rzeczy.
Ewcik, ja też wolę poczytać książki do poduszki, a nie w komputerowej wersji.
madzia Ty to pączkowa kobitka jesteś:-)
oj dziewczynki ale pochorowałyscie się, zdrówka życzę mammi, vanilka, agatha, mruczka:-) zdrówka zdrówka
też myśle często o asieńce
emih jak bedziesz miała czas to wyślij mi też proszę rudaanetas@interia.pl z góry dzięki bardzo
oj dziewczynki ale pochorowałyscie się, zdrówka życzę mammi, vanilka, agatha, mruczka:-) zdrówka zdrówka
też myśle często o asieńce
emih jak bedziesz miała czas to wyślij mi też proszę rudaanetas@interia.pl z góry dzięki bardzo
dzamena
agatko ja nie chce bron Boze nic wyrokowac ale tez juz własnie wydaje mi sie ze cos jest nie tak z asienka ,jakies mam dziwne przeczucia ,oby mnie myliło
kuruj sie kochana
oczywiscie tez jestem za spotkaniem
dziewczynki dziekuje za ciepłe mysli o nas a wogóle to jestem przybita,czemu musimy tyle cierpiec
kuruj sie kochana
oczywiscie tez jestem za spotkaniem
dziewczynki dziekuje za ciepłe mysli o nas a wogóle to jestem przybita,czemu musimy tyle cierpiec
reklama