co do porodu,to właśnie gadałam z kumpelą co rodziła w styczniu a tym szpitalu co ja będę i za poród rodzinny się nie pąłci,im to objętne ponoć czy jestem sama czy ktos jeszcze jest, a co do znieczulenia to napsiała ze mozna sobie wykupic za 500zł, ale ponoć niema sesnu,u niej byla taka fajna położna i ona sama powiedziala ze to jest to samo co sie z kasy dostaje, a poza tym i tak niedostaje sie takiej dawki zeby niebolało bo trzeba czuć jakieś bole i wieiedziec kiedy przec, kumpela dostała środek rozluzniający i przeciwbólowy z kasy
ale miałam przeboje z obiadem

M sie zchciało białego barszczu z torebki z jajakiem i kiełbasą, no to zrobiłam rosołek i miałam ten barszcz wymieszać ze śmietanką i do tego rosołu,no ale chyba źle wymieszałam i miałam pełno grudek,więc się wkurzyłam i wylałam, no to M pojechał po drugie opakowanie, otwieram je,juz mam wsypywać a tam data wazności 02.10, oj nie.....nie bedę dawała dzidzi przeterminowanej zupy

no i musiał pojechac po 3 torebke hihi, i wreszcie się udało, bo kupił inne z Winiar,a tamte pechowe to z Knorra
moja teściowa pracuje w złobku, na całe Zabrze są 2 złobki (to altescheimy sa 4) więc teściowa mówi ze teraz to normalka ze zapisaywać przychodzą kobiety w ciąży
ashika dobrze ze się nic nie stało,ja też bym miała dzis wypadek,jade sobe a tu z lewej mi koleś wyjeżdza i prosto na mnie, zahamował i mnie ominął,ale serca to miałąm w gardle, też jechałam bez pasów, ale od razu zapięłam po tym,pasy by mi tu nic nia dały,ale nie, już zapinam
jasne ze możesz zapytać,jestem fizjoterapeutką, czyli masaże, ćwiczenia itp
kama no bo jak nie prauje juz to mi się czasem nudzi to albo coś poprasuje,ale sprzatne :-), a jak tam "udupcone schabowe"?

smakowały?
tiffi ja kupuje wózek 3w1 więc tam bedzie fotelik, wrzuca sie go tylko na stelaż i na zakupki po hipermarkecie w sam raz:-) po co z całą gondolą jeżdzić
mammi ładnie to tak marnować barszczyk teściowej?? :-)
perla fajnie ze się Wam udało z tym mieszkankiem