reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Mammi , Vanilka zdrówka życzę!!
Ewcik chyba nikt nie wie co u Asienki nietety-miejmy nadzieję,że sie odezwie niedługo.
Ja juz leżę w łożku z lapkiem-taki leń ze mnie.Zjadlam znowu pączka na noc-masakra z tym moim apetytem hehehe
Mruczka faktycznie ta pogoda zdradliwa bardzo-cieplo ,ale wieje.
Dzamena ja z całych sił będe trzymac kciuki za dziewczynkę :)))

Dziewczynki, ja strasznie Wam chcę podziękować, że jesteście, jakoś bardzo bardzo brakowałoby mi Was...
Byłoby super jakbyśmy kiedyś jakieś spotkanko w realu zrobiły, najlepiej ze szkrabami już...

Ja właśnie oglądam House, pies i Maja śpią koło mnie, leczę katar i gardło.

Też się martwię co u Asieńki, ale jakieś mam przeczucia, że jakby było wszystko ok to już powiadomiłaby nas.

Jutro znowu aktywny dzień, do pracy na troszkę, do makro na zakupy i jeszcze kilka innych rzeczy.

Ewcik, ja też wolę poczytać książki do poduszki, a nie w komputerowej wersji.

madzia Ty to pączkowa kobitka jesteś:-)

oj dziewczynki ale pochorowałyscie się, zdrówka życzę mammi, vanilka, agatha, mruczka:-) zdrówka zdrówka

też myśle często o asieńce:confused:

emih jak bedziesz miała czas to wyślij mi też proszę rudaanetas@interia.pl z góry dzięki bardzo :)

agatko ja nie chce bron Boze nic wyrokowac ale tez juz własnie wydaje mi sie ze cos jest nie tak z asienka ,jakies mam dziwne przeczucia ,oby mnie myliło
kuruj sie kochana
oczywiscie tez jestem za spotkaniem
dziewczynki dziekuje za ciepłe mysli o nas a wogóle to jestem przybita,czemu musimy tyle cierpiec

Cześć Dziewczyny!
Ale to fajne uczucie jak Maleństwo buszuje w brzuszku... uwielbiam te momenty...
Ashika - jak tam wizyta?

reklama
Do góry