reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Hej dziewczyny;-)

agatha gratuluję córuni:happy2:

DZień mężczyzny????A czym oni sobie na niego zasłużyli???To my zajmujemy się domem, dziećmi, mamy okres,chodzimy w ciąży, rodzimy, wychowujemy, a oni??? To,że mają pen....jeszcze nie znaczy,że zaraz mamy ich dzień obchodzić;-) Ja głosuję za zniesieniem dnia mężczyzny i obchodzeniem w zamian za to dnia kobiet conajmniej 2 razy w roku.
Mojemu mogę zafundować taki prezent jaki on mi zrobił 8 marca z samego rana.Tylko jak to zrealizowaC???;-)

Hej dziewczyny;-)

agatha gratuluję córuni:happy2:

DZień mężczyzny????A czym oni sobie na niego zasłużyli???To my zajmujemy się domem, dziećmi, mamy okres,chodzimy w ciąży, rodzimy, wychowujemy, a oni??? To,że mają pen....jeszcze nie znaczy,że zaraz mamy ich dzień obchodzić;-) Ja głosuję za zniesieniem dnia mężczyzny i obchodzeniem w zamian za to dnia kobiet conajmniej 2 razy w roku.
Mojemu mogę zafundować taki prezent jaki on mi zrobił 8 marca z samego rana.Tylko jak to zrealizowaC???;-)

zgadzam się z Tobą kochana :happy:

keejt Geperty Perla aby więc przyszły tydzień zgodnie z waszym życzeniembył tygodniem dziewczynek;-)

tiffi "zgniły kompromis" he he:-)Odnośnie fotelika to ja chciałam kupić fotelik maxi cosi city albo cabrio bo ma b.dobre wyniki w testach ale nie na każdy wózek można go montować, akurat na wybrany przezemnie nie da rady a znów ten który oferuje producent wózka nie miał testów więc kupuję wózio bez fotelika bo w sumie ta opcja nie jest dla mnie taka ważna. A teraz okazało się że szwagierka nam chce dać fotelik chicco więc tak czy siak fotelik będzie bez możliwości wpięcia w pojazd;-)

Nie wiedziałam że dzień chopaka dzisiaj:confused:Ale i tak Ma nie ma dzisiaj, jutro wraca to mu najwyżej smska czułego poślę:tak:

keejt Geperty Perla aby więc przyszły tydzień zgodnie z waszym życzeniembył tygodniem dziewczynek;-)

tiffi "zgniły kompromis" he he:-)Odnośnie fotelika to ja chciałam kupić fotelik maxi cosi city albo cabrio bo ma b.dobre wyniki w testach ale nie na każdy wózek można go montować, akurat na wybrany przezemnie nie da rady a znów ten który oferuje producent wózka nie miał testów więc kupuję wózio bez fotelika bo w sumie ta opcja nie jest dla mnie taka ważna. A teraz okazało się że szwagierka nam chce dać fotelik chicco więc tak czy siak fotelik będzie bez możliwości wpięcia w pojazd;-)

Nie wiedziałam że dzień chopaka dzisiaj:confused:Ale i tak Ma nie ma dzisiaj, jutro wraca to mu najwyżej smska czułego poślę:tak:

Dzień mężczyzny dzisiaj podobno, dzień chłopaka jest jakoś we wrześniu. W ogóle jakim prawem 2 razy święto mają??

miałam iść na spacer i wybrać się nie umię, śniadaniem sie tak objadłam ze musiałam się położyć,potem pisam na gg z kumpelą, no i nie wyjde chyba.....nie no ,ide sie malować i szykować bo zaraz słońce zgaśnie:-)

i ja mam 17stego wizyte u gina:-)

Pod warunkiem, że ja też będę takim wyjątkiem :-D, no i Perla :tak:, a może jednak ustalmy, że to ma być też tydzień dziewczynek i będzie po kłopocie ;-):-D.
To ustalmy że przyszły tydzień to również tydzień dziewczynek, bo idziecie wszystkie trzy- Perla, Geperty, Keejt :tak: Jeszcze mówcie do brzuszka "PAwełek" jak my z Patipaula- i gotowe :tak: Czekam z niecierpliwością na newsy!

dziś dzień mężczyzn??:shocked2:pierwsze słyszę..

Ewcik - podobno dziś jest Dzień Mężczyzny. W pracy była zrzuta i kupiłyśmy im po drobiazgu. M. nie mam zamiaru, bo przecież obchodzi Dzień Chłopaka. I jeszcze słyszałam, że w czerwcu jest dzień mężczyzny. To ile oni maja tych dni w roku?:szok:

kasik a bierzesz jakieś żelazo, ja się strasznie wzbraniałam bo miałam zaparcia, ale ginka powiedziała żebym brała BIOFER polecam bo nie zatyka tak jak inne i nie jest drogie

tiffi - jeszcze nic nie biorę, bo do tej pory wyniki miałąm ok. 17.03 idę do lekarza, to pewnie cos przepisze. Dzieki za info. co do leku;-).

reklama
a ja wróciłam z minispacerku do sklepu dziecinnego-pglądałam,pomacałam i po raz pierwszy stwierzdziłam ze zdziwieniem,że w płaszczu już też widać brzuchola- conajmniej jak w ciąży,a w zeszłym tyg jak w nim byłam u kumpeli,to stwierdziła- gdzie ty tą ciąże masz- skaczesz jak gazela:-D no dziś jak się sobie przyjrzałam,to raczej w kierunku innego zwierzęcia ewoluuje- z trąbą dodam dla ułatwienia hahhahaha :-D

Do góry