A dziękuję bardzo, choć tak pisałam, pewnie przyszły tydzień będzie należał do chłopaczków, może przemówię wizytę
.
.
Geperty, jeśli kolej na tydzień chłopaczków to może ja będę wyjątkiem potwierdzającym regułę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję bardzo, choć tak pisałam, pewnie przyszły tydzień będzie należał do chłopaczków, może przemówię wizytę
.
.
Geperty, jeśli kolej na tydzień chłopaczków to może ja będę wyjątkiem potwierdzającym regułę...
podoba mi sie ta opcjaPod warunkiem, że ja też będę takim wyjątkiem, no i Perla
, a może jednak ustalmy, że to ma być też tydzień dziewczynek i będzie po kłopocie ;-)
.
Pod warunkiem, że ja też będę takim wyjątkiem, no i Perla
, a może jednak ustalmy, że to ma być też tydzień dziewczynek i będzie po kłopocie ;-)
.
kasik to się będziemy wizytować dwieJa niestety dopiero na 18-stą
Idę jutro zrobić badanie krwi i moczu. Miałam to zrobić w przyszłym tyg. ale tak puchnę, że lepiej dmuchać na zimne. Możliwe, że to nic takiego i po prostu taka moja uroda bo z Małym też tak miałam ale po co mam mieć do siebie później jakieś pretensje. No i zobaczę w końcu jak tam to moje żelazo.
WItam i ja w piękny słoneczny dzień!
Kasik- to chyba jedną nogą wprosiłam się do Ciebie na śniadanie albo resztki jadłam bo również twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką... Tyle tylko ze teraz po tej rzodkiewce i ja mam czkawkę i córa w brzuchu![]()