reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

dziekuje kochane jestescie wszystkie bez wyjatku:tak::tak:
zdjecia dodam napewno!!dzisiaj kupilam juz buty wiec kolejne z glowy:zawstydzona/y:
emih ja prosze o wersje tej ksiazeczki!bardzo duzo o niej slyszalam;-)
u mnie nie bedzie dzisiaj kolacji bo nie mamy nic w lodowce na co mialabym ochote:no:

reklama
Witam;-)
Informuję ,że żyję- choć niestety ledwo....Choróbsko mnie dopadło,głowa boli strasznie, z nosa kapie, w kościach łamie.Ogólnie rzecz biorąc taragedia:-(I to akurat teraz jak się zrobiło wiosennie:baffled:
Z dzidzią wszystko dobrze tzn.aktywna bardzo:tak:
Przepraszam,ale z tym samopoczuciem nie ma szans,żebym dziś Was nadrobiła:sorry2:.Jutro zasiądę przed kompem z rana i doczytam.
Tęsknię za forum i przede wszystkimi za Wami;-) , muszę powrócić do większej forumowej aktywności bo żle mi bez Was;-)
Miłego wieczorku

Ewcik- to kolacyjke mamy taką samą- ja też wcięłam grzankę z szynką i zółtym serem na prośbe córy :)

Agatha- właśnie o "Języku niemowląt" pisałyśmy z Ewcik na "zakupach" Jak ktoś chce poczytać- mam wersję elektroniczną i mogę podesłać :)

dokładnie, właśnie dziś kupiłam w promocji Język niemowląt plus Język Dwulatka;-)

emih to smacznego, ja już wykąpana, tosty prawie gotowe, łóżeczko naszykowane-także wszystko gotowe do oglądania tv:-D jakbym już się dziś nie pojawiła na forum, to miłego wieczorku kochane no i spokojnych snów:-)

emih ja poproszę ładnie o tę książkę, jeśli można, ewelad@op.pl, a te samotne wieczory, to nie o mnie chodziło chyba-ja mam mojego D pod dostatkiem, a nawet za dużo, bo chory w domku siedzi od wtorku i zaburza mój rytm:-)
mammi zdrowiej:-)

mammi dużo zdrówka kochana!!!

ja też gdzieś mam wersję elektroniczną, ale nie lubię czytać książek z komputera, nie umiem jakoś się na tym skupić;-)

łoj juz wyszli goscie ,nareszcie .juz zaczynaja mnie meczyc goscie jak za długo posiedza
aghata.emih zobaczymy jutro ,ale myslcie juz dzis troszeczke
mysza,madzik no pocieszyłyscie mnie co do wielkosci dzieci no ale faktycznie mamy prawie taki sam wiek ciazy i podobnie nam dzieci rosna
ciekawe co tam u ashiki

mammi my tez sie za Toba steskniłysmy

mammi duzo zdrowka i wracaj do nas szybko!!
dzamena ja tez juz coraz mniej lubie gosci,jakos tak mi przeszkadzaja i ulozeniu sie na kanapie z lapkiem w reku:/
ashika to pewno do jutra w niepewnosci na potrzyma;)

Witam;-)
Informuję ,że żyję- choć niestety ledwo....Choróbsko mnie dopadło,głowa boli strasznie, z nosa kapie, w kościach łamie.Ogólnie rzecz biorąc taragedia:-(I to akurat teraz jak się zrobiło wiosennie:baffled:
Z dzidzią wszystko dobrze tzn.aktywna bardzo:tak:
Przepraszam,ale z tym samopoczuciem nie ma szans,żebym dziś Was nadrobiła:sorry2:.Jutro zasiądę przed kompem z rana i doczytam.
Tęsknię za forum i przede wszystkimi za Wami;-) , muszę powrócić do większej forumowej aktywności bo żle mi bez Was;-)
Miłego wieczorku
Dokladnie tak samo sie czuje :nerd:
glowa to mi chyba dzisiaj peknie od kataru ..

ide spac dobranoc

reklama
Ja się prawie popłakalam jak M powiedział, że jutro wieczorem ma przyjść nasza koleżanka. Jeszcze do południa daję radę, ale wieczorem umieram. Pół nocy nie śpię, ale na gości nie mam siły...Dzisiaj latałam za tortem i pierogami i chyba mnie przewiało-taka zdradliwa pogoda. Niby cieplo, ale zimny wiatr. Teraz mnie wszystko boli.

Do góry