reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
emih gratuluję córuni.eMem się nie przejmuj z czasem mu pewnie przejdzie, a nawet jak nie teraz to jak się malutka urodzi to świata pewnie nie będzie poza nią widział;-)Mój wolał i nadal woli chłopca.:baffled: Mimo,że wiemy,że będzie dziewczynka i niby nie mówi tego głośno,że chciałby kolejnego synka to ja to wiem i w sumie to mi już to lata.Jak potwierdzałam(na drugim USG) płeć to po wyjściu taki teścik mu zrobiłam.Mówię do niego "Chciałyś mieć drugiego synka???"A on na to Z taką radościa i przeszczęśliwą miną i usmiechem na pół gęby mówi "Naprawdę będziemy mieli synka???"Jak mu powiedziałam,że nie bo gin.potwierdził dziewczynke to usłyszałam tylko "Aha...., fajnie"
Ale szczerze to mam to gdzieś i tak wiem,że będzie ja bardzo kochał jak się urodzi. ;-)
Na dokładkę tylko dodam,że teściowa jako,że ma 3 synów- uważała,że będzie na 100% chłopczyk i do tej pory mi mówi,że pomyłki się zdarzają i może będzie jednak synek:dry::confused:
Nie przejmuj się kochana, tym co oczekują od Ciebie inni.Ważne tylko żebys Ty akceptowała małą królewnę- reszta się przyzwyczai i napewno pokocha:tak::happy2:

Dzięki dziewczyny :)
Ja od początku chciałam drugą córę, ale tak jakoś przywykłam do myśli że chłopak będzie, że z szoku muszę wyjść...
Ciekawe jak tam Mruczka i Agatha?!
Też idę edytować listę na odpowiednim wątku....

Ostatnia edycja:
właśnie wróciłam ze spaceru i mój brzuch mówi zdecydowanie nie wszelkiej aktywności fizycznej - znów mi się macica postawiła, a zamiast brzucha mam twardy kamień,eh:baffled:
Czyli sport szkodzi zdrowiu :-)
mysza mnie też tak mówili, że oni wychodzą nie od nich i że oni nie podlegają im, więc ja powiedziałam kobietce, że nie interesuje mnie skąd dokąd wychodzi, że mam awizo na pocztę przy ratuszu i tu dzwonię i że nie zamierzam stać w kolejce, a tym bardziej zastanawiać się dlaczego listonoszowi się nie chciało przyjść. Oj trzeba się wykłocić o swoje
jedyneczka rozumiem, że ty maszynką się golisz. ja wcześniej używałam kremu do depilacji a teraz blada dupa, a ja po maszynce mam uczulenie echhh ale jakoś tą maszynką staram się choc wkurza mnie to na maksa
maruśka opisałaś normalne zakupy ciężarnej, choć jak nie byłam w ciąży a poszłam głodna na zakupy to też tak wyglądały zakupy, a mój M jak pójdzie na głodnego to wtedy mam lodówkę pełną
ewcik też widziałam ten program, alez te kobitki pełne optymizmu i dzieciaczki wychowały
madzik kupiłaś dla dzidziusia kurteczkę zimową? jak byłam ostatnio w sklepie to była przecena takich kombinezonów na zimę i w sumie mogłam wziąć, ale skąd mam wiedzieć na jaki rozmiar - ja się nie znam buuuu
emih gratulacje córuni, no chyba tak już jest że coś siedzi w naszej głowie i się nastawiamy na jakąś płeć. Noo a co do M to pewnie, że chciałby mieć syna, no ale jak jest córunia to jest. No i co z imieniem?
mammi moi teściowie mają dwóch wnuków i troche po cichu liczyli na dziewczynkę, więc ja im tekst "będzie synuś" a oni achaaaa, a ja dodałam "ale nie tym razem, bo to córunia" i powiedzieli oooo fajnie

emih kochanie gratuluje i po cichu zazdroszcze bo wiecie ze ja strasznie liczyłam ze bede miec córcie.
twój M tez sie pewnie w koncu do tego przekona,bo jakby nie było to przeciez nie tylko my marzymy o konkretnej płci ,im tez sie to zdaza,w kazdym badz razie Kasiula bedzie happy,a ty nie miej do siebie zadnego zalu bo akurat nic tu nie poradzisz

maruśka ale dałaś czadu prawie sie poturlałam ze smiechu:-D:-D:-D
Ty tweenie też miałaś pycha sliwki:-D

emih gratuluje córci:-)powiem Ci że odczucia miałam dokładnie takie same co do płci i reakcja M była podobna - nawet jak pisałam jeszcze jedno podejście na syna zpowiedział:-)a dziś jak szłam na wizyte miałam stracha że coś jednak urosło między nogami:-pnie urosło, jestem happy że dziewuszka ale synka też jeszcze bym chciała:tak:

tiffi no maszynką a golę na żel laktacyd a ty?przyzwyczai Ci się skóra ale poczatek może być niezbyt miły:sorry2:powiedziałam M że niedługo będzie mnie golił to powiedział że będzie elektryczną, jak sobie chce bylebym miała fryz jak tralala:-)

aha wizytę zaraz opiszę na watku.

mammi moja teściowa też jest przekonana,że jednak chłopak,bo 'wróżka powiedziała',a przecież co tam usg za 300 stówy-jak wróżka powiedziała buahahaha

reklama
Tak, wiem Dzamenka, że ty córeńkę chciałaś....
A mój M mnie zaskoczył... chyba przegryzł to szybciej niż sądziłam bo zawołał mnie abym spojrząła na stronkę- sam z siebie zacął szukać imienia dla córeczki, więc... to dobry znak :)

Jedyneczka dzięki :)

Do góry