jedyneczka
Fan(ka)
mammi no twój akurat zasłużył na prezent faktycznie

Ja dam M prezent który i dla mnie będzie przyjemny, w naturze czyli ha ha ha

Ja dam M prezent który i dla mnie będzie przyjemny, w naturze czyli ha ha ha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mammi no twój akurat zasłużył na prezent faktycznie
Ja dam M prezent który i dla mnie będzie przyjemny, w naturze czyli ha ha ha![]()
witajcie dziewczynki!
Agatha gratki dziewuszki!po cichu zazdroszcze...
my jeszcze niewiemy co z tym mieszkankiem... :-(
musze sie Wam pochwalic ze jechalam wczoraj 1 raz za fajera z kierownica po 2 stronie jakies 25km. bo M wypil z kumplem pare piwek... ale dziwnie sie jezdzi tak na odwrot!![]()
To ustalmy że przyszły tydzień to również tydzień dziewczynek, bo idziecie wszystkie trzy- Perla, Geperty, Keejt![]()
to szansa jest że się na dziołchę załapie hihi skoro przyszły tydz. też dziewczynkowy ma być.
a tak serio to przerwę ten babski ciąg hi hi
To ustalmy że przyszły tydzień to również tydzień dziewczynek, bo idziecie wszystkie trzy- Perla, Geperty, Keejt![]()
to szansa jest że się na dziołchę załapie hihi skoro przyszły tydz. też dziewczynkowy ma być.
a tak serio to przerwę ten babski ciąg hi hi
No właśnie, jeszcze Beatka25! A ja jakoś wyliczyłam ze 17 to ho ho na kolejny tydzień...
A wolisz drugiego chłopaczka?
Ania- Pestka- szczerze współczuję! Chore dziecko to masakra, a na dodatek takie małe.... Tzrymam kciuki. Moja- nie zapeszyć- zdrowieje- jak siedzi przy kompie i gra to chyba coraz lepiej z nią![]()
Tak, tak dzisiaj jest dzień mężczyzny. Możecie poczytać :
10 marca to Dzień Mężczyzny. Złóż życzenia facetowi - 10 marca 2010