reklama
Gratuluję dziewczynki udanych wizyt
Ja miałam miły dzień dzięki koleżance, wcinam teraz jabłko a zaraz przygotuję sobie kąpiel i pójdę spać bo już mnie muli.
Jutro może mnie nie być ale w czwartek popołudniu na pewno będę ;D
miłego wieczorku lipcóweczki
Ja miałam miły dzień dzięki koleżance, wcinam teraz jabłko a zaraz przygotuję sobie kąpiel i pójdę spać bo już mnie muli.
Jutro może mnie nie być ale w czwartek popołudniu na pewno będę ;D
miłego wieczorku lipcóweczki
Perla, zazdroszczę, że tak długo karmiłaś, ja tylko 8 miesięcy, bo moja Majka nie chciała za bardzo jeść i to mnie wykańczało psychicznie. Najdłużej była przy piersi 4 minuty, ona odwracała głowę a mi po ścianach leciało. Nie wiem dlaczego, ale ona po prostu od urodzenia była niejadkiem. A karmienie to coś cudownego, ja się już na to nastawiam bardzo.
Oczywiście normalnie podawałam już później słoiczki i inne.
Beatka, ja też miałam dołka jak odstawiłam, a szczególnie, ze moja to zbytnio nawet nie zauważyła, że ją odstawiłam (uz nie dawałam rady psychicznie, że ona tak słabo jadła).
Dzamenka, emih i Jedyneczka. U mnie z płcią było tak, że bardzo chcialam od początku dziewczynkę, ale wmawiałam sobie chłopca, zeby się nie rozczarować i tak się wkręciłam, że byłam pewna, że będzie chłopak i wręcz się troszkę rozczarowałam. ale baby sa przewrotne, co? A te w ciąży to już w ogóle. Ale nie wykluczam, ze jeszcze kiedyś się postaram o chłopaka...
Dzamenka, czy ty jesteś normalna z tym sprzątaniem. Odpoczywaj, odpoczywaj, a nie po klatkach ze ścierą zasuwasz.
Oczywiście normalnie podawałam już później słoiczki i inne.
Beatka, ja też miałam dołka jak odstawiłam, a szczególnie, ze moja to zbytnio nawet nie zauważyła, że ją odstawiłam (uz nie dawałam rady psychicznie, że ona tak słabo jadła).
Dzamenka, emih i Jedyneczka. U mnie z płcią było tak, że bardzo chcialam od początku dziewczynkę, ale wmawiałam sobie chłopca, zeby się nie rozczarować i tak się wkręciłam, że byłam pewna, że będzie chłopak i wręcz się troszkę rozczarowałam. ale baby sa przewrotne, co? A te w ciąży to już w ogóle. Ale nie wykluczam, ze jeszcze kiedyś się postaram o chłopaka...
Dzamenka, czy ty jesteś normalna z tym sprzątaniem. Odpoczywaj, odpoczywaj, a nie po klatkach ze ścierą zasuwasz.
jedyneczka
Fan(ka)
agatha moja też sama się odstawiła a właściwie mnie odstawiła
,kiedy miała 11 miesięcy i też to mocno przeżywałam że już koniec. Czekam więc na to z radością i mam nadzieję że będzie szło równie bezproblemowo jak z Emi
Uciekam bo padam, słodkich snów laleczki:-)

Uciekam bo padam, słodkich snów laleczki:-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Emih, Agatha gratuluję dziewczynek
, wychodzi na to, że jest tydzień żeński, ja idę na usg we wtorek (za tydzień) więc chyba wypadnie na chłopaczka
.
Ale się uśmiałam z tego faceta w ciążowych spodniach

, mój M. w życiu by się nie dał namówić na takie zdjęcia
.
Ja karmiłam prawie rok, uważam, że w sam raz, odstawienie przeszliśmy z synkiem bez problemów, a zadecydował fakt, że Nikuś zaczął budzić się w nocy głodny, już mu moje mleko nie wystarczało, przy drugiej dzidzi też tak planuję, no może 10 miesięcy, co by w czerwcu już pogrillować z piwkiem
.
A wizyta u taty jak zawsze udana, nawet wyskoczyłam na 2 godzinki pooglądać foteliki z bazą, na marginesie dodam, że jestem zdecydowana na Graco Logico S
, a tatko wspomógł mnie stówką, żebym sobie do usg dołożyła :-), czego więcej chcieć ;-).
Idę ugrzać nóżki do łóżka, dobranoc.

Ale się uśmiałam z tego faceta w ciążowych spodniach

Ja karmiłam prawie rok, uważam, że w sam raz, odstawienie przeszliśmy z synkiem bez problemów, a zadecydował fakt, że Nikuś zaczął budzić się w nocy głodny, już mu moje mleko nie wystarczało, przy drugiej dzidzi też tak planuję, no może 10 miesięcy, co by w czerwcu już pogrillować z piwkiem

A wizyta u taty jak zawsze udana, nawet wyskoczyłam na 2 godzinki pooglądać foteliki z bazą, na marginesie dodam, że jestem zdecydowana na Graco Logico S

Idę ugrzać nóżki do łóżka, dobranoc.
tiffi1
Fanka BB :)
jedyneczka ja też na żel sorayi, ale powiem ci, że to strasznie mnie wkurza, dawniej na krem i było miodzio, a teraz normalnie czuję się jakbym sierpem pole chciała skosić
ewelad no ja wróżka powiedziała to co ty jeszcze wątpisz, a tam jakieś USG :-)
emih no i jakie imię wynalazł????
louise a jakie miałaś te skurcze?? bo ja tez w zeszłym tygodniu pisałam o skurczach, ale nawet nie wiem czy to skurcze były, bo moja gin mówiła, że to może być wszystko czasem drgają mięśnie itp.
dzamena ciebie to ktoś powinien sprać za to sprzątanie
mruczka cieszę się, że takie pomyślne wieści i że z niunią wszystko ok
agatha gratuluję dziewczynki, nadrabiamy statystykę, bo na początku sami chłopcy
Ja trochę popatruję w tv, ale jakoś mnie nudzi, M gra na telefonie, a niunia dziś nieźle kopała, normalnie śmiejemy się, że powinniśmy nazwać ją Wiercisława. Ale to miłe uczucie, M trzymał rękę i nie dowierzał, że mała tak łobzuje. Zjadłam na kolację śledzia po gdańsku, echhh muszę odpocząć. Dobranoc dziewczyny
ewelad no ja wróżka powiedziała to co ty jeszcze wątpisz, a tam jakieś USG :-)
emih no i jakie imię wynalazł????
louise a jakie miałaś te skurcze?? bo ja tez w zeszłym tygodniu pisałam o skurczach, ale nawet nie wiem czy to skurcze były, bo moja gin mówiła, że to może być wszystko czasem drgają mięśnie itp.
dzamena ciebie to ktoś powinien sprać za to sprzątanie
mruczka cieszę się, że takie pomyślne wieści i że z niunią wszystko ok
agatha gratuluję dziewczynki, nadrabiamy statystykę, bo na początku sami chłopcy
Ja trochę popatruję w tv, ale jakoś mnie nudzi, M gra na telefonie, a niunia dziś nieźle kopała, normalnie śmiejemy się, że powinniśmy nazwać ją Wiercisława. Ale to miłe uczucie, M trzymał rękę i nie dowierzał, że mała tak łobzuje. Zjadłam na kolację śledzia po gdańsku, echhh muszę odpocząć. Dobranoc dziewczyny
reklama
agatha gratuluje dziewczynki
ja tez sobie wmawiam ze chlopak to moze jednak okaze sie dziewczyna ciekawe czy tez bede zawiedziona ;-)
Wszystkim spokojnej nocki ja padam prze 22 wrocilismy do domu i uczulenie od duzej ilosci kurzu, pylu mi wylazi na razie na rekach ale trudno trzeba bedzie z tym jakos zyc przez najblizsze dni najwyzej nikt nie bedzie chcial mi podac reki na dzien dobry bo najgorzej z dlonmi :-(
ja tez sobie wmawiam ze chlopak to moze jednak okaze sie dziewczyna ciekawe czy tez bede zawiedziona ;-)
Wszystkim spokojnej nocki ja padam prze 22 wrocilismy do domu i uczulenie od duzej ilosci kurzu, pylu mi wylazi na razie na rekach ale trudno trzeba bedzie z tym jakos zyc przez najblizsze dni najwyzej nikt nie bedzie chcial mi podac reki na dzien dobry bo najgorzej z dlonmi :-(