reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
witam z rana:-) śniadanie było, teraz chyba do sklepu się przejdę dzieciowego coś pooglądać:-) fajne słońce, ale zimno buuuu

Geperty, jeśli kolej na tydzień chłopaczków to może ja będę wyjątkiem potwierdzającym regułę...

Pod warunkiem, że ja też będę takim wyjątkiem :-D, no i Perla :tak:, a może jednak ustalmy, że to ma być też tydzień dziewczynek i będzie po kłopocie ;-):-D.

kasik to się będziemy wizytować dwie :tak: Ja niestety dopiero na 18-stą

Idę jutro zrobić badanie krwi i moczu. Miałam to zrobić w przyszłym tyg. ale tak puchnę, że lepiej dmuchać na zimne. Możliwe, że to nic takiego i po prostu taka moja uroda bo z Małym też tak miałam ale po co mam mieć do siebie później jakieś pretensje. No i zobaczę w końcu jak tam to moje żelazo.

Beatka - ja chyba też tak późno, jak nie o 19, ale musze zadzwonic go mojego gina, bo sobie nie zapisałam.:-) Ja wczoraj robiłam mocz i morfologię i mi żelazo niestety tez już spadło, ostatnio było ok. Chyba trzeba będzie pogodzic sie z buraczkami...

WItam i ja w piękny słoneczny dzień! :-D

Kasik- to chyba jedną nogą wprosiłam się do Ciebie na śniadanie albo resztki jadłam bo również twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką... Tyle tylko ze teraz po tej rzodkiewce i ja mam czkawkę i córa w brzuchu :-D

emih - ja twarożek znosze świetnie, zwłaszcza że chodził za mną parę dni. Wreszcie zaspokoiłam swoją zachciankę:-D

madzik, keeejt - wy też w klubie wizyt 17 marca:-)

cześć dziewczynki:-)

ja już też po śniadanku, serek z domkiem+rzodkiewka+ogórek i chleb pumpernikiel:-) no i jedno monte i banan.. pojadłam, o tak ;-) zaraz idę myć włosy, a o 14 na jogę:-) miłego dnia wszystkim :-)

Witam się z rana :-)
Po pierwsze życzę Wszystkiego Najlepszego dla Waszych Mężczyzn z okazji Ich święta :happy2:
Właśnie wstałam i piję kakao, no i teściowa nawala na telefon, ale nie mam ochoty odebrać... Znowu będzie zanudzać, wrrr za robotę by się wzięła...

Zaraz idę do sklepu kupić coś konkretnego na śniadanie no i M jakiś prezencik. Ja sobie kupiłam buty, Jemu planuję koszulki. W sumie nigdy nie kupujemy nic na te"Święta", ale teraz stwierdziłam, że cała kasa idzie w remont, potem pójdzie w dziecko i sami zostaniemy goli i weseli :-D A tak to przynajmniej coś będziemy mieli z życia.

reklama
geperty, tweenie ja w temacie fotelików w ogóle się nie orientuję (zresztą tak samo jak wózków), a powiedzcie kupujecie taki zestaw wózek + fotelik, czy w ogóle oddzielnie, możecie wkleić linka do tych fotelików. ja w ogóle o tym nie myślę, ale chyba niedługo powinnam zacząć
jedyneczka ja też nie wiem jak można depilatorem brrr, dlatego dla mnie najlepszy był krem, gładziutko, bezproblemowo, ale teraz ginka mi odradziła z powodu składów tych kremów i bliskości, więc trochę jest smuteczek, a maszynka przyprawia mnie o słabość, no ale jak trzeba to trzeba
patipaula ja mam katar non stop ale taki wodnisty na początku też krew mi leciała, ale generalnie to normalne w ciąży, a może masz chore zatoki
arlecia projektujesz wnętrza no proszę - fajnie, bo ja juz pisałam na tym forum, że mam problem z małą łazienką, mamamy łazienkę 4m w której ma być kibelek umywalka i jest wolne miejsce z różnych przyczyn nie będzie tam prysznica, pralka jest gdzieś indziej, a tam nie wiem co wstawić, nie wiem jaką kolorystykę wybrać, by było ładnie i elegancko, na górze mamy brązy więc na dole już nie chcę, mam też problemy z kuchnią echhh w ogóle wkurza mnie to wszystko
ashika jak ja cię dobrze rozumiem, bo mnie wkurza to decydowanie i nie mam już siły bo ciągle muszę iść na kompromis (na zgniły kompromis)
emih no tak domyślam się, że łatwo nie jest wybrać imię jak się już miało jedno Paweł ( a swoją drogą mam sentyment do tego imienia), a raczej Pawełka to nie bardzo, ale na pewno coś wybierzecie
kasik a bierzesz jakieś żelazo, ja się strasznie wzbraniałam bo miałam zaparcia, ale ginka powiedziała żebym brała BIOFER polecam bo nie zatyka tak jak inne i nie jest drogie
mysza skąd w ogóle ten dzień mężczyzn dzisiaj??? ja nic o nim nie wiem, ale nie wydaje mi się żeby to było dziś

Ja dzisiaj pospałam, obudziłam się o 10.30, dzisiaj siedzę w domu, muszę wypełnić PIT i może jutro go złożę. Dzidzia daje znaki od rana, słońce świeci, szkoda, że zimno na dworze

Do góry