reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej laseczki :-) co tam slychac u was? ha-zaraz sie dowiem jak poczytam. ja po obiedzie i po leniuchowaniu i po inspekcji w domku-ale juz sie cudnie zaczyna robic.okna juz proste, gresik mi juz klada na podlodze kuchnia/przedpokoj (z dekorkiem ;-)), lampki juz w lazience wyrysowali, wszystko zaczyna nabierac wyrazu-uwielbiam moje przyszle mieszkanko :-) z negatywnych rzeczy to od poniedzialku mialam skurcze w brzuchu-kumulacja wczoraj wieczorem/dzis rano-mialam juz do szpitala nawet jechac ale sie uspokoilo i teraz juz b rzadko-prawie wcale. a pozytywna rzecz-Stasiek zaczal ba ladnie machac kopytkami/raczkami/glowka :-) szaleje. ide was poczytac

reklama
Emih gratulacje :))Coraz więcej dziewczynek u Lipcówek :)
Jedyneczka super że wizyta udana!!!
Czekamy na resztę relacji dziewczyn z wizyt :)

mammi dziekuje no miejmy nadzieje ze te choróbska w koncu miną naszym dzieciom bo szału juz mozna dostac,wiecznie tylko jak nie urok to sraczka.dobrze ze Szymonek w koncu sie wykurował,oby na jak najdłuzej.
emih no jak M szuka imienia to jest lepiej niz myslałam i oby tak dalej a macie juz jakies typy?
wiecie co ja to dzis powinnam sobie w łeb za gupote strzelic bo wysprzatałam cała klatke schodowa w naszej kamienicy tzn naszej tescia i meza siostry bo mnie tak juz ten syf po zimie wkurzał,łącznie z myciem 2 pieter i porecze a teraz tak mnie plecy nawalają ze az mi nie dobrze,no głupich nie sioeją sami sie rodzą

Ewelad niezle z tą dziurką w dziurce:-D
Emih wieeelkie gratki, u mnie potwierdziła się dziewuszka!!
Maruśka uśmialam się z tych zakupów:-)

Na wizycie było suuuper!Wszystko wyszło prawidłowe. Nawet już wiem,że nie ma rozszczepu podniebienia,czego się balam ze względu na sterydy, które biorę na astmę. Mała włożyła sobie prawie stópkę do noska-wysportowana sztuka:happy2:Machała do nas, a mój Tomek prawie się popłakał, bo on bardzo chce tej Królewny...Zdjęcia na odpowiednim wątku. Zapisaliśmy się na USG serca płodu,żeby mieć pewność,że wszystko ok.

Dziewczyny nadrobię was wieczorkiem, bo tyle emocji.

Będzie DZIEWCZYNKA:-):-)

Wszystko w jak najlepszym porządku, prawidłowe echo serca i wszystkie narządy.

dO wieczorka

Hej, przebrnelam przez dzisiejsze posty a nie bylo latwo;p;p Emih gratulacje corci. Wiecej nei pamietam. A jestem tak umeczona ze nie dam rady jeszcze raz czytac.

O i u reszty tez dziewczynki, jakis babski dzien dzisiaj;)

wow-Agatha gratulacje dziewczynki!!!
Mruczka super że wszytsko ok :))
Ale nam się dziewczynek posypało -chyba teraz będą w przewadze :)

reklama
ewelad no jak wróżka powiedziała:-D

emih bardzo dobry znak, tak sam od siebie no no, to cieszy:-)

dzamena mogłaś sąsiada z domu obok zapytać czy mu nie posprzatać:cool2::-D

mruczka super że malutka zdrowa:tak:

agatha gratki córci, jednak dziewuszka:tak:

Laseczki które się dowiedziały dzisiaj płci chodźcie na wątek imiona przedstawić swoje typy bom bardzo ciekawa:-D

Do góry