reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Mammi , Vanilka zdrówka życzę!!
Ewcik chyba nikt nie wie co u Asienki nietety-miejmy nadzieję,że sie odezwie niedługo.
Ja juz leżę w łożku z lapkiem-taki leń ze mnie.Zjadlam znowu pączka na noc-masakra z tym moim apetytem hehehe
Mruczka faktycznie ta pogoda zdradliwa bardzo-cieplo ,ale wieje.
Dzamena ja z całych sił będe trzymac kciuki za dziewczynkę :)))

Dziewczynki, ja strasznie Wam chcę podziękować, że jesteście, jakoś bardzo bardzo brakowałoby mi Was...
Byłoby super jakbyśmy kiedyś jakieś spotkanko w realu zrobiły, najlepiej ze szkrabami już...

Ja właśnie oglądam House, pies i Maja śpią koło mnie, leczę katar i gardło.

Też się martwię co u Asieńki, ale jakieś mam przeczucia, że jakby było wszystko ok to już powiadomiłaby nas.

Jutro znowu aktywny dzień, do pracy na troszkę, do makro na zakupy i jeszcze kilka innych rzeczy.

Ewcik, ja też wolę poczytać książki do poduszki, a nie w komputerowej wersji.

madzia Ty to pączkowa kobitka jesteś:-)

oj dziewczynki ale pochorowałyscie się, zdrówka życzę mammi, vanilka, agatha, mruczka:-) zdrówka zdrówka

też myśle często o asieńce:confused:

emih jak bedziesz miała czas to wyślij mi też proszę rudaanetas@interia.pl z góry dzięki bardzo :)

agatko ja nie chce bron Boze nic wyrokowac ale tez juz własnie wydaje mi sie ze cos jest nie tak z asienka ,jakies mam dziwne przeczucia ,oby mnie myliło
kuruj sie kochana
oczywiscie tez jestem za spotkaniem
dziewczynki dziekuje za ciepłe mysli o nas a wogóle to jestem przybita,czemu musimy tyle cierpiec

Cześć Dziewczyny!
Ale to fajne uczucie jak Maleństwo buszuje w brzuszku... uwielbiam te momenty...
Ashika - jak tam wizyta?

reklama
Do góry