reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Emih, Agatha
A wizyta u taty jak zawsze udana, nawet wyskoczyłam na 2 godzinki pooglądać foteliki z bazą, na marginesie dodam, że jestem zdecydowana na Graco Logico S :tak:, a tatko wspomógł mnie stówką, żebym sobie do usg dołożyła :-), czego więcej chcieć ;-).

Idę ugrzać nóżki do łóżka, dobranoc.

czy też za logico s jesteśmy :) Szkoda tylko, że tak malo kolorów do wyboru z tego modelu jest

reklama
witam z rana:tak:
Popuchnieta jak diabli ale w całkiem niezłym humorze:-)

agatha, jedyneczka - mojego też odstawiłam bezproblemowo i może dlatego właśnie dołka złapałam. Myślałam, że tęsknić będzie a on nic a nic;-)

Najadłam się,opiłam więc trza trochę popracować. A mam taki aseksualny stosunek do pracy;-)

Dzień dobry :-)

Dziś z nastawieniem JA CHCE WIOSNE, jest ładnie słonecznie ale jak popatrze na tą minusową temperaturę to się odechciewa brrrrrr. Połowa marca a tu taki mróz, jakoś wyjątkowo długo w tym roku. Pamiętam jak kiedyś chodziło się na dzień wagarowicza to w krótkim rękawku połowa dzieciaków biegała.

Tak w ogóle to miłego dnia mimo mrozu :-)

Cześć brzuchatki:tak:

Ja ledwo zipie ale musiałam wstać bo roboty mam dużo w frmie, dobrze to ale ja mam jakiś kryzysowy tydzień śpiocha i nie myślę zbyt jasno :-ppiję więc kawkę a potem drugą bachne jak gin zalecił bo normalnie jak zombi chodzę:dry:

beatka całkowicie rozumiem ten stosunek do pracy:-p

geperty któż tak siedzi w twoim brzuszku, ciekawe, żeby tylko maluszek się "przedstwił" z przodu:-)

tiffi jak sierpem pole, he he ubawiłam się wizją takiej orki:-Dja próbowałam kiedyś depilatorem i mało gałki oczne mi nie wyskoczyły z oczodołów:baffled:to był pierwszy i ostatni raz, nie wiem jak laski plastrami depilują brrr.

ashika a to tak od wdychania czy "macania" to uczulenie na kurz że na łapkach Ci wychodzi?

Co do karmienia piersia-Ja swoje praktycznie nie karmiłam piersia i do tej pory mam do siebie zal za to (one nie umiały ssac a Ja byłam wyczerpana po szpitalu-miesiac lezałam), ale karmienie do 8-10 roku zycia to:no::sorry2::szok:paranoja delikatnie mowiac

perla to miałas bardzo przyjemny dzień, spisał sie w 100% ten Twój:-)

emih Gratuluję kolejnej córeczki:-). Widzisz jak szybko Twoj doszedł do siebie, a pozatym to płeć tylko od niego zalezy wiec ma co zrobił:-):-D Ja jak powiedziałam mojej tesciowej we wtorek ze jej wnuczce nic nie dorosło-to zaczeła mowic ze czwarty bedzie wtedy chlopak :baffled::szok: Oczywiscie znowu usłyszałam ze ona by wolała wnuka-trudno sie mowi bedzie miała wnuczke;-)(moze miec do syna pretensje-wazne ze moj sie cieszy ze kolejna dziewczynka)

Maruska zakupy bomba!

Mruczka Gratuluje córeczki:-)

agatha Gratuluję dziewczynki:-). Rzeczywiscie wczoraj był dzień dziewczynek. Moj odrazu powiedział ze to facet przymierza te spodnie :-D

Lece dzis na 12 do laryngologa-ciekawe co mi powie odnosnie tego ciagłego kataru od grudnia i podkrwawiania nosa.
Miłego dzionka zycze-pozniej zajrze:-)

Dzien dobry :-)

U mnie juz kluje sie lazienka znowu pelno gruzu i pylu
Lazilismy wczoraj za plytkami i nic :-(

jedyneczka wystarczy mi kontakt skorny niestety :zawstydzona/y: nie musze wdychac jak M przywiozl pudla do przeprowadzki z jakiegos sklepu to sie okazalo ze musze w rekawiczkach pakowac, coz unikac lazienki jak ognia i moze bedzie ok ;-)

Milego dzionka wszystkim

Ja to chyba chwilowo znikne bo mi tak glupio ze nie "zyje" razem z wami i tak ni z gruszki ni z pietruszki wtracam swoje 3 grosze :-(

witam sie i ja :-) dlugo mnie nie bylo, ale najpierw corka zlapala grype, a teraz ja choruje :-( macie jakies sprawdzone sposoby na przeziebienie dla ciezarowek??

reklama
Hej Kochane

Ashika nie mow, ze zadne płytki nie wpadly ci w oko. Wiem, ze to cieżko cos wybrac bo łazieneczke robi sie na kilka lat i trzeba wybrać cos ładnego i żeby sie szybko nie opatrzyla i nie znudzila. Jak chcesz mojej porady to sluże pomocą bo zajmuje sie projektowanie wnętrz.

patipaula gratuluje kolejnej dzewczynki. A tesciowa niech sobie sama zrobi czy zaadoptuje jak jej tak synka brakuje :confused:

agatha, emih, maruska, mruczka GRATULACJE CÓRECZEK!!! No ale u nas sie wesolo robi z tymi dzewczynkami :-)

Do góry