reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ten Dzień mężczyzn coś podejrzany,;-) za dużo dat się przewija, ja też słyszałam o wrześniu więc nawet sie nie przyznam że wiem, jak zasłuży to dostanie coś kiedyś bez okazji hehe

Gratuluje wszystkim córci i syneczków :-) ja jutro na wizycie może się dowiem że mojej córci sisior wyrósł

witajcie dziewczynki!
Agatha gratki dziewuszki! :tak: po cichu zazdroszcze...
my jeszcze niewiemy co z tym mieszkankiem... :-(
musze sie Wam pochwalic ze jechalam wczoraj 1 raz za fajera z kierownica po 2 stronie jakies 25km. bo M wypil z kumplem pare piwek... ale dziwnie sie jezdzi tak na odwrot! :oo:

Perła
ja ostatnio w irlandii jechałam ale z kierownicą po naszej stronie, czyli lewej, dosyć ekstremalne przeżycie ... :-)

a propos jazdy - kupiłam wózek!
X-LANDER XA KOMPLETNY ZESTAW STAN IDEALNY (953787680) - Aukcje internetowe Allegro

czaiłam się na Mutsy, a stało się inaczej :-)

I jak ja mam być na bieżąco??? Synek jak wstał miał gorączkę 39,2 a dostał przed spaniem IBUM, no więc okłady i jakoś zbiliśmy do 38, a później już leki pomogły. Teraz szaleje i wygląda że nic mu poważnego nie jest, stawiam na zęby bo z niekapka nie pije tylko go łyżeczką poje i nie ma problemu przy przełykaniu.
Tak czy inaczej dzisiaj mnie nie odstępuje, na szczęście obiad z wczoraj jest-gołąbki, więc nie muszę nic robić. A teraz zaplanowałam przegląd ubranek po Piotrusiu, będziemy mieli obydwoje zabawę:tak::tak::tak:

To ustalmy że przyszły tydzień to również tydzień dziewczynek, bo idziecie wszystkie trzy- Perla, Geperty, Keejt :tak:

to szansa jest że się na dziołchę załapie hihi skoro przyszły tydz. też dziewczynkowy ma być.:-D
a tak serio to przerwę ten babski ciąg hi hi

No właśnie, jeszcze Beatka25! A ja jakoś wyliczyłam ze 17 to ho ho na kolejny tydzień...
A wolisz drugiego chłopaczka?

Ania- Pestka- szczerze współczuję! Chore dziecko to masakra, a na dodatek takie małe.... Tzrymam kciuki. Moja- nie zapeszyć- zdrowieje- jak siedzi przy kompie i gra to chyba coraz lepiej z nią ;)

Ostatnia edycja:
reklama

eeeee to jakieś naciągane, wymyślone czy co?????
jedyneczka tak tak kompromis jest zgniły często mylony z negocjacjami. Np. żona i mąż zakładają że chcą spędzić wakacje razem, ona chce nad morzem, on w górach, nie mogą się dogadać i decydują się spędzić urlop na mazurach (żadne z nich nie jest zadowolone, a zrobili to po to by podtrzymać dobre relacje), na tym polega kompromis (zgniły), więc dlatego lepiej negocjować.
Co do fotelika to nie mam jeszcze żadnych faworytów
kasik ja też nie brałam do tej pory, a teraz biorę vitaminy feminatal 400 i ten biofer- żelazo i jeszcze luteinę bleee
maruśka fajny ten wózek zakupiłaś

A ja wypełniałam PIT, jutr go zaniosę, ucieszyłam się bardzo, że nic nie muszę dopłacać. Zaraz muszę coś zjeść, chyba gołąbki z biedronki (jeszcze ich nie jadłam, ale kiedyś zachwalałyście więc zakupiłam).

Do góry